- 25 Ocak 2016
- 112
- 58
- 48
- 39
Ayyyy sormayın.hiç şaşırmayın valla. Anlattığım kadar varmış demi
Yok artık,öyle şeymi olur yahu...Ebru durmuş hanımla görüşmeye gittim ama asistanı ile görüşebildim.ameliyat için kesin karar verip kapora ödemezsem doktor hanımla görüşemezmişimasistanı bana direk kanser olursun ama istiyorsan yine de mentor takarız dedi.ve kapora vermem için çöm zorladı.zor kaçtım ellerinden valla
Aynen canım.bakalım birkaç güne başka bidoktorla görüşücem.inşallah o da böyle sonuçlanmazYok artık,öyle şeymi olur yahu...
Hiç arkana bakmadan kaçsaydın valla
Mentor ve allergan protezden şaşma canım. Yabancı plastik surgery sitelerine bile bakarsan bu iki protezi görürsün. En çokta Mentor...
Doktorla görüşmeden karar verilirmi yahu,bu doktorun memnuniyetsiz hastalarıda vardı eski yorumlardan öyle hatırlıyorum. Boşver canım,doktormu yok sanki ..
Yuvarlak duruyor canim çok memnunum ben yağ transferinde oldu üst kısımlara gayet doğal görüntü olduÖncelikle gecmis olsun. Görünümleri değişti mi bu süre icinde? Özellikle yandan bakınca yuvarlak mi duruyorlar yoksa damla şeklini aldılar mi söyleyebilir misiniz?
Ben byrsada Medine kanturke oldum çok memnunumNerede ve kime ameliyat oldunuz
Ebru durmuş hanımla görüşmeye gittim ama asistanı ile görüşebildim.ameliyat için kesin karar verip kapora ödemezsem doktor hanımla görüşemezmişimasistanı bana direk kanser olursun ama istiyorsan yine de mentor takarız dedi.ve kapora vermem için çöm zorladı.zor kaçtım ellerinden valla
benim gorustugum dr larda kesinlikle mentor diyor o asistanin polytec firmasiyla anlasmasi vardır zaten biçok dr bu gorusmeden para almiyor senin gittiğin dr hic etik calismiyir anladığım kadarıyla onu bosver baska dr bul
evet damla simdi 4 ay oldu iyice küçüldü yani 75 b yi doldurmuyor konustugum dr a yuvarlak ve daha buyuk istedigimi söyledim c cup olsun istiyorumSenin protezler damla modeldi sanırım degilmi? Bence yuvarlak yaptır
evet damla 4 ay oldu iyice küçüldü yani 75 b yi tam olarak doldurmuyor konustugum dr a yuvarlak ve c cup istediğimi soyledim oyle yapacak insallah bu kez istedigim gibi olurSenin protezler damla modeldi sanırım degilmi? Bence yuvarlak yaptır
Süperevet damla simdi 4 ay oldu iyice küçüldü yani 75 b yi doldurmuyor konustugum dr a yuvarlak ve daha buyuk istedigimi söyledim c cup olsun istiyorum
Sanmıyorum,yaşadığın şeyi yaşayan hiç okumadım duymadım forumda. Yani herkes doktor ile görüştü karar verdi,konuştu.Aynen canım.bakalım birkaç güne başka bidoktorla görüşücem.inşallah o da böyle sonuçlanmaz
Cenk beyle iyi bir iletişimde olur ve anlaşırsın inşallah. Gerçekten sonuçları gayet iyiP paris3535 canım Fatih beyle görüşmede %100 içime sinen bir durum olmadı, sonrasında buradaki forumlarda da ortak bazı şikayetler gözüne çarptı ama asıl Fatih beye ameliyat olmuş bir arkadaşın burada paylaştığı resimleri görünce kesinlikle olmamaya karar verdim..tabii ki bir resim yada bir olumsuz görüş yapılan binlerce başarılı ameliyatı yok saymaz ancak benzer bir durum başıma gelirse de bile bile lades demeyi istemem..ben cemil beyle de görüştüm, açıkçası o da tamamen içime sinmedi yarın cenk tokatla da gorusecegim bakalım ondan sonra umarım birşeyler netlesir yoksa İzmir için gorusebilecegim başka doktor kalmıyor
izler misin canım350-400 CC sizin kac
selam kizlar,ben Bulent Tekerekoglu doktora ameliyat oldum.bugun 5 gunum.tavsiye ederim.3 gunden kendi isimi yaptim.Ben bugün konuştum aylin hanımla ama 13 bin tl dedi olsa olsa 12 bin olur bana çok geldi yani... Bülent Tekerekoğluyla da dün konuştum 9 bin tl dedi.. ona ameliyat olan var mı?
Merhaba ağır spora 2 ay sonra başlayabilirsinizMerhaba herkese :) okuyabildiğim kadarını okudum ama o kadar çok konuşulmuş ki tam cevap alamadım aklımdakilere yazayım dedim. Öncelikle ben de yaptırmayı düşünüyorum. Ankarada önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? İkinci önemli nokta da baya ağır apor yapıyorum ben vücüt geliştirme gibi. Hocayım. Ameliyattan sonra ne zaman bu spora geri dönebilirirm? Bu ağor spordan dolayı meme dokum kasa dönüştü bay zaten çok ufaktı. İsteyene foto atabilirirm bir de ameliyat öncsi ve somrası nasıl oluyor foto atabilen biri varsa çok sevinirim kızlar
Regli iken de çoğu dr ameliyat yapıyor,tabii drun tercihi..fakat akışına bırakın bence kullanmayın Artık birşey.Kızlar ben hala adet olamadim cok korkuyorum ameliyat gunu olacak diye.Sogan suyu ictim soktürsün diye ise yaramadi..Asistan mesaj atmis 3 gunden once bitki caylarini vs birakin diye..Napayim 5 gunum kaldi icmeye devam edeyim mi?O kadar yil bekledim olanlara bakin moralim bozuluyor
Anladım canım. Haklısın tabi. Bende aylarca arastirdim izmir de ki en iyi doktoru bulmak için. Fatih uygur la ilgili tüm yorumları okudum farklı sitelerde de arastirdim. Herhangi bir olumsuz yorum göremedim. Görüşmeye gittiğim gün a.eliyat günü aldım zaten. Ama tabi herkesin ameliyati aynı geçmez sonuçta. Olumsuz sonuç alanlar da olur mutlaka. Hayirlisi olsun hakkında.P paris3535 canım Fatih beyle görüşmede %100 içime sinen bir durum olmadı, sonrasında buradaki forumlarda da ortak bazı şikayetler gözüne çarptı ama asıl Fatih beye ameliyat olmuş bir arkadaşın burada paylaştığı resimleri görünce kesinlikle olmamaya karar verdim..tabii ki bir resim yada bir olumsuz görüş yapılan binlerce başarılı ameliyatı yok saymaz ancak benzer bir durum başıma gelirse de bile bile lades demeyi istemem..ben cemil beyle de görüştüm, açıkçası o da tamamen içime sinmedi yarın cenk tokatla da gorusecegim bakalım ondan sonra umarım birşeyler netlesir yoksa İzmir için gorusebilecegim başka doktor kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?