Allah yardımcın olsun canım. Korkmamaya çalış. Cesaretini topla.İnan bir anda olup bitiyor herşey ve gözünü bı açıyorsunki artik memelerin var :) ve inan bu sonucu görmek tüm acılara degiyor. İnşallah ameliyat sonrası da güzel bi süreç gecirirsinMerhaba kizlar yarin 9 da hastanede olacagim bir aksilik cikmazsa insallah yillardir hayalini kurdugum memelere kavusacagim..İğne görünce bile bayilan ben ameliyat masasina nasil yatacagim bilmiyorum ama sonuc icin deger umarim..
30 ocak karın germe olan tanıdıgınız vsrmı esabil hoca nasıldır karın germede inş sorun yaşamam sizede geçmiş olsun ben burun oldum hiç acı yoktu hiçSizin ameliyat ne zaman
İnş iyi geçer bizde heyecanla bekliyoruz hangi hastane doktor kimHastanedeyim kizlar, damar yolu acildi, anestezi doktoru geldi gitti en son kendi doktorum geldi.Gogus kafesimin yapisindan dolayi en fazla 325 cc olur dedi bunun icin moralim bozuldu biraz ama hakli cok kemikli yapim var.Yine de push up ile istedigin tam dekolteyi elde ediceksin dedi.Kas zari alti olacak.Cok heyecanliyim kan alinirken bile titriyordum bakalim sonrasi nasil olacak dua edin lutfen
Sordum cvp gelmedi daha sizin ne zamandı ameliyat
Kontrole gitmişsiniz dikişler nasıl birleşecek o zamanEvet kızlar benim dikislerde açılma olmuş ama korkulacak birşey yokmuş. Daha dikkatli olmam gerekiyor.
Hastane kalabalıkmıydı varmıydı karın aml olan dikkatinizi çeken birşeyKontrole gitmişsiniz dikişler nasıl birleşecek o zaman
Çok kalabalık. çoğunluk burun canım. Geçen geldiğimde de göz kapağı vardı bir sürü. Ama enfazla burun gördüm belli oluyor birde olan ve olacak olan . Karın için öyle dikkat çekici bir şey yok ki? Kabanlar felan. Olunca tahmin de yürüyemiyor insan.Hastane kalabalıkmıydı varmıydı karın aml olan dikkatinizi çeken birşey
Haklısın benimkide merak işte ne zaman gideceksin tekrsr kontrole dikiş izi için krem önerdimi ben alsccar iyi diye duymuştumÇok kalabalık. çoğunluk burun canım. Geçen geldiğimde de göz kapağı vardı bir sürü. Ama enfazla burun gördüm belli oluyor birde olan ve olacak olan . Karın için öyle dikkat çekici bir şey yok ki? Kabanlar felan. Olunca tahmin de yürüyemiyor insan.
Doktor çok yogun çok konuşmayı sevmiyor esabil hoca hemen geçiştiriyor örnek istedim etik olmaz dedi size örnek gösterdi mi
Pardon ben yazdim saniyorum. 19 subattaSordum cvp gelmedi daha sizin ne zamandı ameliyat
Birdaha gidince sorayım bakalım.Yok göstermedi. Ama resim çekiyor ya süreci takip etmek için. Belki gosterir Die düşündüm. Ne alaka etik mis. Ya her dr gösteri yor . Ben Resim felan sormadım. Çok resim çok arastirma kafami karıştırıyordu.
Ne zaman gitmiştiniz gün almayaPardon ben yazdim saniyorum. 19 subatta
Ben erken alır inş adetime denk geliyor öğrtmenim 15 tatil öncesi alır inşPardon ben yazdim saniyorum. 19 subatta
Canımm hayırlı olsun 325 takılmış gördüm hikâyede inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınHastanedeyim kizlar, damar yolu acildi, anestezi doktoru geldi gitti en son kendi doktorum geldi.Gogus kafesimin yapisindan dolayi en fazla 325 cc olur dedi bunun icin moralim bozuldu biraz ama hakli cok kemikli yapim var.Yine de push up ile istedigin tam dekolteyi elde ediceksin dedi.Kas zari alti olacak.Cok heyecanliyim kan alinirken bile titriyordum bakalim sonrasi nasil olacak dua edin lutfen
Merakla bekliyorum güzel haberlerini canmHastanedeyim kizlar, damar yolu acildi, anestezi doktoru geldi gitti en son kendi doktorum geldi.Gogus kafesimin yapisindan dolayi en fazla 325 cc olur dedi bunun icin moralim bozuldu biraz ama hakli cok kemikli yapim var.Yine de push up ile istedigin tam dekolteyi elde ediceksin dedi.Kas zari alti olacak.Cok heyecanliyim kan alinirken bile titriyordum bakalim sonrasi nasil olacak dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?