Canım pazartesi mi seni ameliyatı n. Senden haber beklicez dört gözleçok çok geçmiş olsun :)) hayırlı uğurlu olsun :)
Şaka yapıyorsun o kadar uzun sürmemeliBenim agrilarimin bitmesi bir ayi gecmisti. Ilk 15 gun cok olmustu agri. Su an iki ay oldu, tam olarak iyilestim sayilir
Sali gunu ama saati belli degil :) nasil olacak bende meraklar icerisindeyim heyecan sardiCanım pazartesi mi seni ameliyatı n. Senden haber beklicez dört gözle
Merhaba canım. Bana 350 cc takıldı ve hiç te büyük değil. Çok ideal boyutta. Hatta hep 350 cc bayağı büyüktürbl bende abartı durur falan diye düşünüyordum fakat ameliyat sonrası odemlerin gitmesiyle biraz daha kuculmesiyle çok çok ideal bi ölçü. Oldu benim için..nacizane tavsiyem küçük olmasını istiyorsan evet 310 cc küçük isteyenler için tatmin edici bi ölçü. Ama normal bı büyüklük olsun istiyorsan kesinlikle 340-350 cc civarı taktir. Çünkü 350 cc büyük bi ölçü değil normal olan ideal bi büyüklük bence. Bunu yaşayarak tecrübe ettim. O kadar bıçak altına yatıyoruz olmuşken birazcık ta degmeli öyle değil mi ? Hee doku durumun nasıl onu da bilmiyorum tabi. Ben sıfır doku olduğum için 350 cc bana cuk diye oturdu. Ama biraz dokun varsa 310 cc de idael bı ölçü olabilir senin icinKızlar merhaba bayadır takip ediyorum bende üye oldum bu ay ameliyat Olcam bende ama hala kararsızlık var 310 mu 340 cc mi boyum 1.52 kilo 43 yaptırmışken büyük olsın istiyorum ama cokta abartı büyük degil 310 cc.sizce küçük mü doktor eger büyük istiyosan 340 koyarım dedi ama cok kararsız kaldım tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
340 koydur inanki büyük değil. Ödemler indikçe ufaliyir zaten. Bence yani. Ben 157 boy 55 kg ile en büyük olsun dedim. 350-400 koymuş. Asimetrik o yüzde dengelemek icinbfarkli CC koymuş. Ama 400 hiç dokun Yoksa iyi biz boylarda abartı durmuyor. Dokun varsa enfazla 350 CC. En buyuk en doğal olanı oluyor. "Bana gire tab" fakat Bizim boydakilerde genelde 325-400 arası iyi güzel duruyor. Var olan dokularina göre Tabi. . Ama benim gözüm 450 de kaldı . Bana olmamış.Kızlar merhaba bayadır takip ediyorum bende üye oldum bu ay ameliyat Olcam bende ama hala kararsızlık var 310 mu 340 cc mi boyum 1.52 kilo 43 yaptırmışken büyük olsın istiyorum ama cokta abartı büyük degil 310 cc.sizce küçük mü doktor eger büyük istiyosan 340 koyarım dedi ama cok kararsız kaldım tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
Hadi bakalım HayırlısıSali gunu ama saati belli degil :) nasil olacak bende meraklar icerisindeyim heyecan sardi
Cnm sıkma canını inşallah herşey istedigin gibi olur var olan dokunla alakalı doktor daha iyi bilir eger vücut kaldıramicaksa dahaa büyüğünü koyamaz ben yeni üye oldıgım için kaçırmış olabilirim boyun kilon nasol 225 sende dolgun da durabilir ameliyattan sonra paylaşırsın bizimle durumunı bu arada cok korkmana gerek yok agrı konusundan flssn ben edindiğim bilgilere amanın aman bi agrı olmıyo çünkü ameliyat sırasında agrı kesici veriyolar bi kaç gün olur oda normal benceSelam herkese! Salı gününe ameliyat oluyorum. Cenk Tokat'ta karar kıldım. Ancak iş netlestiginden beri deli gibi korkuyorum. Ameliyatta sorun çıkmasından, ameliyat sonrası ağrılardan, pişman olmaktan, güzel olmamasından...3 doktorla görüştüm en çok içime sinen Cenk bey oldu ancak o da 225 CC kas altı moderate profil takacagini söyledi, göğüs kafesinin daha büyüğünü alamayacağını alsa da sonradan sıkıntı doğuracağını vs.. KK daki neredeyse bütün forumları okudum hepsinde de 300 un altında taktirmayin diyor ancak yurtdışı birçok sitede de 300 altı takilan dolgun ve doğal örnekler görüyorum, kısacası kafam allak bullak... İnşallah herşey düzgün gider..
