Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok doğal ve büyük değil.400 cc bana hep çok büyük gibi gelirdi ama sizde çok doğal durmuş.hiç dokunuz var mıydı
400 takilianda azdı doku ama 350. Takilanda vardı Biraz avuç içi kadar felan.. ikisi dengelendi. Sıfır doku değildim. Sarkık dokuya sahiptim. Ameliyat öncesi resim var bakarsan

Selam güzel memişli arkadaşlarım 13 aralıkta Dr. Ayşegül sivri hanıma ameliyat oldum diğer konu’da çok konuştum ama burayı bulunca yazayım dedim boyum 1.70 kilom 52 göğüs dokum yok denecek kadar azdı. o yüzden çok büyük umut bağlama boyun uzun ama göğüs kafesin çok büyük almaz dedi doktorum.. ameliyat günü, elinizi korkak alıştırmayın dedim oda saolsun 350 cc kas altı yuvarlak koydu beni çok mutlu etti kendim cerrahi’yi bilmeme rağmen ağlayacak kadar mutsuz girdim ameliyata çünkü kimsem yoktu Ama saolsun personel yemeğimi bile yedirdi gece de erkek arkadaşım başımda durdu sabah mide bulantım çok oldu doktorum zorla ağzıma ekmek tıktı asıl serüven kesinlikle eve gelirken başladı arka koltukta her kasiste bağıra ağlaya Bursa’ya geldik.. o gün ağrılarım başladı ve sonrası çok mide bulantılı geçti kimse kendine bu kötülüğü yapmasın diye düşündüğüm zamanlar oldu kesinlikle kolay değildi ama inanın süreç o kadar hızlı ilerliyor ki bugün 5. Günüm ve ben kendim kalkıp rutin işlerimi yapıyorum kesinlikle ağır kaldırmadan tabiki demem o ki ameliyata girecek olan arkadaşlar kendini anestezistin deneyimine bıraksın zaten size verdikleri endotrakeal yoldan anestezi gazlarıyla kesinlikle uyanma gibi durumunuz olamaz sadece uyandığınızda boğazınızda yanma ve acı hissedersiniz ve gerçekten doktorun talimatlarına uyduğunuz sürece zaman da geçiyor.. şimdi albüm yapılan bende

Nasıl güzel yazmışsın ve nasıl şanslısın öyle bir doktora sahip olduğun için İstanbul’da olsam o doktordan başka birine gitmezdim Harika işler çıkarıyor ve maşallah aynı gün ameliyat olmuşuz ama benim annem olmasa kıpırdayamazdım bugün bile daha herşeyi kendim yapamıyorum bu arada izler misin beni merak ettim seninkileri

Canım inan bide sen bana sor ağlıyodum ilk günler ki ben 3. Günü çok kötü şeyler atlattım çok fazla ağrı kesici aldım üstüne augmentin içtim hastanelik oldum nefes alamadım ekg çekmek zorunda kaldılar her bant taktıklarında ağladım damar yolu açıp mide bulantı kesici verdiler daha çok istifa ettim dedim kesin ölüyorum ama Allah’a şükür geçti şimdi annemi yormak istemediğim için kendim yapıyorum ama yine de sağlam sayılmam

Kızlar bişey sorcam göğüslerimiz şuan ayrık duruyor ya zamanla o ayrıklık gidecek mi ?
garip111 P psunat06 KediKumu S sindy33 M Muray5316 arzum77
Göğüs yapısından da kaynaklanıyor önceden ayrıksa ameliyat olunca o ayrıklık birazda olsa gider ama tamamen gitmez bence bide siz yenisiniz aradan bi kaç ay daha geçsin yumuşayınca birleşir yine çıplakken Cogu kişininki ayrık ama sütyenle o sorunu çözersin bence zaten önemli olan kıyafette dekoltenin sexi durması cok sorın yapma bence

Dr um instagram ında hikayede görmüştüm. 350 CC Bursa ya Selam yazmıştı. Izle beni c anım. Albüm yaptın demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…