Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben sabah 8 de hastanedeydim benimle birlikte bi kişi daha göğüs ameliyatı olacakmış onu önce aldılar ben 12 gibi girdim ameliyata 6 da çıktım hastaneden benim evim çok uzaktı o yüzden zor oldu
hmm benim evim yakın oldıgı için 6 dan geç Çıkabilirim geçmiş olsun bu arada kaç cc taktırdınız şuan ki durumu nasıl

Teşekkür ederim 275 cc yuvarlak takıldı kasaltı benim çok zor geçiyor bugün 5. Gün ama hala kollarımı kullanamıyorum
Hmm ben de iki hafta sonra olcsm meme altından konulcak koltuk altından istemiyorum dediginiz gibi kollarımı kullanamam cok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyi olorsunuz ben acısını çekmeye razıyım güzel oldıktan sonrapeki istediginiz büyüklük oldu mu ben 340 cc Olcam dokum var dümdüz degilim

Bemimde göğüs altı kesisi oldu gayet rahat oluyor benim hiç dokum yoktu doktor ameliyatta 255 denemiş sonra 275 takmış daha da büyük olmaz dedi şuan patlamaya hazır bomba gibi duruyorlar biraz ufak olucak sanırım ama daha büyüğünü taşıyamazdım sanırım

Boy ve kilonuz kaç benim dokum var az da olsa 310 cc. Küçük gibi geldi gözüme o yüzden 340 olsun diyorom doktor denicek ameliyatta ona göre koycak bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Boy ve kilonuz kaç benim dokum var az da olsa 310 cc. Küçük gibi geldi gözüme o yüzden 340 olsun diyorom doktor denicek ameliyatta ona göre koycak bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
154 boy 50 kiloyum ufak tefek biriyim ben zaten omuzlarım da geniş değil o yüzden fazla büyük istemedim

154 boy 50 kiloyum ufak tefek biriyim ben zaten omuzlarım da geniş değil o yüzden fazla büyük istemedim
Cnm bende senle aynıyım hemen hemen 1.52 boy 45 kilo flan minyonım bende cok büyük istemiyorum ama büyükte olsun azcık rica etsem fotonu görebilirmiyim varsa eger

Küçük değişmiş gibi evet ama 275 cc taktı aslına bakılırsa küçük bi beden ama vücudumda çok küçük durmadı
Evet kendi vücudunlada alakalı bişi belki bana takılsa küçük durur ama sende yinede iyi durmuş benim gözüme 310 bile küçük geldi yani bakalım bende bekliyorum sabırsızlıkla

Evet kendi vücudunlada alakalı bişi belki bana takılsa küçük durur ama sende yinede iyi durmuş benim gözüme 310 bile küçük geldi yani bakalım bende bekliyorum sabırsızlıkla

Beklentiniz ne bilmiyorum ama ben 175 boya 62 kiloyum, dokum cok azdi, 315 cc takıldı ve C-D cup arasiyim su an. Fikir sahibi olmanız için soyledim, o kadar da az değil yani

Beklentiniz ne bilmiyorum ama ben 175 boya 62 kiloyum, dokum cok azdi, 315 cc takıldı ve C-D cup arasiyim su an. Fikir sahibi olmanız için soyledim, o kadar da az değil yani
Kafam cok karışık Cogu kişi sornadan küçülüyor o yüzden 340 aşa taktırma dedi ben cok büyük istemiyorum ama vücuduma yakışan büyük meme istiyorum dokum var benimde peki kaç. Beden takıyosunuz cok kararsızım valla bilmiyorum

Kendiniz herhangi bir cc'ye karar verip ona odaklanmanizdansa gerçekten guvenebileceginiz bir doktor bulup tam olarak ne istediğinizi anlattıktan sonra kullanacağı protezi ona bırakmanız en sağlıklısı olur.

Ben 75 B'yi doldurmuyordum, su an kendim sutyen almaya başlamadım henüz yeterince yumusamadiklari için ama denediğim kadarıyla 75 C, 75 D, 80 C oluyor

Doktora anlattım zaten oda kendini bana bırak dedi bana güven ben seni anladım sen büyük yaptırmışken degsin ama cokts büyük olmasın diyosın dedi bana yani dediginiz gibi artık işi doktora bıraktım ama kendimi iyi anlatmama ragmen acaba nasıl olcak heyecanı var o yüzden sanırım kafama takıyorum

Ben meme büyütme operasyonu geçirdim 14 gün oldu yenimahalle onkoloji hastanesi plastik cerrahi yahya baltu ameliyat etti karın germe yapıldı aynı zamanda gerçekten şu an çok memnun kaldığımı yazmak istedim aci ve ağrılar geçti diyebilirim.Ben çok memnun kaldım bu ameliyata girmeden önce çok kaygılı idim fakat allah bin kere razı olsun doktorum dan bin kere çok memnun kaldım. Ben iyi ki yaptirmisim diyorum kendimi çok iyi hissettirdi bana ve super oldu çok şükür ve ben herkeze tavsiye ederim İlkin devlet hastanesi nasıl olur demiştim hep özel hayal ederim bu durumlarda fakat ayni islemleri çok daha uyguna yaptırmış oldum özelde yaptiramazdim fiyatlar beni aşardı kısacası çok memnun kaldım.

Geçmiş olsun ne güzel ameliyat olup mutlu olanlardansın benimde haftaya var inşallah senin gibi mutlu olurum istedigim sonucu alırım sevindim adınıza hepimizin ortak noktası. Peki kaç cc kullanıldı büyüklügü dolgunlugu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…