Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende ameliyat sonrası ağrıdan değil ama narkozdan çok korkuyorum.narkoz alıp uyuma fikri aklıma geldikçe içim bi tuhaf okuyor.nasıl yenicem bunu bilemiyorum

merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var

Geçmiş olsun canım.

çok çok geçmiş olsun :)) hayırlı uğurlu olsun :)

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım,merak etme ilk zamanlar aylar garip bir şekilde olur zaten. Zamanla protez aşşagıya inecektir merak etme
Üst kısma elastik bandaj taktımı Peki doktorun? Ameliyat sonrası sütyenin varmı?

Geçmiş olsun canım. Senin azıcık değil baya meme dokun vardı eskiden. Güle güle kullan yenilerini:) gelişmelerden haberdar edersin ağrıların geçince.

E Evremnigne M Miskinmiyim ben narkoz alip uyanamamaktan ya da ameliyat ortasinda falan uyanmaktan korkuyordum hemsireye dedim ay nasil guldu bana 17 yildir calisiyorum ilk kez boyle bir sey duydum dedi beni sedyeye alip asagi goturduklerinde sirayla aldilar en son hemsirenin elinde igne vardi adimi sordu soyledim gerisi yok.Kalktigimda coktan bitmisti sanki her sey 1 sn de oldu bitti.Ben saniyorum ki daha ameliyat masasina alicaklar orda narkozu vericekler gercekten cok kolay bir seymis hic korkmayin bu durumdan

Deniz hayatının en güzel şeyini yaptın diyebilirim. ilk 9 gun benim için onemli. yani 10. gun iş başı yapabiliyor duruma gelebiliyor musun. 9. gun ne hissedeceksin. Toplu tasıma kullandıgım için toplu tasımaya biner hale geliyor musun. Iyilesme surecinde bunları degerlendirir ve paylasırsan sevinirim. Ayol resmen memişlerin var. Oturunca cok guzel olacak. cok guzel hem de. gecmis olsun. ve cesaretinden oturu kutluyorum seni.

pilenses bugun benim 5. Günüm artik kendim kalkabiliyorum bugun ilk kez lavaboya kendim gittim.Ama dusumu ablam aldirdi.Ilk gunler muslugun basini kaldiramiyordum cok zorlaniyordum simdi gayet rahatim.Duş haric tum kisisel ihtiyaclarimi yapabiliyorum.Henuz kalabaliga cikmadim ama ayni ameliyati ablamda oldu.Cok dikkat ediyordum kalabalikta carpmasinlar diye elimle korumaya calisiyordum diyor.Bazen beni giydirirken yanlislikla carpiyor ama cok agri olmuyor suan adet donemindeki gibi hassaslar sadece.Benim ki kas zari diye olabilir ama cok sukur korktugun gibi agir gecmiyor.Gerci kas zari bile benim icin korkunc geliyordu3 gun sonra kontrolum var toplu tasima kullanacagim muhtemelen size bahsederim gelismerden

Geçmiş olsun canım,merak etme ilk zamanlar aylar garip bir şekilde olur zaten. Zamanla protez aşşagıya inecektir merak etme
Üst kısma elastik bandaj taktımı Peki doktorun? Ameliyat sonrası sütyenin varmı?
çok teşekkür ederim arkadaşlarım bir sütyen giydirdiler ama çok gevşek bandaj filan da taktırmadı şimdi foto koyuyorum sarkma olduğu için yukarı koymuş protezleri bir iki aya kadar inip normal şeklini alacağını söyledi bi bakın fotoğrafıma iner mi bu memeler ya

dikdörtgen gibi oldu ağrı sızı yok denecek kadar az ameliyattan çıkınca 1 saat sonra yürüdüm bütün gece gezindim durdum yardımla doğrulup kalkabildim yataktan ama kalktıktan sonra hiç bişi yok çok şükür sezeryan olmuş biri olarak bunun acısı hiç dokunmadı birde kas kesmediği için sadece zar altına yerleştirdiği için böyle oldu sanırım fotoğraf koydum şimdi korkmayın ama

Canim benide izlermisin
Fotoyu gormek istiyorum.Benim ameliyatta 26 aralik
Oldukca stresliyim

izledim melisacım stres yapma çok zor değil benimkinin şekli biraz bozuk ama nadir olan bişey
Benide izlermisin

Ya çok bakindim ameliyat sonralarina, özellikle yabancı sitelerde, kimin başta dikdörtgense (ki genelde oyleydi) sonra şahane oldu : D Ve çok doğal durdu. Benimkiler baştan beri yuvarlak, bir garip, hem inmesi gerekiyormus hem inerse sarkık görünürmüş gibi, ne olacak bilemedim. Sen canını sıkma yani çok güzel olacak onlar. Resimlere otobüste olduğum için bakamadım (aylık kontrole gidiyorum) ama musait bir ortama geçince bakacagim

Benim de 2.5 ay oldu. Sendeki durum vardi. Protez ustte meme dokum aşağıdaydı.3 hafta lastik bant kullandım. Biraz sıkıciydi süreç ama cok güzel indi aşağı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…