Ayın 26 sına kadar bi tahlil yaptır canım.ben yaptırmadım ameliyat sabahı yaptılar.kan değerlerim düşük çıktı.ameliyat olamadan ayrıldım hastaneden
Evet canım Melike hanım.çok pozitif abi enerji aldımKime karar verdiniz doktor olarak, Melike Hanım mı? Ben bu tahlilleri ameliyat günü yapacak cesareti göstermelerine de hayret ediyorum (geneli böyle bildiğim kadariyla) ne kadar eminler her şeyin normal olacağınaBana da kan sulandırıcı ilaç alıp almadığımı örneğin, ameliyattan 16 saat once filan sormayi öylesine laf arasında akıllarına gelmis gibi sormuşlardı; yola çıkmak uzereydim. Hadi ben kullanmiyordum, kullansam bile 1 hafta önce bırakmam gerektiğini bilecek durumdaydim, ya diğerleri?
Evet canım Melike hanım.çok pozitif abi enerji aldım
6 binde anlaştık.yılbaşından sonraki haftaya kaldı benim ameliyat.şıan damardan Demir serumu alıyorum.bakalım hayırlısıSonuçlardan haberdar edin mutlaka, dün aklımdan geçiyordunuz ne yaptı acaba diye. Fiyat ne oldu?
Canim drun adi ne ogrenebilirimiyim6 binde anlaştık.yılbaşından sonraki haftaya kaldı benim ameliyat.şıan damardan Demir serumu alıyorum.bakalım hayırlısı
Çok normal,ama bazen bazı bayanlar kas altı ameliyat olmasına rağmen çokta rahat atlatabiliyor . Biraz kasın kalınlığına durumuna göre,doktorun ameliyatta çalışmasına göre,hastanın ağrı eşigi ile alakalı.... Herşey etkiler ameliyat sonrasını..arzum77 kasaltı 275cc yuvarlak yapıldı bana bugün 4. Günüm hala kollarımı kullanamıyorum yataktan kalkarken ağlıyorum sence bu durum ne zaman geçer Çarşamba günü işe başlamam gerek ben daha düz yürüyemiyorum bile
Arzum sen baya tecrübelisin karın germe ile ilgili bilgilerin de vardır inşÇok normal,ama bazen bazı bayanlar kas altı ameliyat olmasına rağmen çokta rahat atlatabiliyor . Biraz kasın kalınlığına durumuna göre,doktorun ameliyatta çalışmasına göre,hastanın ağrı eşigi ile alakalı.... Herşey etkiler ameliyat sonrasını..
Yataktan direk öncesi kalkar gibi kalkmaya çalışmayın. Yardımcı olacak biri Yoksa bile kendinize göre bir pozisyon bulun öyle kalkın. Minimum 2 hafta maksimum 3 hafta kadar evde geçirmek daha mantıklı tabi. Sonuçta birde vücuda giren narkotik ilaçlar,onların yarattığı güçsüzlük ve kan kaybı gibi etkilerde var. Tansiyonunuz normal gitmez,ayağınız bir yerde takılır Allah korusun düşersiniz yada düşmemek için zorlarsınız,kollara güç biner falan... Çok dikkatli olmanız lazım. Ağır kaldırmak,birşeylere uzanmak,itmek çekmek,çok oturmak dinlenememek sürecin daha zorlu geçmesine sebep olabilir.
İşiniz nedir bilmiyorum,umarım rahat bir iştir.
Kasım 2014 de Tam karın germe Lipo ameliyatı oldum :))Arzum sen baya tecrübelisin karın germe ile ilgili bilgilerin de vardır inş
Nerde doktor ve ücret ne kadar bence ocakts olacsgım seni bulmuşken süreç nasıl sorsyımKasım 2014 de Tam karın germe Lipo ameliyatı oldum :))
Sürecimi karın germe diye açtığım konuda yazdım süreç süreç. Ordan okuyabilirsinNerde doktor ve ücret ne kadar bence ocakts olacsgım seni bulmuşken süreç nasıl sorsyım
Teşekkürler okuycagım o kadar çok karın germe yazısı varki bulurum inşSürecimi karın germe diye açtığım konuda yazdım süreç süreç. Ordan okuyabilirsin
Yani kısaaca şöyle söyliyim öyle çok korkulacak bir ameliyat degil. Sonuç yüzgüldürücü :)) Ama tabi memnun kalmayıp sorun yaşayan arkadaşlarımızda oldu maalesef. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi.
