Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun size de foto atarsanız izlemeye alırsınız

Kızlar bugün 6. Güne merhaba dedim sabahın 5inde uyanmak zorunda bıraktı ağrılar kas gevşeltici içtim bide karnım ağrıyo üşüttüm galiba bugün keyfim yok biraz bandajı çıkardım onu sardığımda kalbim sanki pijamanın üstünden çıkcak gibi atıyo sizin de öyle oluyo mu

Süper olmul kaç cc ücret ve marka nedir acaba

Gerekenden fazla sıkıyor olabilir misin acaba? Bir de sağlığına çok dikkat et, sıcak tut kendini.
Bu arada izlemeye alır mısın sen de?

Of offf çok geçmiş olsun baktım fotoğraflara efsane olmuş :) ama zor atlatmışsın şimdi iyi olmana sevindim canım

Of offf çok geçmiş olsun baktım fotoğraflara efsane olmuş :) ama zor atlatmışsın şimdi iyi olmana sevindim canım
aynı gündeyiz seninle ama bende bişey yok rutin ağrılar var bende . Zorlama istersen bide gerçekten sıcak tut kendini aman

aynı gündeyiz seninle ama bende bişey yok rutin ağrılar var bende . Zorlama istersen bide gerçekten sıcak tut kendini aman
Evet kuzum çok sıcağı sevmiyorum iyi de beslenmiyorum farkındayım ameliyattan çıktığım gün bile yemek getirdiler yemedim annem zoraki yediriyor hiç aram yoktur ondan oluyo da olabilir

Evet kuzum çok sıcağı sevmiyorum iyi de beslenmiyorum farkındayım ameliyattan çıktığım gün bile yemek getirdiler yemedim annem zoraki yediriyor hiç aram yoktur ondan oluyo da olabilir
Olabilir canım valla benim annem de zorla yediriyor sanırım kilo aldım yata yata

Merhaba ben ankarada meme estetigi oldum 6 ay once. Onurkan idaciya. Doktorunuzu iyi secin. Ben hic memnun degilim. Ayrintili bilgi istiyorsaniz sorularinizi yanitlarim

Bayanlar resim yüklemeye çalışıyorum da hep hata veriyor. Hangi formatta yüklediniz ya da nasıl çözdünüz sorunu?

Selam canım. Beni de izler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…