Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

pilenses bugun toplu tasima araclarini kullandim.Iznimin son gunleri diye ablamla Istanbul'un gezilmedik yerini birakmadik.10. Gunumdeyim bu arada.Hic sorun yaşamadim.Hep ayaktayim.Kalabalikta elim surekli gogsumdeydi carparlar falan diye ama cok sukur bisey olmadiAyakta dururken ya da tutunurken falan canim yanmadi.Sormustunuz unutmadim

Geçmiş olsun dikkat et memişlere

Aynıyız seninle benimde 10. Günüm şimdi kontrole gidiyorum toplu taşıma kullanıcam bende bugün ilk defa sen kontrole gittin mi bantları çıkardı lar mı
bu arada sen beni izlemeyi bırakmışsın göremiyorum resimlerini

Denniss unutmadığın için tesekur ederim. Nasıl rahat nefes aldım senden de bunu duyunca anlatamam. Cabuk iyileş canım benim.

Cankusum nerelerdesin yaaa. Sende katıl artık aramıza. Simdilik Ufukta yok mu ameliyat tarihi
benim vaktim var daha... 10 gunluk iznimi kullnabilecegim bir donem yakalamalıyım. işler varkeb ben gidiyorum diyemiorum. Zaten paramı baska yere kullanmak zorunda kalmıstım. yerine bi gelsin. Ama druma karar verdim. artık sureci de biliyorum. O yuzden kafam rahat. bir an once olsam kendime guvenim gelecek... Dua et canım. en dogru zamanda olsun

Hakkında en hayırlısı olsun arkadaşım

KIzlar şimdi 10.gün kontrolünden çıktım benim ameliyatım göğüs altından yapıldı bantlar vardı kesi yerinde onları alacaklardı almadılar 10 gün daha dursun dediler aslında iyileşmesi iyi ama böyle daha rahat edersin dediler beni mi kandırdılar ya anlamadım

Canım benim bantlarim daha duruyor. Kapanmasını kolaylaştırıyormus. 25. Günde yim. Yeniledi bantları Dr. 15 gün daha kalsın. Sakin çıkartma dedi.

Canım benim bantlarim daha duruyor. Kapanmasını kolaylaştırıyormus. 25. Günde yim. Yeniledi bantları Dr. 15 gün daha kalsın. Sakin çıkartma dedi.
Benimkisi şöyle olacakmış ameliyattan sonra 14. Gün bantlar cıkarılcak ve iz tedavisine başlanılcakmuş 1 ayda sporcu sütyeni takacakmışım gerçekten her doktorun farklı tekniği var hangisi iyi hangisi iyi degil bazen anlamıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…