Ağrı kesici ilk iki gün aldım o kadar. Hamdolsun rahat atlatanlardan oldum ben. Ama işte herkes in farklı oluyor canım. İnşallah sende en kısa zamanda rahata kavusursun. Sıkma canını. Neticede hayal ettigimize kavuşmuş olduk. Tüm ağrı siziyi çekmeye değer bence.
Fotoğraf yüklemeyi düşünüyor musun . Bizde Bakardık senin memislerineSukurler olsun masallah benim de agrim bekledigime gore cok az. Ama ben iste cok sacma hemen gecsin hepsi istiyorum:) sabirsizim
Yuklemistim ikinci gun, yorum yapti arkadaslar ama sonra cirkin geldi gozume, gecen gun kaldirdim:/ biraz guzellesince koyarim belki:)Fotoğraf yüklemeyi düşünüyor musun . Bizde Bakardık senin memislerine
Tamam canım :) inşallah bende 1 aylık olayım yeni hallerini tekrar aticamYuklemistim ikinci gun, yorum yapti arkadaslar ama sonra cirkin geldi gozume, gecen gun kaldirdim:/ biraz guzellesince koyarim belki:)
HahahahhaPinkish bir senin mürüvetini göremedik şurda geliyorlar amaliyat olup gidiyorlar.eeee sen ne bekliyosun.bahar geldi yaz geçdi.
Geçmiş olsun tatlım bacağına ne olduHahahahhahaklısın valla Bacağımda sıkıntı varr ameliyat olamıyorum şuann kuzumm geçmesini bekliyorummm ama geçmiyor o yüzden beklemeye aldım suann ameliyatııı bi süre
Ben nefes alip verdikce agrim artiyor. Normal mi?
Evet canım devlet hastanelerindede yapılıyor.hemde hertürlü estetikHemen size bişey sormak istiyorum ben 2 ay önce dikleştirme ameliyatı oldu fakat protez koydurmadım şimdi düşünüyorum tabiki iyileşince devlet hastanelerinde plastik cerrahları bu ameliyatı yapıyormu bilgisi olan varmı...
Teşekkür ederim tatlım sevindimEvet canım devlet hastanelerindede yapılıyor.hemde hertürlü estetik
Canım üzüldüm senin adına yaa. Seni çok iyi anlıyorum. Ne diyeyim inşallah hakkında hayırlı olacak en yakın zaman diliminde yeniden maddiyati ve iznini ayarlayıp ameliyat olmak sana da nasip olur. O psikoloji berbat bişey. İnsanın tüm yaşantısını etkiliyor. İnşallah yakın zamanda sende kurtulursun çöküntü veren bu psikolojidenGecmiş olsun Nehir. Nefes alıp verirken diyafram nefesini kullanmaya calıs. Diyafram nefesi gogus kafesini degil karnı şişirir. Danscılar ve Ses sanatcıları kullanır ama internetten bakarsan biraz denersen yardımcı olur. gogus kas altın oynadıgı için oradaki hareket agrı verebilir. Orayaı oynatmamak diyafram nefesiyle mumkun.
Bu arada arkadaslar ben subattan beri forumu takip ediyorum. Ameliyat olmaya da karar verdim. Drumu da sectim. Tarih sıkıntım var iznimi ayarlamaya calısıorum ama maalesef sektorumden oturu gunu netlestiremiorum. Bundan daha onemlisi cektigim krediyi baska tatsız bir yere kullanmak zorunda kaldımmoralim bozuk. Biraz gecikicek bu iş benim için sanırım. enim için dua edin çünkü bu ameliyata moral için çok ihtiyacim var.
Yaa ben bilgi olsun diye şeyetmiştimarzum77 kuzum koyuyon bunları meme buyuk meme istiyom diye koşasım geliyor. Şirasemi kaydırmayın ayol. Guzelmiş yaaa guzeeel işte
Benim de aynı durumda. Gazlı bez koyuyorum.ki doktorumun yonlendirmesiyle böyle yapıyor um. Benim de kesi yerlerimi acıtıyor arada ama dayanıyor um mecbur.Bi sıkıntı olacak olsa doktor böyle yapın demezdi bence. Biraz daha sabır gerek :)Kizlaar bu korse sutyenin alti lastikli gibi ya. Simdi sutyenin bu alt kisimlari kesi yerlerinin uzerine geliyo. Sutyenle arasina gazli bey koydum ama yine de cok sıkıyo yaranin ustune cok baski yapiyo, zarar vermesin kesi yerlerine??? Siz nasi yapiyodunuz. Sıkmıyo muydu bu korse o alt yaralari?
Neye benziyor bu sutyen..kendimiz mi aliyoruz yoksa hastaneden mi veriliyor?Benim de aynı durumda. Gazlı bez koyuyorum.ki doktorumun yonlendirmesiyle böyle yapıyor um. Benim de kesi yerlerimi acıtıyor arada ama dayanıyor um mecbur.Bi sıkıntı olacak olsa doktor böyle yapın demezdi bence. Biraz daha sabır gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?