Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben bişeyi merak ediyorum bu memişler yapıldıktan ne kadar sonra cinsellik boyutuna geçebiliyoruz acaba ya sözlüm sürekli bi kerecik ellesem ya test etmiş olurum doğal mı değil mi diye diyor bende 2 ay dokundurmam korkuyorum dedim ama merak ediyorum biz ne zaman bunları mıncırıp masaj falan yapmaya başlıcaz

Son düzenleme:

Cinsellik kısmını bilemem de Dediğim gibi 32. gundeyim, yumuşama olsa da çok mincirmalik değiller daha, sağ taraf sola göre daha iyi olsa da ben yine de dokundurtmak istemezdim sanirim henüz. Ben masaja 10. gün başladım bu arada, kasların gerginliğini alıyor gerçekten

Merhaba tesekkur ederim size de gecmis olsun. Bugun 8. Günüm şükürler olsun agrım sızım kalmadi.Gunluk yasantima dondum sayilir.Sadece dumduz yatarken tek kalkamiyorum onun disinda sorunum kalmadi.
Kızlar 32. günün albümünü hazırladım, fikirlerinizi bekliyorum
ben bakamıyorum tatlım beni izlemiyormusun sen

KIzlar albüme bir fotoğraf attım bakar mısınız ameliyattan sonra fotoğrafta gözüken bandajı çıkarmamanı söylediler 10.gün kontrolüne kadar duracak dediler sizde de Böyle bir bandaj varmıydı silikonlar yukarı çıkmasın diye koymuşlar onu öyle dediler

ben bakamıyorum tatlım beni izlemiyormusun sen

Ben izliyorum saniyordum duzelttim şimdi.

Bende de kaldı o bant 10. Güne kadar, 10. Gün çıkardım sıkıntı yok. Söylemişlerdir zaten duş falan alabilirsin sorun yaratmıyor. Hatta ben keşke bir iki gün daha tutsaymisim demistim cikardigimda, çünkü altta dikişlerin kapanmayan yerleri vardi

Yok canım o bantlar değil südyenin üzerine taktığım cırt cırtlı şey bak foto attım adını tam telaffuz edemedim

Yok canım o bantlar değil südyenin üzerine taktığım cırt cırtlı şey bak foto attım adını tam telaffuz edemedim

Hi elastik bandaj. Onu da 10. gune kadar taktim, aynen. Hatta biliyor musun 4. 5. günlerde falan dışarıda onun sayesinde dik durabiliyordum, çözüldüğü an kamburum çıkıyordu. Her doktor vermiyormuş da burada bandajı kullanan bayagi kişi var, denk geliyordum hep. Silikonu yerinde tutuyor diyor herkes. Bana hem mantıklı hem mantıksız geliyor

Canım özelden fiyat söliyim pek etik olmaz burdan kas altı 350 cc yapıldı meme dokum çok azdı..
Cnm izlemeye alırmısın merk ettim bende Olcam yakında fikir sahibi olmak için yaptırın tecrübeli arladaşlarınkine bakıyorum zateb burdakiler sayesinde ameliyat olmadıgım halde tecrübe yapıyom

Hakkaten ya ne zaman bilen yık mi?

Benimde acaba canımı acıtan şey bu mu diye düşündürüyor sürekli

Kızlar bişey sorcam göğüslerimiz şuan ayrık duruyor ya zamanla o ayrıklık gidecek mi ?
garip111 @psunat06 KediKumu @sindy33 M Muray5316 arzum77
Meme ayrıklıgı biraz kişisel bir durum. Gögüs kafesi ortasındaki kemiğiniz kalınsa göğüsler ayrık durur. Bu durumda göğüsler yakınlaşmaz,yakınlaştırılmaya çalışılırsa meme uçları dışarı bakar.
O kemik ince ise,gögüs boyutu dolgun değilse yine birleşmez. Çünkü birleşmesi için memenin öne doğru çıkıntısı ve dolgunlugu olması gerek. Sizin gögüs aranız çok geniş degil ama gögüs dolgunlugunuzda birleşecek kadar görünmüyor. Haa zamanla gögüs yumuşadıkça belki sütyenle birleşir ama normal sütyensiz halinde birleşeceğini sanmıyorum maalesef.

Çok teşekkür ederim doktorumun veremediği bilgileri veriyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…