Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben sana demiştim zaten herhalde doktora bırak diye Ben memnunum, abartı bir şey istemiyordum zaten, şu an 75 C-D cup'ım. Benim de kas altı oldu. D'nin üzerine çıkmak istemediğin sürece yeter diye düşünüyorum çünkü zaten minyonmuşsun.

Aynrn cnm minyon tipliyim o yüzden fazlaso güzel olmaz dolgun olsun yeter bana

KIzlar biraz aceleci olmuş olabilirim ama heyecan yaptım göğüslerimi ölçtüm göğüs altım 75 tam göğüs ucumdan çevrem 85 ben ne giyecem şimdi burdan belli olur mu anlamıyorum cup hesaplarını da :)

Şu an 75 B olur ama şöyle bir şey var, seninkiler daha aşağı inecekler (benimkiler inmez mesela pek, sanmıyorum) ve muhtemelen o ölçü biraz değişir, daha dolgun dururlar hem =) Göğüs altının 75 olduğuna emin misin bu arada? Sen bana göre epey ince duruyorsun çünkü

Offff evet sen öyle deyince tekrar ölçtüm göğüs altı 70 göğüs ucu çevre 85 miş . Daha erken biliyorum ama merak ettim Ebru hanım bana 80 dolgusuz sütyen takacaksın demişti

Benim de olçıler aynı.hatta göğüs altın 73cm. 80 a 80 b değişiyor pentiden. Dantelli ,bralet tarzindakileri kullaniyorum.telli almıyorum.

Offff evet sen öyle deyince tekrar ölçtüm göğüs altı 70 göğüs ucu çevre 85 miş . Daha erken biliyorum ama merak ettim Ebru hanım bana 80 dolgusuz sütyen takacaksın demişti
Hayırlı olsun sen de şu an 70-75 C-D'sin 80 beden göğüs altına bol gelir ama senin, bana bile bol gelebiliyor

75 mi ıyyyyy hiç sevmedim boşuna mı çektim ben bu acıyı yaaaaaa ufak olmuş bunları :₺
Canım 70-75-80 bunlar sırt genişliğini gösteren şeyler, memenin kendisiyle alakalı olan kısım cup. Sen A idin, şimdi C'yi çok rahat doldurursun hatta D de olur muhtemelen. Ve Türkiye'de mesela ortalama cup ölçüsü B, ona göre düşün.

Şuan hiç bilmediğim bişeyi öğrenmiş oldum ya çok teşekkür ederim biz hep 75 80 göğüs ölçüsü bu diye bilirdim çok teşekkür ederim sana doktorumun vermediği bilgiyi verdin

Kızlar biraz da farklı bi konuya deginmek istiyorum burdaki bütün arkadaşlar Çoğunluğu ameliyat oldu bi kısmımız olcaz bende olacaklar arasındayım şu konudaki düşünceleriniz nedir coğu doktor silikonların ömürlük oldugunu söylüyor bazısı her şeyin oldıgı gibi silikonun da bi ömrü var diyo yani açıkcası Cogu insan maddi yönden bu ameliyatı bi kez olmak zorunda yani bende açıkcası düşünüyorum hani ilerde param olmadığında değiştiremezsem falan diye yani benim doktorum şöyle dedi ömürlük diyen de Çıkacaktır karşına ama ben eger insan söz konusuysa ömürlük diyemem dedi çünkü ilerde cocuk yada ne bileyim başka bişi olunca deforme falan olor mu diye düşünüyorum ha eger cocuktan sonra sarkma olorsa sadece dikleştime yaparak çözülür ama onun dışında işte bişi olormı olmadıgı takdirde değiştirmezsek saglıga zarar lı mı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?

Merhabalar...hepimiz az çok araştırdık ve ameliyat olduk. Kapsül oluşumu diye birşey var... 6 aydan sonra olabilecek bir sorun ve doktor ile alakası yok. Tamamen vucununun protezi kabul etmemesiyle ilgili.. dr.fatih dagdelenin ınstagramda bir videosu var. Kapsül olan memedeki protezleri çıkardığı bir operasyonu video ile bizlere gösteriyor. Protezli bir kadın hangi doktora giderse gitsin hangi marka protezi taktiritsa taktirsin bu risk altında. Yani kapsül olursa ki kimseyi allah bu duruma düşürmesin ama mecburen ya çıkartacağız bu protezleri ya da yenileri takılacak... tekrarlama olasil8gi yuksek olsa bile bu böyle.... bunun dışında sağlığa zararlı bir işlem olduğunu zannetmiyorum. Bunu birçok araştırma ile açıklamış dünya kadar makale var...

Gzm8041 sağol canım inşallah dediğin gibi olur bugün 3. Güne girdim agrilarim azaldı baya ama hareket etmeye korkuyorum bandajlarim çıkınca duş alabilirsin demişti dr.um ama ben kolumu kaldırıp saçımı yikayamam bile sanırım inşallah pazartesiye kadar toparlarim..

Bandajların çıkınca yıkanıyorsun ever canım evde seni yıkayacak biri varsa ondan yardım iste beni hep annem yıkadı bugün ilk defa kendim yıkanmayı düşünüyorum bakalım

Benimde biraz sızım var ama oyle dayanılmayacak gibi degil. Agrı kesici almiyorum :) Sadece doktorun verdigi ilaclari aliyorum. Özellikle sag tarafimda kolumda da biraz uyusukluk var. Memeler de his kaybi var ama zamanla geçecegi dusunuyorum.Kendi isimi yapabiliyorum. Dik oturmaya gayret ediyorum. O yuzden kalkmakta cok zorlanmiyorum. yarin sargilari cikarip dus yapicam. Durum ne gösterecek bilemiyorum :)

Aynrn cnm kapsülden korkuyorum zateb yoksa başka bi sıkıntım yok yani doktor şimdiki kullanılan silikonlarlar kapsülle karşılaşmıyorız dedi ama yine de o olasılık var inşallah olmaz öyle bi durum olmaması için neler yapmalıyız acep?

Göğsünüzü ellemekten korkmayacaksınız. Doktor izin verdikten Sonra yüzüstü yatmak bile göğüse masaj yapar. Kapsül oluşumunu önler Evliyseniz şanslısınız,eşiniz onlara çok güzel elleyip hareketsiz bırakmayacaktır :)) evli değilseniz ellemekten korkmayacaksınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…