Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben ağrı konusunda 20gunden sonra sıkıntı yaşamadım.his konusunda da yapılabilecek bişey yokk.sonuncta o bölge ameliyat geciriio cokk normal.zaman lazım

Bir öncesi sonrası paylaşmak istiyorum sizinle. Yabancı bir siteden paylaşılmış sonuç bu,ınstagramda. Dileyen takip edebilir tabi
Hani meme dokum hiç Yok,bana büyük olmaz deniyorya. Tr deki doktorlar buna bizi nasılsa inandırmış. Ama olunca oluyormuş işte,bakınız

Merhaba 8 gün oldu bugün ameliyat olalı çok şükür bi sıkıntı yok sadece ilk 4 gün birinin yardımına ihtiyacım oluyodu şimdi işlerimi kendim halledebiliyorum sadece kollarımı tam olarak yukarı kaldiramiyorum şimdi fotoğraf attım yorumlarıniza ihtiyacım var boyut konusunda acaba daha küçülürmü diye bazı arkadaşların kaslar kendini saldığı için büyüme bile olmuş umarım bende o kısımda olurum :))

Kizlar bu sirt ustu yatma olayi cok pis bi seymis ya horlama yapti bendeo cok fena horluyorum. Agzim kuruyo falan. Yan yatmak istiyoruuum

Kizlar bu sirt ustu yatma olayi cok pis bi seymis ya horlama yapti bendeo cok fena horluyorum. Agzim kuruyo falan. Yan yatmak istiyoruuum
Tatlım şimdi sen böyle anlatınca kendi yan yatma maceralarım aklıma geldide güldüm ben hayatta sırt üstü yatmayı beceremem.hatta kitap okuken bile yan yatarım.hayatımda en uzun amaliyat sonrası yatmışımdır sırt üstü resmen geberiyodum ağrıdan.eşim arkadan itekleyerek beni yan yatırıyo arkamada hemen bir kırlent koyyodu.o anın rahatlığını anlatamam.sırt üstü yatmamak için günlerce salonda oturduğum yerde uyudum.bu meme yüzünden nedir bu çekdiğimiz

Şuan aynı durumdayım geberiyorum sırt ağrısından ve hayatım da ilk defa ameliyat tan sonra sırt yattım ve hala da yatıyor um. Daha iki hafta daha sırt üstü yatacakmisim

Şuan aynı durumdayım geberiyorum sırt ağrısından ve hayatım da ilk defa ameliyat tan sonra sırt yattım ve hala da yatıyor um. Daha iki hafta daha sırt üstü yatacakmisim

Fatrec agrin var mi pekio sol mememin ustu cok agriyo benim ya. Cok dedigim de cok cok degil ama agriyo yani kotu bi agri

Dikis olan yerler kabarik kabarik miydi sizde de kizlaaar. Ya ben amrliyat oldugumu yeni yeni anliyorumd izleri gorunce kafam yerine geldi sanki

Masallah sana. Agri kesici aliyo musun
Ağrı kesici ilk iki gün aldım o kadar. Hamdolsun rahat atlatanlardan oldum ben. Ama işte herkes in farklı oluyor canım. İnşallah sende en kısa zamanda rahata kavusursun. Sıkma canını. Neticede hayal ettigimize kavuşmuş olduk. Tüm ağrı siziyi çekmeye değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…