- 30 Eylül 2017
- 201
- 83
- 48
Aa o hikaye dennis in mi :) ben de gördümCanımm hayırlı olsun 325 takılmış gördüm hikâyede inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın
Büyük ihtimal denissin çünkü bodruma selam yazmış:)Aa o hikaye dennis in mi :) ben de gördüm
Aysegul hanımın insta hikayesi :)ne hikayesi
Onu gidip gorusun tekrar bszen vazgecenler oliyor. Onun yerine telefonla ariyorlarmis olmak istermisiniz diye.Ben erken alır inş adetime denk geliyor öğrtmenim 15 tatil öncesi alır inş
30 ekim de tahlil sonuclarimi alip gittim. 19 subata gun verdi.Ne zaman gitmiştiniz gün almaya
Kendine gelmişsindir. Nasılsın.Hastanedeyim kizlar, damar yolu acildi, anestezi doktoru geldi gitti en son kendi doktorum geldi.Gogus kafesimin yapisindan dolayi en fazla 325 cc olur dedi bunun icin moralim bozuldu biraz ama hakli cok kemikli yapim var.Yine de push up ile istedigin tam dekolteyi elde ediceksin dedi.Kas zari alti olacak.Cok heyecanliyim kan alinirken bile titriyordum bakalim sonrasi nasil olacak dua edin lutfen
Banada vazgeçen olursa ararım dedi bakslım notları halledeyim ocak başı gideceğim hayırlısı ne zamansa bakalım30 ekim de tahlil sonuclarimi alip gittim. 19 subata gun verdi.
Çok gün atıyor yogunluktan yakında ayrılır gsliba30 ekim de tahlil sonuclarimi alip gittim. 19 subata gun verdi.
Canım nasıl oldun nasıl hissediyorsun? geçmiş olsunn hemen iyileşşşKızlar merhaba yeniden, sorunsuz bi sekilde atlattim cok sukur.Asagida kendime geldim odama getirdiler .Sedyeye gecerken cok canim yandi. Simdi biraz daha iyiyim hala baski ve aci var.Yemek yedim birazdan yurutucekler..Kollarimi dirsekleri bukerek kullaniyorum yanlardan acamiyorum..Aksam yine yazarim..Iyi dilekleriniz icin cok sagolun
Ayrilirda muayene acarsa kesin 6000 tl den baslar burun ameliyati.Çok gün atıyor yogunluktan yakında ayrılır gsliba
Suan cok daha iyiyim aci gecti ilk baslarda biri igne baririyor gibiydi simdi baski var sadece.Henuz lavaboya cikamadim bi tek ondan korkuyorum.Ogle yemegini yedim, yurudum biraz ama yatinca midem bulandi.Simdi aksam yemegini yedirdiler biraz daha yuruyup lavaboya cikip uyurum diye dusunuyorum.Insallah isteyen herkese nasip olur ben cesaret edebildiysem herkes ederCanım nasıl oldun nasıl hissediyorsun? geçmiş olsunn hemen iyileşşş
Hadi gozunnaydin kurtuldun . Çok geçmiş olsun.Bu arada azicikta gozukse bi foto attim kizlar bana cok kucuk gozukuyor ama ablam sen goremiyorsun suan kocamanlar dedi
Geçmiş olsun beni izlermisin fotoları görebilirmiyimBu arada azicikta gozukse bi foto attim kizlar bana cok kucuk gozukuyor ama ablam sen goremiyorsun suan kocamanlar dedi
Çok geçmiş olsun canım.kurtuldun bak.çok güzel görünüyorlar.kaç cc takıldı canım sana.ameliyattan önceki fotonda kendimi gördüm sankiBu arada azicikta gozukse bi foto attim kizlar bana cok kucuk gozukuyor ama ablam sen goremiyorsun suan kocamanlar dedi
Dolgun baya canım. 2 meme aynı anda fotoda olunca daha bi dolu gözükürdü hatta. Hem ilk gün henüz :)Bu arada azicikta gozukse bi foto attim kizlar bana cok kucuk gozukuyor ama ablam sen goremiyorsun suan kocamanlar dedi
Geçmiş olsun cnmEvet kızlar benim dikislerde açılma olmuş ama korkulacak birşey yokmuş. Daha dikkatli olmam gerekiyor.
İnşallahhh Allah isteyen herkese nasip etsinnn, bende dahillll:)Suan cok daha iyiyim aci gecti ilk baslarda biri igne baririyor gibiydi simdi baski var sadece.Henuz lavaboya cikamadim bi tek ondan korkuyorum.Ogle yemegini yedim, yurudum biraz ama yatinca midem bulandi.Simdi aksam yemegini yedirdiler biraz daha yuruyup lavaboya cikip uyurum diye dusunuyorum.Insallah isteyen herkese nasip olur ben cesaret edebildiysem herkes eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?