Geçmiş olsun size de foto atarsanız izlemeye alırsınızSelam güzel memişli arkadaşlarım 13 aralıkta Dr. Ayşegül sivri hanıma ameliyat oldum diğer konu’da çok konuştum ama burayı bulunca yazayım dedimboyum 1.70 kilom 52 göğüs dokum yok denecek kadar azdı. o yüzden çok büyük umut bağlama boyun uzun ama göğüs kafesin çok büyük almaz dedi doktorum.. ameliyat günü, elinizi korkak alıştırmayın dedim oda saolsun 350 cc kas altı yuvarlak koydu beni çok mutlu etti kendim cerrahi’yi bilmeme rağmen ağlayacak kadar mutsuz girdim ameliyata çünkü kimsem yoktu Ama saolsun personel yemeğimi bile yedirdi gece de erkek arkadaşım başımda durdu sabah mide bulantım çok oldu doktorum zorla ağzıma ekmek tıktı asıl serüven kesinlikle eve gelirken başladı arka koltukta her kasiste bağıra ağlaya Bursa’ya geldik.. o gün ağrılarım başladı ve sonrası çok mide bulantılı geçti kimse kendine bu kötülüğü yapmasın diye düşündüğüm zamanlar oldu kesinlikle kolay değildi ama inanın süreç o kadar hızlı ilerliyor ki bugün 5. Günüm ve ben kendim kalkıp rutin işlerimi yapıyorum kesinlikle ağır kaldırmadan tabiki demem o ki ameliyata girecek olan arkadaşlar kendini anestezistin deneyimine bıraksın zaten size verdikleri endotrakeal yoldan anestezi gazlarıyla kesinlikle uyanma gibi durumunuz olamaz sadece uyandığınızda boğazınızda yanma ve acı hissedersiniz ve gerçekten doktorun talimatlarına uyduğunuz sürece zaman da geçiyor.. şimdi albüm yapılan bende
Senin daha yeni canım tabiki bu halinden daha iyi olacak . Şekil aldıkça güzelleşir. Biraz yumuşar felan az da olsa bitisir . . Şimdi biri bir yere biri bir yere bakar.Dert etme.Yaaaa ben biraz da olsa birleşir diye düşündüm böyle bi değişik duruyor
Çok geçmiş olsun. Kaç gün oldu? Benim 5.günümKizlar kesi yerlerim cok yaniyor bazen gogsumun icinden bir seyler akiyormus gibi hissediyorum normal mi bu
400 leri görmek isterim bende canım izlermisin beniYok canım 400 büyük değil Bence :) teşekkürler .
Tabiki sende beni izle :)400 leri görmek isterim bende canım izlermisin beni
Süper olmul kaç cc ücret ve marka nedir acabaKızlar bugün 6. Güne merhaba dedim sabahın 5inde uyanmak zorunda bıraktı ağrılarkas gevşeltici içtim bide karnım ağrıyo üşüttüm galiba bugün keyfim yok biraz bandajı çıkardım onu sardığımda kalbim sanki pijamanın üstünden çıkcak gibi atıyo sizin de öyle oluyo mu
Kızlar bugün 6. Güne merhaba dedim sabahın 5inde uyanmak zorunda bıraktı ağrılarkas gevşeltici içtim bide karnım ağrıyo üşüttüm galiba bugün keyfim yok biraz bandajı çıkardım onu sardığımda kalbim sanki pijamanın üstünden çıkcak gibi atıyo sizin de öyle oluyo mu
Of offf çok geçmiş olsun baktım fotoğraflara efsane olmuş :) ama zor atlatmışsın şimdi iyi olmana sevindim canımCanım inan bide sen bana sor ağlıyodum ilk günler ki ben 3. Günü çok kötü şeyler atlattım çok fazla ağrı kesici aldım üstüne augmentin içtim hastanelik oldum nefes alamadım ekg çekmek zorunda kaldılar her bant taktıklarında ağladım damar yolu açıp mide bulantı kesici verdiler daha çok istifa ettim dedim kesin ölüyorum ama Allah’a şükür geçti şimdi annemi yormak istemediğim için kendim yapıyorum ama yine de sağlam sayılmam
