Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben daha ameliyat olmadım ama şu konuyu anlamadım ameliyattan sonra göğsünüzün üstüne takılan bandajdan doktor bana hiç bahsetmedi sadece sporcu sütyeni olcak diye biliyorum yani silikonlar yukarı mı cıkıyo nalakası var ki vücutta oynamıyo sonıçta takıldığı yerde duruyor Gzm8041 galenia garip111 KediKumu

Onu kullanmadıgımız da üst kısımda cıkın tı mı oluyoşıyo hiç sevmiyorum zaten öyle olmasını istemem

Kızlar ben şuan bandajlı bi şekilde kontrole gidiyorum otobüs hoplattıkça ağlayasım geliyo

Canımm o bandajlar sıkı bi şekilde protezin ani hareket vs oynamasına karşı takılıyor ve de göğüslerin ayrık görüntüsü olmasın diye bi nevi sabitleyici görevi var ben o bandajı talmadığımda göğüslerim boş gibi hissetmeye başladım o kadar alıştım yani

Canımm o bandajlar sıkı bi şekilde protezin ani hareket vs oynamasına karşı takılıyor ve de göğüslerin ayrık görüntüsü olmasın diye bi nevi sabitleyici görevi var ben o bandajı talmadığımda göğüslerim boş gibi hissetmeye başladım o kadar alıştım yani

Gelmiş geçmiş olsun canım iyisindir umarım :)
Cok tsk ederim simdilik sorun yok. Tabi ki icten ice biraz sızı var. Meme alti kesesi ile oldu.Kollarimi kullanabiliyorum.ama dikkat etmem gerekiyor. 255 cc konuldu :)) su an bandajli ve ameliyat sutyenli aksama fotograf yuklerim :))

Doktor bana bandajdan bahsetmedi ama takmazsa sorın olor mu ameliyat günü sorarım gerçi ama bilmiyorum

Ben bandaj falan takmadim. Doktorum onermedi yani. Her doktor önermiyor zaten. 2 ay boyunca ameliyat sutyenimi taktım sonra da normal sütyene geçiş yaptım. Şuan 2 buçuk ayı geçti ameliyat olalı ve hem protez ler bayağı aşağı indi hem de yumusadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…