- 25 Ocak 2016
- 112
- 58
- 48
- 39
Bende ameliyat sonrası ağrıdan değil ama narkozdan çok korkuyorum.narkoz alıp uyuma fikri aklıma geldikçe içim bi tuhaf okuyor.nasıl yenicem bunu bilemiyorumE Evremnigne P psunat06
Doktor kemikli yapisindan dolayi en fazla 325 olur daha buyugu yanlardan taşar cok yapay olur demisti.Bende buyuk cok istiyordum ama ozellikle dekolte kismimda doku yok diye 325 takmis.Bugun 4. Gunüm birinin destegiyle kalkiyorum yalniz yuruyorum.Elimi yuzumu yikayabliyorum disimi fircaladim.Ilk kez kendi yemegimi kendim yedim.Tek sorun yalniz kalkamiyorum.Doktor pansuman vs onermedi bende dikis yok zaten yapistirma tek. Ile yapti.Hic agrim sizim yok sirt agrim disinda cok sukur.Bol bol buz koyuyoruz bi de sutyen uzerine bandaj sardi onu arada cikariyorum o kadar.Ameliyat detaylarini kendime gelince yazicam kizlar uzun sure telefon tutamiyorum ondan geri donemiyorum yazilanlara ama asla korkulacak biseyy yokmus onu soyleyebilirim
Mrb benide eklermisin foto için doktorun kim n ücret ne kadar ödedinBu kadar uzun yazdığın için sağol canım :) tamam yorma kendini, konuşuruz yine. Çok sevindim ameliyatın seni fazla zorlamamasına. Cesaret veriyosun:)
Geçmiş olsun canım.merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var
çok çok geçmiş olsun :)) hayırlı uğurlu olsun :)merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var
Geçmiş olsun canım.merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var
Geçmiş olsun canım,merak etme ilk zamanlar aylar garip bir şekilde olur zaten. Zamanla protez aşşagıya inecektir merak etmemerhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var
Bende de aynı durum varBende ameliyat sonrası ağrıdan değil ama narkozdan çok korkuyorum.narkoz alıp uyuma fikri aklıma geldikçe içim bi tuhaf okuyor.nasıl yenicem bunu bilemiyorum
Geçmiş olsun canım. Senin azıcık değil baya meme dokun vardı eskiden. Güle güle kullan yenilerini:) gelişmelerden haberdar edersin ağrıların geçince.merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var
Deniz hayatının en güzel şeyini yaptın diyebilirim. ilk 9 gun benim için onemli. yani 10. gun iş başı yapabiliyor duruma gelebiliyor musun. 9. gun ne hissedeceksin. Toplu tasıma kullandıgım için toplu tasımaya biner hale geliyor musun. Iyilesme surecinde bunları degerlendirir ve paylasırsan sevinirim. Ayol resmen memişlerin var. Oturunca cok guzel olacak. cok guzel hem de. gecmis olsun. ve cesaretinden oturu kutluyorum seni.E Evremnigne M Miskinmiyim ben narkoz alip uyanamamaktan ya da ameliyat ortasinda falan uyanmaktan korkuyordum hemsireye dedim ay nasil guldu bana 17 yildir calisiyorum ilk kez boyle bir sey duydum dedibeni sedyeye alip asagi goturduklerinde sirayla aldilar en son hemsirenin elinde igne vardi adimi sordu soyledim gerisi yok.Kalktigimda coktan bitmisti sanki her sey 1 sn de oldu bitti.Ben saniyorum ki daha ameliyat masasina alicaklar orda narkozu vericekler gercekten cok kolay bir seymis hic korkmayin bu durumdan
çok teşekkür ederim arkadaşlarımGeçmiş olsun canım,merak etme ilk zamanlar aylar garip bir şekilde olur zaten. Zamanla protez aşşagıya inecektir merak etme
Üst kısma elastik bandaj taktımı Peki doktorun? Ameliyat sonrası sütyenin varmı?
Canim benide izlermisindikdörtgen gibi oldu ağrı sızı yok denecek kadar az ameliyattan çıkınca 1 saat sonra yürüdüm bütün gece gezindim durdum yardımla doğrulup kalkabildim yataktan ama kalktıktan sonra hiç bişi yok çok şükür sezeryan olmuş biri olarak bunun acısı hiç dokunmadı birde kas kesmediği için sadece zar altına yerleştirdiği için böyle oldu sanırım fotoğraf koydum şimdi korkmayın ama
izledim melisacım stres yapma çok zor değil benimkinin şekli biraz bozuk ama nadir olan bişeyCanim benide izlermisin
Fotoyu gormek istiyorum.Benim ameliyatta 26 aralik
Oldukca stresliyim
dikdörtgen gibi oldu ağrı sızı yok denecek kadar az ameliyattan çıkınca 1 saat sonra yürüdüm bütün gece gezindim durdum yardımla doğrulup kalkabildim yataktan ama kalktıktan sonra hiç bişi yok çok şükür sezeryan olmuş biri olarak bunun acısı hiç dokunmadı birde kas kesmediği için sadece zar altına yerleştirdiği için böyle oldu sanırım fotoğraf koydum şimdi korkmayın ama
Benide izlermisinizledim melisacım stres yapma çok zor değil benimkinin şekli biraz bozuk ama nadir olan bişey
dikdörtgen gibi oldu ağrı sızı yok denecek kadar az ameliyattan çıkınca 1 saat sonra yürüdüm bütün gece gezindim durdum yardımla doğrulup kalkabildim yataktan ama kalktıktan sonra hiç bişi yok çok şükür sezeryan olmuş biri olarak bunun acısı hiç dokunmadı birde kas kesmediği için sadece zar altına yerleştirdiği için böyle oldu sanırım fotoğraf koydum şimdi korkmayın ama
Benim de 2.5 ay oldu. Sendeki durum vardi. Protez ustte meme dokum aşağıdaydı.3 hafta lastik bant kullandım. Biraz sıkıciydi süreç ama cok güzel indi aşağı. Kesinlikle tavsiye ederim.merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımı kas zarı içine 300 lük mentor oldu şuan için protezler çok yukarda duruyor ve benim azıcık meme dokum aşağıda.görüntü çok güzel değil ama doktor ineceğini söyledi. bugün çıkışım olcak eve geçince yeni halinin fotoğrafını çekip albüme koycam beni de izleyin lütfen şimdilik sadece önceki halin fotoğrafı var
Tesekkurler canimizledim melisacım stres yapma çok zor değil benimkinin şekli biraz bozuk ama nadir olan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?