Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar benim adet gunumle ameliyat gunum ayni gune denk gelecek sanirsam cok duzensiz ama gecen ay 11 inde oldum.Adet geciktirici haplar varmis hic kullanmadim ne onerirsiniz?Benimle ayni durumu yasayan var mi?

Benim de ikinci gunuydu sanirim adetimin. Sorun olmadi soyledim doktora bi sey olmaz dediler

Stres de geciktirir. Rahat ve oluruna birak bence

O an ki şişkinlik, sanciyla zor olmadi mi?Benim adet zamani goguslerim cok fazla sisip aciyor bi de onun acisi eklensin istemiyordum ama şansima galiba öyle giricem ameliyata
Adetin her anı sancıyla geçmiyor kş, zaten ağrı kesiciler alcaksın, karnınınkine de etki eder :) cok düşünme bence canm. Adet olmadan olsa daha iyiydi tabi ama oluyosa da ertelemeden ol kurtul bence

Kızlarrr.. ameliyattan kaynaklı heralde bende erken regl oldum 22 gün ki arada lekelenmede oldu normalde hiç lekenme olduğumu hatırlamam benzer durum başına gelen var mı ??birde bugün 21. Günüm hala pansumana devam ediyorum ben herhün. dikişlerimde sorun vardı ondan mı acaba devam ediyorum bana özel bi durum mu yoksa normal süreçtede sizlerde 20.günlerde pansuman yapıyor muydunuz?ne zaman bıraktınız pansumanı ?

Benim de dongum 23 gün sürdü, normalde 26. Pansumana da sağ taraftaki yaram için 10. günde başladım, 19. günde bırakabildim (yara kapanmiyordu) normal surecler bunlar temizliğine dikkat edin yeter :)

Selam hoşgeldin canım Şubatta 7 sene olacak bana,memeler hep böyleymiş benimmiş gibi hissediyorum zaten :))
Sen nasılsın? Nasıl değişimler ?
Selam Arzucum, gelişmeler git gide doğallaştı. Kıyafetli olunca ara ara unutuyorum artık ama çamaşır ile kalınca südyenle görünce aklıma geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…