Sizin boy ve kilonuz kaç acaba merk ettimMerhaba canım. Bana 350 cc takıldı ve hiç te büyük değil. Çok ideal boyutta. Hatta hep 350 cc bayağı büyüktürbl bende abartı durur falan diye düşünüyordum fakat ameliyat sonrası odemlerin gitmesiyle biraz daha kuculmesiyle çok çok ideal bi ölçü. Oldu benim için..nacizane tavsiyem küçük olmasını istiyorsan evet 310 cc küçük isteyenler için tatmin edici bi ölçü. Ama normal bı büyüklük olsun istiyorsan kesinlikle 340-350 cc civarı taktir. Çünkü 350 cc büyük bi ölçü değil normal olan ideal bi büyüklük bence. Bunu yaşayarak tecrübe ettim. O kadar bıçak altına yatıyoruz olmuşken birazcık ta degmeli öyle değil mi ? Hee doku durumun nasıl onu da bilmiyorum tabi. Ben sıfır doku olduğum için 350 cc bana cuk diye oturdu. Ama biraz dokun varsa 310 cc de idael bı ölçü olabilir senin icin
İki doktor 250-300 demiş en son gittigin neden 225 dedi ozmam bence daha büyügünüde alır vücudun çünkü diger doktorlar biraz daha büyük demiş bende 2 hafta sonra Olcam bende görüştüm bi kaç doktorla biri en fazla 300 cc dedi ama cok küçügüme geldi benim nasol durur bilmiyorum ama ben büyük istiyorum zaten küçük oldıgı için oloyorız bu ameliyatı dimi ozman en güzeli olmalı bence şimdi ki doktorla 340 cc ye karar verdik ameliyat sırasında 310 ve 340 demicek hangisi güzel olorsa onu yapcak ama gönlüm 340 da yana bakalım bende de heyecan var ama ameliyattan korkmuyorum sadece hayalim gerçek olcak onun mutluluğu varM Muray5316 çok teşekkürler , ya ben seneler önce de burun estetiği oldum o zaman gayet laylaylom girdim operasyona ama şimdi nedense fena korkuyorum.. benim boyum 162 kilom 50 göğüs altı 78 üstü 85, 3 doktorla görüştüm biri 250-300 arası olur dedi, diğeri 300 u zorlarim dedi, Cenk bey 225 dedi ama yine de operasyon sırasında büyüğünü deneriz dedi.. hepimizin ortak isteği tabii ki bu kadar sıkıntıya girmişken olabilecek en iyi sonucu almak..
Canım boy kilo dan ziyade CC lerin göğüs kafesi genişliği ve meme yapısına göre farklılıkları olur . Dr sana uygun ölçüleri vermiş . Kötü duracak bir CC demezler endişe etme. Ben seni izleyeyim bak resimlere .Kızlar bilgileriniz için teşekkür ederim katılıyorım size yani sonıçta bi kez Olcam bu ameliyatı değsin yani dokum var kızlar yani limondan biraz daha büyük benim gönlüm de 340 dan yana tatmin etsin istiyorum ama fotoda gördüm doktorun sayfasında orda cok büyük duruyo gibime geldi o yüzden kafam karıştı ameliyata cok az kaldı 2 hafta flam var
Boy 1.56 kilo 55 sıfır doku idimSizin boy ve kilonuz kaç acaba merk ettim
Dokunuz flan varmıydı
Tşk ederim fotolar için gayet dogal olmuş abartı bi büyüklük yok doktor bana 340 büyük olur ama sen bilirsin dedi karar Senin istersen koyarım dedi ama ameliyat günü söylicem kesin 340 koysun bakalım hayırlısı olsun ayın 27 sinde ameliyat Olcam sabah erkenden olup aynı gün cıkmak istiyorum doktor o yüzden erken saatte alcak ameliyata siz aynı gün mü cıktınız ben hastane ortamını sevmedigim için evimde gelip dinlemek istiyorumCanım boy kilo dan ziyade CC lerin göğüs kafesi genişliği ve meme yapısına göre farklılıkları olur . Dr sana uygun ölçüleri vermiş . Kötü duracak bir CC demezler endişe etme. Ben seni izleyeyim bak resimlere .
Kim sever hastaneyi ... ben devlette oldum. Ertesi gün çıktım. Ama ozellerde aynı gün taburcu ediliyor çoğu dr öyle yapıyor. Amanhastanede yatmak benimnicin iyi olmuş tu. O ağrıyla Eve çıkamazdım. Hareketler çok kısıtlı ya. Birde hastanedeki kas ve damardan verilennagri kesiler ılk iyi geldi bana. Durumuna gire değerlendir. Şimdiden çok geçmiş olsun.Tşk ederim fotolar için gayet dogal olmuş abartı bi büyüklük yok doktor bana 340 büyük olur ama sen bilirsin dedi karar Senin istersen koyarım dedi ama ameliyat günü söylicem kesin 340 koysun bakalım hayırlısı olsun ayın 27 sinde ameliyat Olcam sabah erkenden olup aynı gün cıkmak istiyorum doktor o yüzden erken saatte alcak ameliyata siz aynı gün mü cıktınız ben hastane ortamını sevmedigim için evimde gelip dinlemek istiyorum
Bende aynı gÜn çıktım ama keşke kalsaydım arabaya binip o arabanın her çukura girdiğinde canımın yanmasını unutamıyorumKim sever hastaneyi ... ben devlette oldum. Ertesi gün çıktım. Ama ozellerde aynı gün taburcu ediliyor çoğu dr öyle yapıyor. Amanhastanede yatmak benimnicin iyi olmuş tu. O ağrıyla Eve çıkamazdım. Hareketler çok kısıtlı ya. Birde hastanedeki kas ve damardan verilennagri kesiler ılk iyi geldi bana. Durumuna gire değerlendir. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Akşam saat kaç gibi çıktınız ben 7 30 da hastanede Olcam akşam erken cıkmak istiyorum da bende arabayla döncem ama yavaş kullanılacak araba tabiki yoksa cnm yanarBende aynı gÜn çıktım ama keşke kalsaydım arabaya binip o arabanın her çukura girdiğinde canımın yanmasını unutamıyorum
Ben sabah 8 de hastanedeydim benimle birlikte bi kişi daha göğüs ameliyatı olacakmış onu önce aldılar ben 12 gibi girdim ameliyata 6 da çıktım hastaneden benim evim çok uzaktı o yüzden zor olduAkşam saat kaç gibi çıktınız ben 7 30 da hastanede Olcam akşam erken cıkmak istiyorum da bende arabayla döncem ama yavaş kullanılacak araba tabiki yoksa cnm yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?