Ben ağrı konusunda 20gunden sonra sıkıntı yaşamadım.his konusunda da yapılabilecek bişey yokk.sonuncta o bölge ameliyat geciriio cokk normal.zaman lazımKizlar geceleri bu kesi yapilan alt cizgiler asiri agriyor. Sizin o kisimlarsa agri var miydi, ne kadar surdu. Bana doktorun agri olmamasi icin verdigi ilacin yan etkileri cok fazla, kullanmak istemiyorum.
Bi de ust kisimlarda da agri var hala ama asiri degil. Butun agrilarin gecmesi, yani en azindan ara ara gelip gitmeye baslamasi ne kadar surer:) sabirsizim galiba
Alt kisimlarda da uyusukluk var her ikisinin alt yarisinda
Erkek degil ama erkek gibi hiç yokmuş neredeyse meme dokusu. Azıcık varmış belli oluyor dikkatli bakınca. Ama sonrası süper olmuş ciddenBiri erkek biri kadın gibi duruyor.arzum sen ne yaptın beni yedin bitirdin yerlere serdin resmen
Dimi,bencedeBu ne yaaaa süper ötesi
Arzummm kaç ss onuda yazmışlarmı.bende ondan istiyorumErkek degil ama erkek gibi hiç yokmuş neredeyse meme dokusu. Azıcık varmış belli oluyor dikkatli bakınca. Ama sonrası süper olmuş cidden
Dimi,bencede
Baktım ama yazmamışlar :))Arzummm kaç ss onuda yazmışlarmı.bende ondan istiyorum500 gibi sanki
Tatlım şimdi sen böyle anlatınca kendi yan yatma maceralarım aklıma geldide güldüm ben hayatta sırt üstü yatmayı beceremem.hatta kitap okuken bile yan yatarım.hayatımda en uzun amaliyat sonrası yatmışımdır sırt üstü resmen geberiyodum ağrıdan.eşim arkadan itekleyerek beni yan yatırıyo arkamada hemen bir kırlent koyyodu.o anın rahatlığını anlatamam.sırt üstü yatmamak için günlerce salonda oturduğum yerde uyudum.bu meme yüzünden nedir bu çekdiğimizKizlar bu sirt ustu yatma olayi cok pis bi seymis ya horlama yapti bendeo cok fena horluyorum. Agzim kuruyo falan. Yan yatmak istiyoruuum
HAHAHAHAHAHKizlar bu sirt ustu yatma olayi cok pis bi seymis ya horlama yapti bendeo cok fena horluyorum. Agzim kuruyo falan. Yan yatmak istiyoruuum
Pinkish bir senin mürüvetini göremedik şurda geliyorlar amaliyat olup gidiyorlar.eeee sen ne bekliyosun.bahar geldi yaz geçdi.HAHAHAHAHAHben hiç bir türlü yatsam uyuyamıyorum sırt üstü nası uyucam acaba ameliyattan sonra
Şuan aynı durumdayımTatlım şimdi sen böyle anlatınca kendi yan yatma maceralarım aklıma geldide güldüm ben hayatta sırt üstü yatmayı beceremem.hatta kitap okuken bile yan yatarım.hayatımda en uzun amaliyat sonrası yatmışımdır sırt üstü resmen geberiyodum ağrıdan.eşim arkadan itekleyerek beni yan yatırıyo arkamada hemen bir kırlent koyyodu.o anın rahatlığını anlatamam.sırt üstü yatmamak için günlerce salonda oturduğum yerde uyudum.bu meme yüzünden nedir bu çekdiğimiz
Şuan aynı durumdayımgeberiyorum sırt ağrısından ve hayatım da ilk defa ameliyat tan sonra sırt yattım ve hala da yatıyor um. Daha iki hafta daha sırt üstü yatacakmisim
Canım kendime maşallah diyeyim ama ağrım yok benim şükür ki. Yalnızca sırt üstü yatmak ızdırap veriyor o kadar.Fatrec agrin var mi pekio sol mememin ustu cok agriyo benim ya. Cok dedigim de cok cok degil ama agriyo yani kotu bi agri
Canım kendime maşallah diyeyim ama ağrım yok benim şükür ki. Yalnızca sırt üstü yatmak ızdırap veriyor o kadar.
Ama bence normaldir agrin olması. Endiselenme hemen. Daha yeni ameliyat lisinCanım kendime maşallah diyeyim ama ağrım yok benim şükür ki. Yalnızca sırt üstü yatmak ızdırap veriyor o kadar.
Ağrı kesici ilk iki gün aldım o kadar. Hamdolsun rahat atlatanlardan oldum ben. Ama işte herkes in farklı oluyor canım. İnşallah sende en kısa zamanda rahata kavusursun. Sıkma canını. Neticede hayal ettigimize kavuşmuş olduk. Tüm ağrı siziyi çekmeye değer bence.Masallah sana. Agri kesici aliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?