TeşekkürlerBugün iyi Dün panik yaptım galiba. Diğer sargilar.farklı bir işlem . Sizin konunuzla alakalı değil canım.
Corba yapip yerleri silersen misafir agirlarsan sonrasinda sonucu gördün :) islem kolay olsa da ameliyat gecirdin. Kendine dikkat etmen gerekiyor arkadasim :))Bugün iyi Dün panik yaptım galiba. Diğer sargilar.farklı bir işlem . Sizin konunuzla alakalı değil canım.
Yok o kadarla kalsaydım iyi idi. Daha Pek çok şey... yaptım . Iyı idim ama dikişleri hiç düşünmedim. Ah Ah . Boşuna istirahat dönemi demiyorlarmis . Haklısın . Ama Bugün iyi Sankim. Bakalim yarın dr görecek. Insallah kötü birşey yoktur.Corba yapip yerleri silersen misafir agirlarsan sonrasinda sonucu gördün :) islem kolay olsa da ameliyat gecirdin. Kendine dikkat etmen gerekiyor arkadasim :))
İnş kötü birşey yoktur yarın haberdar edersiniz birde bi bakın bakalım karın germe olan varmıYok o kadarla kalsaydım iyi idi. Daha Pek çok şey... yaptım . Iyı idim ama dikişleri hiç düşünmedim. Ah Ah . Boşuna istirahat dönemi demiyorlarmis . Haklısın . Ama Bugün iyi Sankim. Bakalim yarın dr görecek. Insallah kötü birşey yoktur.pinokyo6 . Ve H Hasret1981 en iyisi senin yaptigin . Malesef benim imkanım yok. Hepimizin süreci Kolay geçer İnşallah.
Insallah sorunsuz istedigin memelere kavusursu ..simdiden cok cok gecmis olsun :)Merhaba kizlar yarin 9 da hastanede olacagim bir aksilik cikmazsa insallah yillardir hayalini kurdugum memelere kavusacagim..İğne görünce bile bayilan ben ameliyat masasina nasil yatacagim bilmiyorum ama sonuc icin deger umarim..
Cok gecmis olsun. Ayni doktora 19 subatta burun estetigi yaptiracagim. Hayirlisi bakalimTeşekkür ederim . Hayallerim gerçek oldu . Sincan devlet hastanesi nde Esabil eker e oldum. Diklestirme yaptırmadım. 37 yaşımda yim az bir aşağıda olması normal . Önceki hali gibi asla olyacakmis. Dr toparlar protez dedi. Ve su an bile çok güzel . 350-400 yuvarlak dual plan. Herşey şimdilik yolunda. Eskişehir'de oturuyorum yht bir saat git Gel yaptım .o kadr bir eziyeti oldu. Dr â içim ısındı iyi birisi riskleri olabilecek şekli net anlattı. Az konuşan işini yapan biri. Simetri olayı 50CC fark varmış memelerimde. Bakalım gün gün güzelleşir inşaallah
Esabil hocayamı bende karın germeCok gecmis olsun. Ayni doktora 19 subatta burun estetigi yaptiracagim. Hayirlisi bakalim
Insallah sonucun güzel olur. Benim içime sindi. Seninde güzel olur . Haber et bizeCok gecmis olsun. Ayni doktora 19 subatta burun estetigi yaptiracagim. Hayirlisi bakalim
Sorunsuz geçsin canım . Uyanınca memelerini görünce herşey e katlanırsın. Bize haber et . Kaç takildi vb. Iyı olur inşallah.Merhaba kizlar yarin 9 da hastanede olacagim bir aksilik cikmazsa insallah yillardir hayalini kurdugum memelere kavusacagim..İğne görünce bile bayilan ben ameliyat masasina nasil yatacagim bilmiyorum ama sonuc icin deger umarim..
Hersey yolunda gider insaallah...Merhaba kizlar yarin 9 da hastanede olacagim bir aksilik cikmazsa insallah yillardir hayalini kurdugum memelere kavusacagim..İğne görünce bile bayilan ben ameliyat masasina nasil yatacagim bilmiyorum ama sonuc icin deger umarim..
Sizin ameliyat ne zamanEsabil hocayamı bende karın germe
Cok tsk ederim. Kalin ve Etli bir burun oldugu icin korkularim var.Insallah sonucun güzel olur. Benim içime sindi. Seninde güzel olur . Haber et bize
Canım inan burun ameliyatı konusundahic bir fikrim yok. Insallah iyi geçer.Cok tsk ederim. Kalin ve Etli bir burun oldugu icin korkularim var.
Insallah.. tekrar tsk ederim.Canım inan burun ameliyatı konusundahic bir fikrim yok. Insallah iyi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?