- 28 Haziran 2016
- 345
- 278
- 103
- 30
Geçmiş olsun dikkat et memişlerepilenses bugun toplu tasima araclarini kullandim.Iznimin son gunleri diye ablamla Istanbul'un gezilmedik yerini birakmadik.10. Gunumdeyim bu arada.Hic sorun yaşamadim.Hep ayaktayim.Kalabalikta elim surekli gogsumdeydi carparlar falan diye ama cok sukur bisey olmadi Ayakta dururken ya da tutunurken falan canim yanmadi.Sormustunuz unutmadim
Teşekkür ederim gözüm gibi bakiyorum çok zor kavuştukGeçmiş olsun dikkat et memişlere
Ayyy bende bian önce istiyorum valla kavuşması zor oloyo Evet ama sefasını sürmek bol bol nasip olsun hepimizeTeşekkür ederim gözüm gibi bakiyorum çok zor kavuştuk
Amin canım.Ayyy bende bian önce istiyorum valla kavuşması zor oloyo Evet ama sefasını sürmek bol bol nasip olsun hepimize
Cankusum nerelerdesin yaaa. Sende katıl artık aramıza. Simdilik Ufukta yok mu ameliyat tarihiBen henuz gogus ameliyatı olmadım ama burun ameliyatı oldum. Ve 6 ay kadar adet duzensizligi yasamıstım. Dogal bir surec.
Aynıyız seninle benimde 10. Günüm şimdi kontrole gidiyorum toplu taşıma kullanıcam bende bugün ilk defa sen kontrole gittin mi bantları çıkardı lar mıpilenses bugun toplu tasima araclarini kullandim.Iznimin son gunleri diye ablamla Istanbul'un gezilmedik yerini birakmadik.10. Gunumdeyim bu arada.Hic sorun yaşamadim.Hep ayaktayim.Kalabalikta elim surekli gogsumdeydi carparlar falan diye ama cok sukur bisey olmadi Ayakta dururken ya da tutunurken falan canim yanmadi.Sormustunuz unutmadim
Denniss unutmadığın için tesekur ederim. Nasıl rahat nefes aldım senden de bunu duyunca anlatamam. Cabuk iyileş canım benim.pilenses bugun toplu tasima araclarini kullandim.Iznimin son gunleri diye ablamla Istanbul'un gezilmedik yerini birakmadik.10. Gunumdeyim bu arada.Hic sorun yaşamadim.Hep ayaktayim.Kalabalikta elim surekli gogsumdeydi carparlar falan diye ama cok sukur bisey olmadi Ayakta dururken ya da tutunurken falan canim yanmadi.Sormustunuz unutmadim
benim vaktim var daha... 10 gunluk iznimi kullnabilecegim bir donem yakalamalıyım. işler varkeb ben gidiyorum diyemiorum. Zaten paramı baska yere kullanmak zorunda kalmıstım. yerine bi gelsin. Ama druma karar verdim. artık sureci de biliyorum. O yuzden kafam rahat. bir an once olsam kendime guvenim gelecek... Dua et canım. en dogru zamanda olsunCankusum nerelerdesin yaaa. Sende katıl artık aramıza. Simdilik Ufukta yok mu ameliyat tarihi
Hakkında en hayırlısı olsun arkadaşımbenim vaktim var daha... 10 gunluk iznimi kullnabilecegim bir donem yakalamalıyım. işler varkeb ben gidiyorum diyemiorum. Zaten paramı baska yere kullanmak zorunda kalmıstım. yerine bi gelsin. Ama druma karar verdim. artık sureci de biliyorum. O yuzden kafam rahat. bir an once olsam kendime guvenim gelecek... Dua et canım. en dogru zamanda olsun
Canım benim bantlarim daha duruyor. Kapanmasını kolaylaştırıyormus. 25. Günde yim. Yeniledi bantları Dr. 15 gün daha kalsın. Sakin çıkartma dedi.KIzlar şimdi 10.gün kontrolünden çıktım benim ameliyatım göğüs altından yapıldı bantlar vardı kesi yerinde onları alacaklardı almadılar 10 gün daha dursun dediler aslında iyileşmesi iyi ama böyle daha rahat edersin dediler beni mi kandırdılar ya anlamadım
Benimde yeniledi kalsın dedi bana bi zararı yok onların da merak ettim saol canımCanım benim bantlarim daha duruyor. Kapanmasını kolaylaştırıyormus. 25. Günde yim. Yeniledi bantları Dr. 15 gün daha kalsın. Sakin çıkartma dedi.
Şimdi ne durumda şişlikler son durum foto bekliyoruzCanım benim bantlarim daha duruyor. Kapanmasını kolaylaştırıyormus. 25. Günde yim. Yeniledi bantları Dr. 15 gün daha kalsın. Sakin çıkartma dedi.
Meraba cnm boy kilo kaç cc kullanılacak net kararlaştırdınız mıTekrar merhaba kızlar,
Sonunda bugun netleşti benim durumumda.
18 Ocak da operasyon olacağım inşallah.
Benimkisi şöyle olacakmış ameliyattan sonra 14. Gün bantlar cıkarılcak ve iz tedavisine başlanılcakmuş 1 ayda sporcu sütyeni takacakmışım gerçekten her doktorun farklı tekniği var hangisi iyi hangisi iyi degil bazen anlamıyorum cnmCanım benim bantlarim daha duruyor. Kapanmasını kolaylaştırıyormus. 25. Günde yim. Yeniledi bantları Dr. 15 gün daha kalsın. Sakin çıkartma dedi.
Kim doktorunuzTekrar merhaba kızlar,
Sonunda bugun netleşti benim durumumda.
18 Ocak da operasyon olacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?