Protezler ömürlük ama göğüslerimiz yerçekimine karşı garantili ömürlük degil tabi :))Kızlar biraz da farklı bi konuya deginmek istiyorum burdaki bütün arkadaşlar Çoğunluğu ameliyat oldu bi kısmımız olcaz bende olacaklar arasındayım şu konudaki düşünceleriniz nedir coğu doktor silikonların ömürlük oldugunu söylüyor bazısı her şeyin oldıgı gibi silikonun da bi ömrü var diyo yani açıkcası Cogu insan maddi yönden bu ameliyatı bi kez olmak zorunda yani bende açıkcası düşünüyorum hani ilerde param olmadığında değiştiremezsem falan diye yani benim doktorum şöyle dedi ömürlük diyen de Çıkacaktır karşına ama ben eger insan söz konusuysa ömürlük diyemem dedi çünkü ilerde cocuk yada ne bileyim başka bişi olunca deforme falan olor mu diye düşünüyorum ha eger cocuktan sonra sarkma olorsa sadece dikleştime yaparak çözülür ama onun dışında işte bişi olormı olmadıgı takdirde değiştirmezsek saglıga zarar lı mı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?
Yükledim canim foto.Foto var mı sende canım merak ettim aynı mı bizimkiler
Cnm bana allergan natrelle takılcak. Evli degilim ama sözlüyüm sevgilimde sabırsızlıkla bekliyo zstrn ben msj yaparım illaki oluşmasını engellemek içinProtezler ömürlük ama göğüslerimiz yerçekimine karşı garantili ömürlük degil tabi :))
Mentor protezler ömür boyu garantili ama 10 sene SONRA protezin yenilenmesini öneriyor doktorlar. Hem göğsün şekline,deformesine durumuna bakıp tekrar bir işlem yapılması gerekirmi diye bakmak istiyorlar . Gerek Yoksa tabi 10 seneden sonrada kullanmaya devam edebilirsiniz. 10. Senede bir kontrol ettirir durumu değerlendirirsiniz
Cnm hangi şehir desin bende haftaya bayan doktora OlcamYeni aktif oldum forumda silikon ameliyatı için fikir almak istiyorum.. bana bayan dr ismi verebilirmisiniz memnun olduğunuz.
Eser aydoğdu ayşegül sivri aylin karanlık kurt hariç..bunları duydum
Cnm sana kaç cc takıldı foton varsa izleye bilirmisinMerhabalar...hepimiz az çok araştırdık ve ameliyat olduk. Kapsül oluşumu diye birşey var... 6 aydan sonra olabilecek bir sorun ve doktor ile alakası yok. Tamamen vucununun protezi kabul etmemesiyle ilgili.. dr.fatih dagdelenin ınstagramda bir videosu var. Kapsül olan memedeki protezleri çıkardığı bir operasyonu video ile bizlere gösteriyor. Protezli bir kadın hangi doktora giderse gitsin hangi marka protezi taktiritsa taktirsin bu risk altında. Yani kapsül olursa ki kimseyi allah bu duruma düşürmesin ama mecburen ya çıkartacağız bu protezleri ya da yenileri takılacak... tekrarlama olasil8gi yuksek olsa bile bu böyle.... bunun dışında sağlığa zararlı bir işlem olduğunu zannetmiyorum. Bunu birçok araştırma ile açıklamış dünya kadar makale var...
Cnm cok güzeller bitişikligi falan da iyi bende o boyutlarda bişi istiyorum tabi sizden daha zayıfım tabi boy flssn da sizden kısa sizin önceden dokunuz varmıydıMerhabalar...hepimiz az çok araştırdık ve ameliyat olduk. Kapsül oluşumu diye birşey var... 6 aydan sonra olabilecek bir sorun ve doktor ile alakası yok. Tamamen vucununun protezi kabul etmemesiyle ilgili.. dr.fatih dagdelenin ınstagramda bir videosu var. Kapsül olan memedeki protezleri çıkardığı bir operasyonu video ile bizlere gösteriyor. Protezli bir kadın hangi doktora giderse gitsin hangi marka protezi taktiritsa taktirsin bu risk altında. Yani kapsül olursa ki kimseyi allah bu duruma düşürmesin ama mecburen ya çıkartacağız bu protezleri ya da yenileri takılacak... tekrarlama olasil8gi yuksek olsa bile bu böyle.... bunun dışında sağlığa zararlı bir işlem olduğunu zannetmiyorum. Bunu birçok araştırma ile açıklamış dünya kadar makale var...
325cc kas altiCnm sana kaç cc takıldı foton varsa izleye bilirmisin
164 boyum. 51 kiloyum. Dokum yoktu. Yağ enjekte edildi birazda.Cnm cok güzeller bitişikligi falan da iyi bende o boyutlarda bişi istiyorum tabi sizden daha zayıfım tabi boy flssn da sizden kısa sizin önceden dokunuz varmıydı
Dr. Elif Eren Aydın ı önerebilirimYeni aktif oldum forumda silikon ameliyatı için fikir almak istiyorum.. bana bayan dr ismi verebilirmisiniz memnun olduğunuz.
Eser aydoğdu ayşegül sivri aylin karanlık kurt hariç..bunları duydum
KIzlar ameliyattan sonra adette bi düzensizlik oldu mu hiç sizde benim gecikti ben ameliyata bağladım ama başına böyle bişey gelen oldu mu
Ben henuz gogus ameliyatı olmadım ama burun ameliyatı oldum. Ve 6 ay kadar adet duzensizligi yasamıstım. Dogal bir surec.KIzlar ameliyattan sonra adette bi düzensizlik oldu mu hiç sizde benim gecikti ben ameliyata bağladım ama başına böyle bişey gelen oldu mu
Benim de gecikmisti ameliyat sonrası ilk ay. Ama sonra ki ay düzene girdi yeniden. Aldığım iz narkozdan dolayı falan olmuştur diye düşündüm ben düzensizliğiKIzlar ameliyattan sonra adette bi düzensizlik oldu mu hiç sizde benim gecikti ben ameliyata bağladım ama başına böyle bişey gelen oldu mu
Cnm sen beni izlemeye almıştın ama göremiyorum ki fotolarını sitede sorun mu var anlamadımKızlar yeni foto yükledim yorum istiyorum
Harika keşke eşim izin verse bende yaptırsam ksrın germe ikisi agır olurmu acabaKızlar yeni foto yükledim yorum istiyorum
ankara kayseri samsun yada istanbuldan dr istiyorumCnm hangi şehir desin bende haftaya bayan doktora Olcam
Ben omurluk diye yaptırdı. Doktorum kapsül oluşmazsa bi ömür kullanırsın dedi hayırlısı ne kadar gidecek derdine düşmek istemiyorum anı yaşamak gerek.Protezler ömürlük ama göğüslerimiz yerçekimine karşı garantili ömürlük degil tabi :))
Mentor protezler ömür boyu garantili ama 10 sene SONRA protezin yenilenmesini öneriyor doktorlar. Hem göğsün şekline,deformesine durumuna bakıp tekrar bir işlem yapılması gerekirmi diye bakmak istiyorlar . Gerek Yoksa tabi 10 seneden sonrada kullanmaya devam edebilirsiniz. 10. Senede bir kontrol ettirir durumu değerlendirirsiniz
izler misin canımYok canım 400 büyük değil Bence :) teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?