aynı gündeyiz seninle ama bende bişey yok rutin ağrılar var bende . Zorlama istersen bide gerçekten sıcak tut kendini amanOf offf çok geçmiş olsun baktım fotoğraflara efsane olmuş :) ama zor atlatmışsın şimdi iyi olmana sevindim canım
Bende görmek isterim eğer beni de izlersen benimkiler ufak 275400 leri görmek isterim bende canım izlermisin beni
Canım özelden fiyat söliyim pek etik olmaz burdan kas altı 350 cc yapıldı meme dokum çok azdı..Süper olmul kaç cc ücret ve marka nedir acaba
Evet kuzum çok sıcağı sevmiyorum iyi de beslenmiyorum farkındayım ameliyattan çıktığım gün bile yemek getirdiler yemedim annem zoraki yediriyor hiç aram yoktur ondan oluyo da olabiliraynı gündeyiz seninle ama bende bişey yok rutin ağrılar var bende . Zorlama istersen bide gerçekten sıcak tut kendini aman
Olabilir canım valla benim annem de zorla yediriyor sanırım kilo aldım yata yataEvet kuzum çok sıcağı sevmiyorum iyi de beslenmiyorum farkındayım ameliyattan çıktığım gün bile yemek getirdiler yemedim annem zoraki yediriyor hiç aram yoktur ondan oluyo da olabilir
Ben korkuyorum kilo almaktan ya ödemler gitsin diye bitki çayı detoks falan yapıyorumOlabilir canım valla benim annem de zorla yediriyor sanırım kilo aldım yata yata
Merhaba ben ankarada meme estetigi oldum 6 ay once. Onurkan idaciya. Doktorunuzu iyi secin. Ben hic memnun degilim. Ayrintili bilgi istiyorsaniz sorularinizi yanitlarimmerhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Merhaba tesekkur ederim size de gecmis olsun. Bugun 8. Günüm şükürler olsun agrım sızım kalmadi.Gunluk yasantima dondum sayilir.Sadece dumduz yatarken tek kalkamiyorum onun disinda sorunum kalmadi.Çok geçmiş olsun. Kaç gün oldu? Benim 5.günüm
Selam canım. Beni de izler misin?Selam güzel memişli arkadaşlarım 13 aralıkta Dr. Ayşegül sivri hanıma ameliyat oldum diğer konu’da çok konuştum ama burayı bulunca yazayım dedimboyum 1.70 kilom 52 göğüs dokum yok denecek kadar azdı. o yüzden çok büyük umut bağlama boyun uzun ama göğüs kafesin çok büyük almaz dedi doktorum.. ameliyat günü, elinizi korkak alıştırmayın dedim oda saolsun 350 cc kas altı yuvarlak koydu beni çok mutlu etti kendim cerrahi’yi bilmeme rağmen ağlayacak kadar mutsuz girdim ameliyata çünkü kimsem yoktu Ama saolsun personel yemeğimi bile yedirdi gece de erkek arkadaşım başımda durdu sabah mide bulantım çok oldu doktorum zorla ağzıma ekmek tıktı asıl serüven kesinlikle eve gelirken başladı arka koltukta her kasiste bağıra ağlaya Bursa’ya geldik.. o gün ağrılarım başladı ve sonrası çok mide bulantılı geçti kimse kendine bu kötülüğü yapmasın diye düşündüğüm zamanlar oldu kesinlikle kolay değildi ama inanın süreç o kadar hızlı ilerliyor ki bugün 5. Günüm ve ben kendim kalkıp rutin işlerimi yapıyorum kesinlikle ağır kaldırmadan tabiki demem o ki ameliyata girecek olan arkadaşlar kendini anestezistin deneyimine bıraksın zaten size verdikleri endotrakeal yoldan anestezi gazlarıyla kesinlikle uyanma gibi durumunuz olamaz sadece uyandığınızda boğazınızda yanma ve acı hissedersiniz ve gerçekten doktorun talimatlarına uyduğunuz sürece zaman da geçiyor.. şimdi albüm yapılan bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?