Iz kremi yara iyileşince dedi dr bana. Benimkiler daha iyilesmedi. Evet hepsinin tekniği farklı.Benimkisi şöyle olacakmış ameliyattan sonra 14. Gün bantlar cıkarılcak ve iz tedavisine başlanılcakmuş 1 ayda sporcu sütyeni takacakmışım gerçekten her doktorun farklı tekniği var hangisi iyi hangisi iyi degil bazen anlamıyorum cnm
Doktorum Prof.Dr. Tayfun AközKim doktorunuz
Canım narkozdan dolayı 45 güne kadar gecikme normal..korkma..merak etme..Sevgiler.KIzlar ameliyattan sonra adette bi düzensizlik oldu mu hiç sizde benim gecikti ben ameliyata bağladım ama başına böyle bişey gelen oldu mu
Aynen canım bana da öyle yaptılarGzm8041
Hemen aldim izlemeyebenim bantlarimi cikarmadilar yaralarim zor iyilesiyor diye doktorum icine kucuk bantlar yapistirdi iyi gelecek dedi ustune bi de su gecirmez bant yapistirdi.Bi daha ki kontrole cikacak sanirim..
Hadi hayirlisi Olsun canim.az kaldi deseneTekrar merhaba kızlar,
Sonunda bugun netleşti benim durumumda.
18 Ocak da operasyon olacağım inşallah.
Benim daha 4. gun olacak. Araba kullanabilir miyim bende tereddutteyim. agrilarim sızılarim yok. Arada kramp tarzı agrilarim oluyor ama dayanilmayacak gibi degil. Kollarimi hareket ettirebiliyorum itme cekme durumlarinda.zorlaniyorum.Beni dusunduren memede hissizlik kaybi. Daha yeni ameliyat oldum diye sonrasinda gecer diye umuyorum :) gecer degil mi? :)kızlar 12. Günde araba kullanma da sıkıntı olur mu
Haldun beydi doktorumMrb doktorunuz kim benede ank olnayı düşünüyorum
Cnm bildigim kadarıyla meme ucundan olursa his kaybı olıyo senin nerden konuldu. Geçicidir yani yeni olmuşsınBenim daha 4. gun olacak. Araba kullanabilir miyim bende tereddutteyim. agrilarim sızılarim yok. Arada kramp tarzı agrilarim oluyor ama dayanilmayacak gibi degil. Kollarimi hareket ettirebiliyorum itme cekme durumlarinda.zorlaniyorum.Beni dusunduren memede hissizlik kaybi. Daha yeni ameliyat oldum diye sonrasinda gecer diye umuyorum :) gecer degil mi? :)
İnşallah geçer sıkma canını olmado doktorına sorarsın sorın olursaMeme ucu dahil asagiya dogru daha yeni oldugum icin zamanla gecer dusuncesi.icindeydim
Benim.ameliyatim.memeucu degil .meme.alti yalnizİnşallah geçer sıkma canını olmado doktorına sorarsın sorın olursa
Birinci haftadan sonra his geri dönmüştü bende. Şimdi 1.5 aya yaklaşıyorum his düzeldi tamamen, meme uçlarında ekstra his var hatta, biraz rahatsız edici olabiliyor. Sabır =) Zaman hepsini düzeltecekMeme ucu dahil asagiya dogru daha yeni oldugum icin zamanla gecer dusuncesi.icindeydim
Tesekkur ederimBirinci haftadan sonra his geri dönmüştü bende. Şimdi 1.5 aya yaklaşıyorum his düzeldi tamamen, meme uçlarında ekstra his var hatta, biraz rahatsız edici olabiliyor. Sabır =) Zaman hepsini düzeltecek
Tesekkur ederimrahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?