Doktorum meme ameliyatımı yapan doktor,Hasan Fındık. Istanbulda doktor. Fiyat yazamak doğru olmaz. Zaten kombin ameliyattı. Lipoda yapıldı,göbek fıtığım vardı onada müdahale edildi.
Mail ile fiyat alabilirsiniz. Muayene görüşmesi ücretsiz
Doktorum Melike Güngör canım.toparlama olmayacak benim.Canim drun adi ne ogrenebilirimiyim
Sadece protez icin 6 bin oyle mi? Toparlama da yapilicakmi?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/estetik-karin-germe-ameliyatim.769797/page-14Teşekkürler okuycagım o kadar çok karın germe yazısı varki bulurum inş
Nasıl da açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ederimÇok normal,ama bazen bazı bayanlar kas altı ameliyat olmasına rağmen çokta rahat atlatabiliyor . Biraz kasın kalınlığına durumuna göre,doktorun ameliyatta çalışmasına göre,hastanın ağrı eşigi ile alakalı.... Herşey etkiler ameliyat sonrasını..
Yataktan direk öncesi kalkar gibi kalkmaya çalışmayın. Yardımcı olacak biri Yoksa bile kendinize göre bir pozisyon bulun öyle kalkın. Minimum 2 hafta maksimum 3 hafta kadar evde geçirmek daha mantıklı tabi. Sonuçta birde vücuda giren narkotik ilaçlar,onların yarattığı güçsüzlük ve kan kaybı gibi etkilerde var. Tansiyonunuz normal gitmez,ayağınız bir yerde takılır Allah korusun düşersiniz yada düşmemek için zorlarsınız,kollara güç biner falan... Çok dikkatli olmanız lazım. Ağır kaldırmak,birşeylere uzanmak,itmek çekmek,çok oturmak dinlenememek sürecin daha zorlu geçmesine sebep olabilir.
İşiniz nedir bilmiyorum,umarım rahat bir iştir.
Bu arada izler misin beniNasıl da açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ederimarzum77 annem var herşeyimde yardımcı oluyor bian önce şu yataktan kalkma işini çözmem lazım bütün gün o yataktan nasıl kalkıcam diye düşünüp psikolojimi bozuyorum benim acı eşiğim çok düşük o yüzden iş konusu baya sıkıntılı market sektöründe mdr yrd olarak çalışıyorum uzun bir süre konu mankeni gibi hiçbirşeyi elleyemicem
Ben İzmir de Ebru Durmuş a oldum 8000 tlNerde ve ne kadara olduğunuz acaba bende yaptırmak istiyorum ama bütçesi çok fazla.
Aldım izlemeyeBu arada izler misin beniarzum77
Benim agrilarimin bitmesi bir ayi gecmisti. Ilk 15 gun cok olmustu agri. Su an iki ay oldu, tam olarak iyilestim sayilirKızlar selam çok uzun zaman önce buraya kayıt olmuştum şimdi tekrar aktifleştirdim 13.12.2017 yani 3 gün n önce ameliyat oldum kasaltı 275cc yuvarlak çok şiddetli ağrım var yataktan kalkarken hep ağlayacak kadar canım yanıyor bugün pansuman olmaya gittim göğüslerimi ilk defa gördüm hemen fotoğraf çektirdim ve albümüme koydum sizlerden yardım istiyorum benim gibi kasaltı olan ve ağrıları çok uzun süren var mı ben çok sıkıldım yatmaktan normal hayatımıza ne zaman dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?