Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sukurler olsun masallah benim de agrim bekledigime gore cok az. Ama ben iste cok sacma hemen gecsin hepsi istiyorum:) sabirsizim

Fotoğraf yüklemeyi düşünüyor musun . Bizde Bakardık senin memislerine
Yuklemistim ikinci gun, yorum yapti arkadaslar ama sonra cirkin geldi gozume, gecen gun kaldirdim:/ biraz guzellesince koyarim belki:)

Pinkish bir senin mürüvetini göremedik şurda geliyorlar amaliyat olup gidiyorlar.eeee sen ne bekliyosun.bahar geldi yaz geçdi.
Hahahahha haklısın valla Bacağımda sıkıntı varr ameliyat olamıyorum şuann kuzumm geçmesini bekliyorummm ama geçmiyor o yüzden beklemeye aldım suann ameliyatııı bi süre

Ben nefes alip verdikce agrim artiyor. Normal mi?

Gecmiş olsun Nehir. Nefes alıp verirken diyafram nefesini kullanmaya calıs. Diyafram nefesi gogus kafesini degil karnı şişirir. Danscılar ve Ses sanatcıları kullanır ama internetten bakarsan biraz denersen yardımcı olur. gogus kas altın oynadıgı için oradaki hareket agrı verebilir. Orayaı oynatmamak diyafram nefesiyle mumkun.

Bu arada arkadaslar ben subattan beri forumu takip ediyorum. Ameliyat olmaya da karar verdim. Drumu da sectim. Tarih sıkıntım var iznimi ayarlamaya calısıorum ama maalesef sektorumden oturu gunu netlestiremiorum. Bundan daha onemlisi cektigim krediyi baska tatsız bir yere kullanmak zorunda kaldım moralim bozuk. Biraz gecikicek bu iş benim için sanırım. enim için dua edin çünkü bu ameliyata moral için çok ihtiyacim var.

Hemen size bişey sormak istiyorum ben 2 ay önce dikleştirme ameliyatı oldu fakat protez koydurmadım şimdi düşünüyorum tabiki iyileşince devlet hastanelerinde plastik cerrahları bu ameliyatı yapıyormu bilgisi olan varmı...

Evet canım devlet hastanelerindede yapılıyor.hemde hertürlü estetik

Canım üzüldüm senin adına yaa. Seni çok iyi anlıyorum. Ne diyeyim inşallah hakkında hayırlı olacak en yakın zaman diliminde yeniden maddiyati ve iznini ayarlayıp ameliyat olmak sana da nasip olur. O psikoloji berbat bişey. İnsanın tüm yaşantısını etkiliyor. İnşallah yakın zamanda sende kurtulursun çöküntü veren bu psikolojiden

Insallah en hayirlisi olur senin icin.
Tesekkurler bu arada tavsiye icin:)

Kizlaar bu korse sutyenin alti lastikli gibi ya. Simdi sutyenin bu alt kisimlari kesi yerlerinin uzerine geliyo. Sutyenle arasina gazli bey koydum ama yine de cok sıkıyo yaranin ustune cok baski yapiyo, zarar vermesin kesi yerlerine??? Siz nasi yapiyodunuz. Sıkmıyo muydu bu korse o alt yaralari?

Merhaba arkadaşlar
Topiğe yeni geldim. Baya bi geriye doğru okudum ama aradıklarımı bulamadım. Bi liste tok değil mi kim kime ameliyat oldu falan diye? Ben de karar verdim yarın Aylin karanlıka gideceğim. Naci Çelik ilk muayeneden ücret istiyor.

Benim de aynı durumda. Gazlı bez koyuyorum.ki doktorumun yonlendirmesiyle böyle yapıyor um. Benim de kesi yerlerimi acıtıyor arada ama dayanıyor um mecbur.Bi sıkıntı olacak olsa doktor böyle yapın demezdi bence. Biraz daha sabır gerek :)

Neye benziyor bu sutyen..kendimiz mi aliyoruz yoksa hastaneden mi veriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…