Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayrılık flssn durumı nasol memnunmusunuz suan aynrn çünkü benim doktorum öyle bişi demedi ama ben yine ameliyat günü sorucam izlemeye alabilir misiniz

Ayrılık flssn durumı nasol memnunmusunuz suan aynrn çünkü benim doktorum öyle bişi demedi ama ben yine ameliyat günü sorucam izlemeye alabilir misiniz
Canım albümü olmayanı izlemeye alamıyorum . Özelden şimdiki halini atarsanız izlemeye alabilirim. Fotoğraflar im var bakarsın. Benim yapı itibariyle hiç ayrık değil.

Cok tsk ederim simdilik sorun yok. Tabi ki icten ice biraz sızı var. Meme alti kesesi ile oldu.Kollarimi kullanabiliyorum.ama dikkat etmem gerekiyor. 255 cc konuldu :)) su an bandajli ve ameliyat sutyenli aksama fotograf yuklerim :))
Oh geçti bitti geçmiş olsun canım

O bandajin his olarak iki işlevini gordum. Birincisi, vücut duruşumu duzeltti, onun sıkılığı olmadığında kambur duruyordum resmen destekledi. Ikincisi, özellikle düz yatarken silikon uste doğru basi yapıyordu, kayıyordu da diyebiliriz ve inanılmaz rahatsız edici, nefes almamı engelleyici bir histi, bandaj bunun da önüne geciyordu.

Bunlar dışında aynen arkadaşların da dedigi gibi fazla ayrik durmalarını, ani hareketten etkilenme durumlarını filan da azaltıyor sanirim. Bana da bahsetmemislerdi bu arada, ameliyattan bandajla uyandim ama.

Hmm anladım cnm o zaman takabilirler bakalım bi gelsin şu ameliyat durumumu sizde paylaşırım

Doktorun kendi tercihi canım o. Tıpkı diren takip takmamak gibi. Her yiğidin yoğurt yiyisı farklı. Ben ameliyattan çıktığımda üzerimde medikal sutyen vardı. 10. Gün doktorum artık sutyeni çıkartabilirsin.Sütyen takma na gerek yok dedi. Takılma yani ona çok fazla.

Dün ameliyatımı oldum . Kas altı 275 ve 250 cv takılmış. Dunku agrilarim öyle böyle değildi. Başımda 2 refakatci vardı ve devamlı damardan ağrı kesici aldım. Bugün çok şükür 1 tık daha iyiyim. Sadece hareket edince ağrım var. Pazartesi ise dönerim demiştim ama şimdilik zor görünüyor . Bandajlarim cuma günü açılacak. Ben 2 günde ayağa kalkan 4 günde temizliğe başlayan arkadaşları takdir ettim, canım tatli değildir ama bu gerçekten zorluyor insanı. taburcu oldum evdeyim çok şükür, şimdiden olan ve olacak tüm arkadaşlara geçmiş olsun ben halen inanamıyorum yaptirdigima , son dakika sedyede bile hala kacsam nasıl olur diye düşünüyordum :)

L¿¿¿€¿
Canım İki gün sürecek ağrı inan üçüncü gün den sonra inanılmaz hızla iyileşiyor insan. Tabi ki dikkat et. Memeler için değer. Benim 23 gün felan oldu gayet İyiyim. Çok geçmiş olsun.

Cnm bende haftaya olcam korkutma beni bende inanamıyorum Olcama şaka gibi geliyo heyecan hepsi bi arada istedigim gibi olsun da gerisi önemli degil benimdr kas altı olcak aynı gün cıkcam hastaneden sabah erken olup ama bakalım bekliyorum sabırsızlıkla

garip111 canım cok sağol inşallah oyle olur, 3. Günden sonra rahatliyayim yoksa bu şekilde çok zor, ama dikkat ediyorum dediğin gibi senelerce beklemisiziz değer :) senin ay olacak neredeyse çok şükür atlatmissin ben de sağlıkla geleyim o günlere...
M Muray5316 canım korkma sadece hazırlıklı ol ağrıya acıya ilk günler, bence en zoru o sedyeye yatmak sonrasında nasılsa oldu bitti hissiyle alisiyosun insallah rahat sikintisiz geçirirdim sen de

Tabiki sonıçta her ameliyat gibi bundada agrı olmaso cok dogal mecbur çekcem agrısını yeterli istedigim gibi olsun bu arada senşn boy kilo kaç cnm bende 310-340 cc ikisinden biri takılacak kas altı haftaya çarşamba Olcam inşallah durumumu zaten ilk buraya yazcam yattığım yerden

Hayırlı olsun arkadaşım :)

Ya bende kontrolümü oldum bantlarım değişti haftaya hastanede işte olacağım için gelemicem dedim mutlaka bekliyorum 1. Ayda dedi inanılmaz ilgili gerçekten iyiki Ayşegül hanıma olmuşum bu ameliyatı ama yaraların iyileşmiyo çünkü yemek yemiyosun dedi söz ver bana gidince ciğer yiceksin görücem dedi tamam dedim protein almam gerek sakın bitki çayı vs ödem atıcı şeyler içme lütfen yarayı kanatırsın dedi bilginiz olsun Kızlar

fatrec çok sağolasın arkadaşım :)
M Muray5316 canım benim boyum 162 kilom 50 ...ama göğüs kafesim dar olduğu için büyük koyulamadi..Cenk bey 225 ten bahsediyordu hatta son gün dedim 225 çok küçük bari 275 olsun diye, deneyeceğim dedi neyse ki 275 i almış, asimetri olduğu için diğerine 250 takmış , şu an bandaj da olduğundan gözüme küçük geliyor inşallah sonuç tatmin edici olur benim açımdan.. senin de güzel haberlerini bekliyor olacağım :)

Saol, cnm benşm de boy 1.52 kilo 44 falan 310 ilk dedik sonra gözüme cok küçük geldi 340 falan olsın dedik ama tabi ben kararı doktora bıraktım o denicek ameliyatta ben ne istedigimi anlattım ama inşallah iyi anlatmışımdır yani büyük olsın dedim yaptırmışken degsin ama vücuduma uyumlu olmayan büyüklk degil bana yakışan bi göğüs büyüklügü dokumda var zaten ama cok heyecan var açıkcası kaç senedir bu anı bekliyodım inşallah olunca sizinle paylaşcam

İzlemeye alıyorum seni, 315'le ilgili fikrin olsun. Ameliyat öncesi göğüs altım 76 göğsüm 87'ydi onu da göz önünde bulundurursun =) Senin göğüs altın benden dardır muhtemelen

İzlemeye alıyorum seni, 315'le ilgili fikrin olsun. Ameliyat öncesi göğüs altım 76 göğsüm 87'ydi onu da göz önünde bulundurursun =) Senin göğüs altın benden dardır muhtemelen
Cnm baktım öncelikle cok tşk peki büyüklüğünden memnunmusun gayet güzel duruyolar cok cok büyük de degiller bende o tarz bişi istiyorum ama 310 konursa kas altı olcagı için bi 10 cc küçük olcak yani 300 olmuş olcsk oda bana küçük durur gibime geldi ama sende 315 güzel olmuş dedigim gibi doktor denicek zsten kendimi ona bırakcam çünkü cc lere kafa yormaktan gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…