İŞTE BAK OLDU BİTTİ. ilk 4 gunu atlatınca hızlıca iyileşeceksin. Cok mutlu oldum adına arkadaısm.Kızlar merhaba yeniden, sorunsuz bi sekilde atlattim cok sukur.Asagida kendime geldim odama getirdiler .Sedyeye gecerken cok canim yandi. Simdi biraz daha iyiyim hala baski ve aci var.Yemek yedim birazdan yurutucekler..Kollarimi dirsekleri bukerek kullaniyorum yanlardan acamiyorum..Aksam yine yazarim..Iyi dilekleriniz icin cok sagolun
Evet ılk ıkı gün duseceklermis gibi oluyor. Ben tutarak yürüyorumGünaydın kizlar.Gece agri kesiciyle biraz hafif gecti.Sırt agrisi meme agrisindan daha fazla.Sabah kahvaltimi yaptim yurudum doktorum geldi.Ben kipirdamaya korkarken hizlica cekti kaldirdi bisey olmayacak defi ama odum kopuyor.Biraz elledi odem var mi diye her sey yolnda dedi bandajladi.Nefes alirken protezi hissefiyorum bi de ayaga kalknca duscek gibi oluyorcok garip bir duygu..Eve gecicez birazdan..
Simdi eve gectim yol boyunca duseceklrr diye sıkı sıkı tuttum.Taksiden inerken acele edince hizli bastim yere ay dedim dusuyor tutunEvet ılk ıkı gün duseceklermis gibi oluyor. Ben tutarak yürüyorum
Evet canım normal ...Kizlar kesi yerlerim cok yaniyor bazen gogsumun icinden bir seyler akiyormus gibi hissediyorum normal mi bu
Ağrın sizin morlugun izin var mı bende yaptiricam korkuyorumMrb ben nasıl görebilirim resimleri
Beni izlermisinKizlar kesi yerlerim cok yaniyor bazen gogsumun icinden bir seyler akiyormus gibi hissediyorum normal mi bu
Dennis ameliyat oldu ben değilAğrın sizin morlugun izin var mı bende yaptiricam korkuyorum
Haç bedendi sizin şişler inince güzel olurCiplak haliyle fotograf koydum kizlar..
Nasil agrin sizin canim?Ciplak haliyle fotograf koydum kizlar..
Bir de ameliyatta 325 ten buyuk denemis mi? Neler dedi dr?Ciplak haliyle fotograf koydum kizlar..
Seni izlemeye aldım canım,sende beni alır mısın??op sonrası çıplak hali ile benimde fotolarım varCiplak haliyle fotograf koydum kizlar..
Ece beni izlermisinSeni izlemeye aldım canım,sende beni alır mısın??op sonrası çıplak hali ile benimde fotolarım var
Canım sadece albümü olanları izliyorum..SevgilerEce beni izlermisin
Bu kadar uzun yazdığın için sağol canım :) tamam yorma kendini, konuşuruz yine. Çok sevindim ameliyatın seni fazla zorlamamasına. Cesaret veriyosun:)E Evremnigne P psunat06
Doktor kemikli yapisindan dolayi en fazla 325 olur daha buyugu yanlardan taşar cok yapay olur demisti.Bende buyuk cok istiyordum ama ozellikle dekolte kismimda doku yok diye 325 takmis.Bugun 4. Gunüm birinin destegiyle kalkiyorum yalniz yuruyorum.Elimi yuzumu yikayabliyorum disimi fircaladim.Ilk kez kendi yemegimi kendim yedim.Tek sorun yalniz kalkamiyorum.Doktor pansuman vs onermedi bende dikis yok zaten yapistirma tek. Ile yapti.Hic agrim sizim yok sirt agrim disinda cok sukur.Bol bol buz koyuyoruz bi de sutyen uzerine bandaj sardi onu arada cikariyorum o kadar.Ameliyat detaylarini kendime gelince yazicam kizlar uzun sure telefon tutamiyorum ondan geri donemiyorum yazilanlara ama asla korkulacak biseyy yokmus onu soyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?