Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkurler canim
Valla stres kelimesi bile az kalir aklima gelince nefes alamiyorum.
2 ay oncesi de lipo yapmistim hala onun agrilari gecmedi
doku az kaldığı için enjektörle kalçamdan yağ alıp protezlerin yanına koydu mosmor o kısımlar mememden çok acıyor lipo daha acılı bi işlem sanki inşallah çabucak toparlanırız hepimiz

Düzelir şekle girer canım o merak etme.geçmiş olsun

Kızlar selam çok uzun zaman önce buraya kayıt olmuştum şimdi tekrar aktifleştirdim 13.12.2017 yani 3 gün n önce ameliyat oldum kasaltı 275cc yuvarlak çok şiddetli ağrım var yataktan kalkarken hep ağlayacak kadar canım yanıyor bugün pansuman olmaya gittim göğüslerimi ilk defa gördüm hemen fotoğraf çektirdim ve albümüme koydum sizlerden yardım istiyorum benim gibi kasaltı olan ve ağrıları çok uzun süren var mı ben çok sıkıldım yatmaktan normal hayatımıza ne zaman dönüyoruz

Geçmiş olsun ne zaman oldun doktor kim beni izlermisin

Denis yataktan kalkarken ağrı olmuyor mu sende benim en çok korktuğun şey yataktan kalkmak beni izler misin acaba

çok güzel olmuş canım ağrıların bir an önce hafifler inşallah

benim kas zarı altı o yüzden çok ağrım yok sanırım .kaslarda kesi yok ve protezler aşağıya inecek. kas altı olursa inmez dedi doktor
Anladim canim
Péki buna drmu karar veriyor. Yoksa kisinin istegine goremi ?
Iki foto yukledim bakabilirmisin
Fikrini almak isterim
Ozelden de yazabilirsin

Yataktan kalkarken cok agrim oluyor ozellikle uzun sure yatmissam kabus gibi oluyor kesi yerlerim aciyor ama kalktigim an geciyor hemen
Aynen canım benimde öyle Yatağa yatınca nasıl kalkcam burdan diye düşünmeye başlıyorum hiç yatmak istemiyorum sen Benden 1 gün önce ameliyat olmuşsun geçince bana söyle benimde bir gün sonra geçer herhalde bu Arada kaç cv senin maşallah çok güzel duruyor benimkiler biraz ufak sanırım

Kizlar kas alti yada kas zari alti arasinda ne fark var?biri aciklayabilirmi lutfen
Kas altında protez kasın altına koyulur,kas zarı altında kasın üzerindeki inçe zar kastan ayrılır. O zarın altına protez koyulur. Yani Aslında kasın üzerinde oluyor protez ama zarın altında :)) Kas üstü ile arasındaki fark sadece zar..

Meme dokusu olana kas üstü, olmayana kas altı deniyor ya.
Meme dokusu olana mı kas zarı altı oluyor o zaman?
Benim 7 cm lik dokum var(79üst-72alt).

Meme dokusu olana kas üstü, olmayana kas altı deniyor ya.
Meme dokusu olana mı kas zarı altı oluyor o zaman?
Benim 7 cm lik dokum var(79üst-72alt).
Yani genelde öyle tercih ediliyor.Benim şahsi fikrim meme dokusu Hem alt kısımda hemde üst kısımda iyi derecede doku varsa kas zarı altı olabilir! Misal benim altta doku vardı evet ama üst kısım boşalmıştı. Meme dokumun olması dolayısı ile kas zarı altı tercih edildi. Ama bir sene sonrası tek göğüste ,memenin üst kısımında doku az olduğundan dolayı protezi hissettim ve yağ dolgusu yapıldı oraya. Sarkıklık yoktu öncesi. Olsaydı toparlama ile protez kas altına alınırdı sorun olmazdı. Kas zarı altı ile kas üstünün farkı Yok bence. O ince zar Ne kadar fayda edebilir sonucu değiştirilebilirki? Tartışılır :)))
Sizde 7 cm lik bir fark var. Bence kas altı olabilir . Daha garanti olur. Tabi doktorlar muayenede daha iyi anlar ve öneride bulunur . Bana görüşme yaptıgım tüm doktorlar kas üstü ve benzeri yöntemleri tavsiye etmişti. Sadece bir doktor kas altı demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…