Ayrılık flssn durumı nasol memnunmusunuz suan aynrn çünkü benim doktorum öyle bişi demedi ama ben yine ameliyat günü sorucam izlemeye alabilir misinizBen bandaj falan takmadim. Doktorum onermedi yani. Her doktor önermiyor zaten. 2 ay boyunca ameliyat sutyenimi taktım sonra da normal sütyene geçiş yaptım. Şuan 2 buçuk ayı geçti ameliyat olalı ve hem protez ler bayağı aşağı indi hem de yumusadilar
Canım albümü olmayanı izlemeye alamıyorum . Özelden şimdiki halini atarsanız izlemeye alabilirim. Fotoğraflar im var bakarsın. Benim yapı itibariyle hiç ayrık değil.Ayrılık flssn durumı nasol memnunmusunuz suan aynrn çünkü benim doktorum öyle bişi demedi ama ben yine ameliyat günü sorucam izlemeye alabilir misiniz
Oh geçti bitti geçmiş olsun canımCok tsk ederim simdilik sorun yok. Tabi ki icten ice biraz sızı var. Meme alti kesesi ile oldu.Kollarimi kullanabiliyorum.ama dikkat etmem gerekiyor. 255 cc konuldu :)) su an bandajli ve ameliyat sutyenli aksama fotograf yuklerim :))
Kızlar ben daha ameliyat olmadım ama şu konuyu anlamadım ameliyattan sonra göğsünüzün üstüne takılan bandajdan doktor bana hiç bahsetmedi sadece sporcu sütyeni olcak diye biliyorum yani silikonlar yukarı mı cıkıyo nalakası var ki vücutta oynamıyo sonıçta takıldığı yerde duruyor @Gzm8041galenia garip111 KediKumu
Hmm anladım cnm o zaman takabilirler bakalım bi gelsin şu ameliyat durumumu sizde paylaşırımO bandajin his olarak iki işlevini gordum. Birincisi, vücut duruşumu duzeltti, onun sıkılığı olmadığında kambur duruyordum resmen destekledi. Ikincisi, özellikle düz yatarken silikon uste doğru basi yapıyordu, kayıyordu da diyebiliriz ve inanılmaz rahatsız edici, nefes almamı engelleyici bir histi, bandaj bunun da önüne geciyordu.
Bunlar dışında aynen arkadaşların da dedigi gibi fazla ayrik durmalarını, ani hareketten etkilenme durumlarını filan da azaltıyor sanirim. Bana da bahsetmemislerdi bu arada, ameliyattan bandajla uyandim ama.
Doktorun kendi tercihi canım o. Tıpkı diren takip takmamak gibi. Her yiğidin yoğurt yiyisı farklı. Ben ameliyattan çıktığımda üzerimde medikal sutyen vardı. 10. Gün doktorum artık sutyeni çıkartabilirsin.Sütyen takma na gerek yok dedi. Takılma yani ona çok fazla.Kızlar ben daha ameliyat olmadım ama şu konuyu anlamadım ameliyattan sonra göğsünüzün üstüne takılan bandajdan doktor bana hiç bahsetmedi sadece sporcu sütyeni olcak diye biliyorum yani silikonlar yukarı mı cıkıyo nalakası var ki vücutta oynamıyo sonıçta takıldığı yerde duruyor @Gzm8041galenia garip111 KediKumu
Sen hangi doktora oluyorsun şimdi canımHmm anladım cnm o zaman takabilirler bakalım bi gelsin şu ameliyat durumumu sizde paylaşırım
Canım İki gün sürecek ağrı inan üçüncü gün den sonra inanılmaz hızla iyileşiyor insan. Tabi ki dikkat et. Memeler için değer. Benim 23 gün felan oldu gayet İyiyim. Çok geçmiş olsun.Dün ameliyatımı oldum . Kas altı 275 ve 250 cv takılmış. Dunku agrilarim öyle böyle değildi. Başımda 2 refakatci vardı ve devamlı damardan ağrı kesici aldım. Bugün çok şükür 1 tık daha iyiyim. Sadece hareket edince ağrım var. Pazartesi ise dönerim demiştim ama şimdilik zor görünüyor . Bandajlarim cuma günü açılacak. Ben 2 günde ayağa kalkan 4 günde temizliğe başlayan arkadaşları takdir ettim, canım tatli değildir ama bu gerçekten zorluyor insanı. taburcu oldum evdeyim çok şükür, şimdiden olan ve olacak tüm arkadaşlara geçmiş olsun ben halen inanamıyorum yaptirdigima , son dakika sedyede bile hala kacsam nasıl olur diye düşünüyordum :)
Canım çok geçmiş olsun. Bekliyor uz Foto ları.Oh geçti bitti geçmiş olsun canım
Cnm bende haftaya olcam korkutma beniDün ameliyatımı oldum . Kas altı 275 ve 250 cv takılmış. Dunku agrilarim öyle böyle değildi. Başımda 2 refakatci vardı ve devamlı damardan ağrı kesici aldım. Bugün çok şükür 1 tık daha iyiyim. Sadece hareket edince ağrım var. Pazartesi ise dönerim demiştim ama şimdilik zor görünüyor . Bandajlarim cuma günü açılacak. Ben 2 günde ayağa kalkan 4 günde temizliğe başlayan arkadaşları takdir ettim, canım tatli değildir ama bu gerçekten zorluyor insanı. taburcu oldum evdeyim çok şükür, şimdiden olan ve olacak tüm arkadaşlara geçmiş olsun ben halen inanamıyorum yaptirdigima , son dakika sedyede bile hala kacsam nasıl olur diye düşünüyordum :)
Tabiki sonıçta her ameliyat gibi bundada agrı olmaso cok dogal mecbur çekcem agrısını yeterli istedigim gibi olsun bu arada senşn boy kilo kaç cnm bende 310-340 cc ikisinden biri takılacak kas altı haftaya çarşamba Olcam inşallah durumumu zaten ilk buraya yazcam yattığım yerdengarip111 canım cok sağol inşallah oyle olur, 3. Günden sonra rahatliyayim yoksa bu şekilde çok zor, ama dikkat ediyorum dediğin gibi senelerce beklemisiziz değer :) senin ay olacak neredeyse çok şükür atlatmissin ben de sağlıkla geleyim o günlere...
