Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İŞTE BAK OLDU BİTTİ. ilk 4 gunu atlatınca hızlıca iyileşeceksin. Cok mutlu oldum adına arkadaısm.

Günaydın kizlar.Gece agri kesiciyle biraz hafif gecti.Sırt agrisi meme agrisindan daha fazla.Sabah kahvaltimi yaptim yurudum doktorum geldi.Ben kipirdamaya korkarken hizlica cekti kaldirdi bisey olmayacak defi ama odum kopuyor.Biraz elledi odem var mi diye her sey yolnda dedi bandajladi.Nefes alirken protezi hissefiyorum bi de ayaga kalknca duscek gibi oluyorcok garip bir duygu..Eve gecicez birazdan..

Evet ılk ıkı gün duseceklermis gibi oluyor. Ben tutarak yürüyorum

Meraba kızlar,
Ocak ilk haftası operasyon olmayı planlarken, hala doktor arayışım sürüyor
Aslında Tayfun Aköz'ün yaklaşımını beğendim ama ne yaptığı işleri gördüm ne de forumlarda yada başka bir yerde adına rastladım. Tayfun bey hakkındaki kafamdaki tek soru işareti bu.
Birde yaptığı işler çok beğenilen başka bir doktorla görüşeyim dedim ve,
Bugun Hakan Gence ye muayeneye gittim. Sanki bir fabrika. Günde 2 ameliyat, 40 konsultasyonu varmış. Sadece 15 dakika ayırıyor ,ne doğru dürüst muayene etti ne de doğru dürüst bilgi verdi. Sadece 2 saniye şöyle baktı sonra size kas arkası olur, mentor yada politek kullanıyorum. Fiyatları Pınar hanımdan alabilirsiniz dedi. Nisana kadar doluymuş, 29 Marta gün veriyor onun için kapora istiyor. Eğer daha erken bir boşluk olursa sizi arayıp haber veririz dediler. Zaten Hakan bey nisandan sonra esteworldden ayrılıp kendi kliniğini açacakmış. Ama daha ne kliniğinin nerde olacağı ne hangi hastaneyle çalışacağı belli değilmiş.
Yine kafam karıştı, nasıl karar verip, ne yapacağımı şaşırdım.

E Evremnigne P psunat06
Doktor kemikli yapisindan dolayi en fazla 325 olur daha buyugu yanlardan taşar cok yapay olur demisti.Bende buyuk cok istiyordum ama ozellikle dekolte kismimda doku yok diye 325 takmis.Bugun 4. Gunüm birinin destegiyle kalkiyorum yalniz yuruyorum.Elimi yuzumu yikayabliyorum disimi fircaladim.Ilk kez kendi yemegimi kendim yedim.Tek sorun yalniz kalkamiyorum.Doktor pansuman vs onermedi bende dikis yok zaten yapistirma tek. Ile yapti.Hic agrim sizim yok sirt agrim disinda cok sukur.Bol bol buz koyuyoruz bi de sutyen uzerine bandaj sardi onu arada cikariyorum o kadar.Ameliyat detaylarini kendime gelince yazicam kizlar uzun sure telefon tutamiyorum ondan geri donemiyorum yazilanlara ama asla korkulacak biseyy yokmus onu soyleyebilirim

Bu kadar uzun yazdığın için sağol canım :) tamam yorma kendini, konuşuruz yine. Çok sevindim ameliyatın seni fazla zorlamamasına. Cesaret veriyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…