Çok teşekkür ederim doktorumun veremediği bilgileri veriyorsunuz :)
Ya ben çok faydasını gördüm suyun içine elma çubuk tarçın ve bol limon dilimi atıyorum çok fazla wc ye çıkarıyor ödemler gidiyo hissediyorum zaten suyu hiç sevmediğim için anca böyle içiyorumAaa yararlı olur mu kiii tatlım
Valla bende merak ediyorumHakkaten ya ne zaman bilen yık mi?
Cnm izlemeye almışsın ama foto gözükmiyoValla bende merak ediyorum
Şaka yapıyorsun o kadar uzun sürmemeli
Mrb doktorunuz kim benede ank olnayı düşünüyorumDayanilmiycak agrilar degildi ama sizlama seklinde agrilarim oldu evet.
Aynen arkadasim o benim :) simdilik bir sıkıntım yok :))Haldun hoca instagram da resim paylaşmış . Meme ameliyatı diye iki saat önce acabapinokyo6 mi ki o o ise çıkmıştır çıkmış tir şimdi ye kadar
Takip ettiklerim görüyor aslında canım neden öyle oldu kiCnm izlemeye almışsın ama foto gözükmiyo
Gelmiş geçmiş olsun canım iyisindir umarım :)Aynen arkadasim o benim :) simdilik bir sıkıntım yok :))
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)Aynen arkadasim o benim :) simdilik bir sıkıntım yok :))
Geçmiş olsun izlermisin beniAynen arkadasim o benim :) simdilik bir sıkıntım yok :))
Canımm o bandajlar sıkı bi şekilde protezin ani hareket vs oynamasına karşı takılıyor ve de göğüslerin ayrık görüntüsü olmasın diye bi nevi sabitleyici görevi var ben o bandajı talmadığımda göğüslerim boş gibi hissetmeye başladım o kadar alıştım yaniKızlar ben daha ameliyat olmadım ama şu konuyu anlamadım ameliyattan sonra göğsünüzün üstüne takılan bandajdan doktor bana hiç bahsetmedi sadece sporcu sütyeni olcak diye biliyorum yani silikonlar yukarı mı cıkıyo nalakası var ki vücutta oynamıyo sonıçta takıldığı yerde duruyorGzm8041 galenia garip111 KediKumu
Canımm o bandajlar sıkı bi şekilde protezin ani hareket vs oynamasına karşı takılıyor ve de göğüslerin ayrık görüntüsü olmasın diye bi nevi sabitleyici görevi var ben o bandajı talmadığımda göğüslerim boş gibi hissetmeye başladım o kadar alıştım yaniKızlar ben daha ameliyat olmadım ama şu konuyu anlamadım ameliyattan sonra göğsünüzün üstüne takılan bandajdan doktor bana hiç bahsetmedi sadece sporcu sütyeni olcak diye biliyorum yani silikonlar yukarı mı cıkıyo nalakası var ki vücutta oynamıyo sonıçta takıldığı yerde duruyorGzm8041 galenia garip111 KediKumu
Cok tsk ederim simdilik sorun yok. Tabi ki icten ice biraz sızı var. Meme alti kesesi ile oldu.Kollarimi kullanabiliyorum.ama dikkat etmem gerekiyor. 255 cc konuldu :)) su an bandajli ve ameliyat sutyenli aksama fotograf yuklerim :))Gelmiş geçmiş olsun canım iyisindir umarım :)
Doktor bana bandajdan bahsetmedi ama takmazsa sorın olor mu ameliyat günü sorarım gerçi ama bilmiyorumCanımm o bandajlar sıkı bi şekilde protezin ani hareket vs oynamasına karşı takılıyor ve de göğüslerin ayrık görüntüsü olmasın diye bi nevi sabitleyici görevi var ben o bandajı talmadığımda göğüslerim boş gibi hissetmeye başladım o kadar alıştım yani
Ben bandaj falan takmadim. Doktorum onermedi yani. Her doktor önermiyor zaten. 2 ay boyunca ameliyat sutyenimi taktım sonra da normal sütyene geçiş yaptım. Şuan 2 buçuk ayı geçti ameliyat olalı ve hem protez ler bayağı aşağı indi hem de yumusadilarKızlar ben daha ameliyat olmadım ama şu konuyu anlamadım ameliyattan sonra göğsünüzün üstüne takılan bandajdan doktor bana hiç bahsetmedi sadece sporcu sütyeni olcak diye biliyorum yani silikonlar yukarı mı cıkıyo nalakası var ki vücutta oynamıyo sonıçta takıldığı yerde duruyorGzm8041 galenia garip111 KediKumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?