M Muray5316 canım korkma sadece hazırlıklı ol ağrıya acıya ilk günler, bence en zoru o sedyeye yatmak sonrasında nasılsa oldu bitti hissiyle alisiyosun insallah rahat sikintisiz geçirirdim sen de
Hayırlı olsun arkadaşım :)Dün ameliyatımı oldum . Kas altı 275 ve 250 cv takılmış. Dunku agrilarim öyle böyle değildi. Başımda 2 refakatci vardı ve devamlı damardan ağrı kesici aldım. Bugün çok şükür 1 tık daha iyiyim. Sadece hareket edince ağrım var. Pazartesi ise dönerim demiştim ama şimdilik zor görünüyor . Bandajlarim cuma günü açılacak. Ben 2 günde ayağa kalkan 4 günde temizliğe başlayan arkadaşları takdir ettim, canım tatli değildir ama bu gerçekten zorluyor insanı. taburcu oldum evdeyim çok şükür, şimdiden olan ve olacak tüm arkadaşlara geçmiş olsun ben halen inanamıyorum yaptirdigima , son dakika sedyede bile hala kacsam nasıl olur diye düşünüyordum :)
Çok teşekkür ederim. Darısı diger arkadaslara :)Oh geçti bitti geçmiş olsun canım
Saol, cnm benşm de boy 1.52 kilo 44 falan 310 ilk dedik sonra gözüme cok küçük geldi 340 falan olsın dedik ama tabi ben kararı doktora bıraktım o denicek ameliyatta ben ne istedigimi anlattım ama inşallah iyi anlatmışımdır yani büyük olsın dedim yaptırmışken degsin ama vücuduma uyumlu olmayan büyüklk degil bana yakışan bi göğüs büyüklügü dokumda var zaten ama cok heyecan var açıkcası kaç senedir bu anı bekliyodım inşallah olunca sizinle paylaşcamfatrec çok sağolasın arkadaşım :)
M Muray5316 canım benim boyum 162 kilom 50 ...ama göğüs kafesim dar olduğu için büyük koyulamadi..Cenk bey 225 ten bahsediyordu hatta son gün dedim 225 çok küçük bari 275 olsun diye, deneyeceğim dedi neyse ki 275 i almış, asimetri olduğu için diğerine 250 takmış , şu an bandaj da olduğundan gözüme küçük geliyor inşallah sonuç tatmin edici olur benim açımdan.. senin de güzel haberlerini bekliyor olacağım :)
Saol, cnm benşm de boy 1.52 kilo 44 falan 310 ilk dedik sonra gözüme cok küçük geldi 340 falan olsın dedik ama tabi ben kararı doktora bıraktım o denicek ameliyatta ben ne istedigimi anlattım ama inşallah iyi anlatmışımdır yani büyük olsın dedim yaptırmışken degsin ama vücuduma uyumlu olmayan büyüklk degil bana yakışan bi göğüs büyüklügü dokumda var zaten ama cok heyecan var açıkcası kaç senedir bu anı bekliyodım inşallah olunca sizinle paylaşcam
Cnm baktım öncelikle cok tşk peki büyüklüğünden memnunmusun gayet güzel duruyolar cok cok büyük de degiller bende o tarz bişi istiyorum ama 310 konursa kas altı olcagı için bi 10 cc küçük olcak yani 300 olmuş olcsk oda bana küçük durur gibime geldi ama sende 315 güzel olmuş dedigim gibi doktor denicek zsten kendimi ona bırakcam çünkü cc lere kafa yormaktan gına geldiİzlemeye alıyorum seni, 315'le ilgili fikrin olsun. Ameliyat öncesi göğüs altım 76 göğsüm 87'ydi onu da göz önünde bulundurursun =) Senin göğüs altın benden dardır muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?