Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Protezler ömürlük ama göğüslerimiz yerçekimine karşı garantili ömürlük degil tabi :))
Mentor protezler ömür boyu garantili ama 10 sene SONRA protezin yenilenmesini öneriyor doktorlar. Hem göğsün şekline,deformesine durumuna bakıp tekrar bir işlem yapılması gerekirmi diye bakmak istiyorlar . Gerek Yoksa tabi 10 seneden sonrada kullanmaya devam edebilirsiniz. 10. Senede bir kontrol ettirir durumu değerlendirirsiniz

Yeni aktif oldum forumda silikon ameliyatı için fikir almak istiyorum.. bana bayan dr ismi verebilirmisiniz memnun olduğunuz.
Eser aydoğdu ayşegül sivri aylin karanlık kurt hariç..bunları duydum

Cnm bana allergan natrelle takılcak. Evli degilim ama sözlüyüm sevgilimde sabırsızlıkla bekliyo zstrn ben msj yaparım illaki oluşmasını engellemek için

Yeni aktif oldum forumda silikon ameliyatı için fikir almak istiyorum.. bana bayan dr ismi verebilirmisiniz memnun olduğunuz.
Eser aydoğdu ayşegül sivri aylin karanlık kurt hariç..bunları duydum
Cnm hangi şehir desin bende haftaya bayan doktora Olcam

Cnm sana kaç cc takıldı foton varsa izleye bilirmisin

Cnm cok güzeller bitişikligi falan da iyi bende o boyutlarda bişi istiyorum tabi sizden daha zayıfım tabi boy flssn da sizden kısa sizin önceden dokunuz varmıydı

KIzlar ameliyattan sonra adette bi düzensizlik oldu mu hiç sizde benim gecikti ben ameliyata bağladım ama başına böyle bişey gelen oldu mu

KIzlar ameliyattan sonra adette bi düzensizlik oldu mu hiç sizde benim gecikti ben ameliyata bağladım ama başına böyle bişey gelen oldu mu
Ben henuz gogus ameliyatı olmadım ama burun ameliyatı oldum. Ve 6 ay kadar adet duzensizligi yasamıstım. Dogal bir surec.

Benim de gecikmisti ameliyat sonrası ilk ay. Ama sonra ki ay düzene girdi yeniden. Aldığım iz narkozdan dolayı falan olmuştur diye düşündüm ben düzensizliği

Ben omurluk diye yaptırdı. Doktorum kapsül oluşmazsa bi ömür kullanırsın dedi hayırlısı ne kadar gidecek derdine düşmek istemiyorum anı yaşamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…