Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

.
Iz kremi yara iyileşince dedi dr bana. Benimkiler daha iyilesmedi. Evet hepsinin tekniği farklı.

Gzm8041
Hemen aldim izlemeyebenim bantlarimi cikarmadilar yaralarim zor iyilesiyor diye doktorum icine kucuk bantlar yapistirdi iyi gelecek dedi ustune bi de su gecirmez bant yapistirdi.Bi daha ki kontrole cikacak sanirim..

@satyavati Çook tesekkur ederim guzel dileklerin icin.İlk 3 günu gecirdikten sonra cidden acilar bir anda kesiliyor burada okuyunca nasil ya o kadar kesiyorlar imkansiz derdim dogruymus meger.Şu sargili hali bile eski halimden bin kat iyi ne olursa olsun iptal etme.Benim gibi igne gorup bayilanlar bile basardiysa herkes basarir insallahh isteyen herkese nasip olur

Kızlar bitane doktor ismi versem İstanbuldaymış sanırım bilgisi olan yazabilir mi tanıyan yada ameliyat olan Dr. Defne erkana

kızlar 12. Günde araba kullanma da sıkıntı olur mu
Benim daha 4. gun olacak. Araba kullanabilir miyim bende tereddutteyim. agrilarim sızılarim yok. Arada kramp tarzı agrilarim oluyor ama dayanilmayacak gibi degil. Kollarimi hareket ettirebiliyorum itme cekme durumlarinda.zorlaniyorum.Beni dusunduren memede hissizlik kaybi. Daha yeni ameliyat oldum diye sonrasinda gecer diye umuyorum :) gecer degil mi? :)

Cnm bildigim kadarıyla meme ucundan olursa his kaybı olıyo senin nerden konuldu. Geçicidir yani yeni olmuşsın

Meme ucu dahil asagiya dogru daha yeni oldugum icin zamanla gecer dusuncesi.icindeydim
Birinci haftadan sonra his geri dönmüştü bende. Şimdi 1.5 aya yaklaşıyorum his düzeldi tamamen, meme uçlarında ekstra his var hatta, biraz rahatsız edici olabiliyor. Sabır =) Zaman hepsini düzeltecek

Tesekkur ederim rahatladim
Canım protezler ılk hafta yukarıda olduğu için öyle düzelir. His konusun â gelecek olursak Evet his geri geliyor ama rahatsız edici . Hele bu soğukta en çok üşüyen yerim memelerim. Sonuçta operasyon düzelmesi zaman alır. Endişe etme. Memeliyiz artık

merhaba kızlar 10. gün fotoğrafı koydum azcık uzaktan çektim bu sefer :)) yine de meme ucum ve kendi dokum aşağıda ve yumuşak yukarısı ise çok şişkin yani protezler hala oturmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…