Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar, vücut o protezlere alışana kadar ev islerinde olsun, spor yaparken dikkatli olmamiz gerekiyormus. Dikkat etmeyenler hep sorun yaşıyorlar. Benim 2.5 ay oldu . Temizlik islerinde destek aliyorum. Bahara kadr da dikkat etmeye calisacam. Herkese kendinize bakmayı tavsiye ederim. Bugüne kolay gelmedik. Insaallah herkes saglikla kullanir protezlerini.

Corba yapip yerleri silersen misafir agirlarsan sonrasinda sonucu gördün :) islem kolay olsa da ameliyat gecirdin. Kendine dikkat etmen gerekiyor arkadasim :))
Yok o kadarla kalsaydım iyi idi. Daha Pek çok şey... yaptım . Iyı idim ama dikişleri hiç düşünmedim. Ah Ah . Boşuna istirahat dönemi demiyorlarmis . Haklısın . Ama Bugün iyi Sankim. Bakalim yarın dr görecek. Insallah kötü birşey yoktur. pinokyo6 . Ve H Hasret1981 en iyisi senin yaptigin . Malesef benim imkanım yok. Hepimizin süreci Kolay geçer İnşallah.

İnş kötü birşey yoktur yarın haberdar edersiniz birde bi bakın bakalım karın germe olan varmı

Merhaba kizlar yarin 9 da hastanede olacagim bir aksilik cikmazsa insallah yillardir hayalini kurdugum memelere kavusacagim..İğne görünce bile bayilan ben ameliyat masasina nasil yatacagim bilmiyorum ama sonuc icin deger umarim..
Insallah sorunsuz istedigin memelere kavusursu ..simdiden cok cok gecmis olsun :)

Cok gecmis olsun. Ayni doktora 19 subatta burun estetigi yaptiracagim. Hayirlisi bakalim

Merhaba kizlar yarin 9 da hastanede olacagim bir aksilik cikmazsa insallah yillardir hayalini kurdugum memelere kavusacagim..İğne görünce bile bayilan ben ameliyat masasina nasil yatacagim bilmiyorum ama sonuc icin deger umarim..
Sorunsuz geçsin canım . Uyanınca memelerini görünce herşey e katlanırsın. Bize haber et . Kaç takildi vb. Iyı olur inşallah.

burası reklam kokuyor.bır ınsan doktorundan memnun olmamasını yazması neden bu kadar yukleniliyor.burda reklam yapana ınanıp reklam yapan yuzunden doktora gıdıp bır ınsanın sağlığının bozulmasının ona yaptıgınız kotuluğun vebalini nasıl karşılıcaksınız.bu reklamcılar bın katı çıksın canı yansın allah hepiniizn belasını verır.ılahı adalet.tabıkı kotu olanlar paylaşşsın başkalarınıda uyarsın.kotuluğe engel olsun nasıl vıcdansız ınsanlarsınız kı bır ınsan kotu olan durumunu paylaşınca ustune gidiyorsunuz.umarın onların yaşadıklarının bın katını yaşarsınız.burda doktorların reklamcılarıda var.onlara ınanmayın.reklam yapanlarıda yakından canlı gormeden kımseye ınanmayın .bır durumunuz varsa mahkemede arayın vakıt gecmeden estetık davalarını hastalar kazanıyor.insan sağlığını korumakla rısklerı bilgilendirmekle görevlı dr ler ahlaksız olmuş para için ınsan sağlığıyla oynuyor.onların reklamcılarıda kasapların köpeği olmuş

ben 2013 te yaptırdım memnunum ama şimdi çocuk istiyoruz dr um sorun olmayacagını süt kanallarının açık oldugunu söylüyor ama yine de tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…