Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay bugün duş aldım kendi başıma misler gibi oldum ama göğüslerimin aşağı çekilme hissi çok rahatsız edici keza kambur gibi durmayı da sevmedim bandaj sarınca da aşırı bi duyarlılık var canım acıyo

Merhabalar arkadaşlar. Bi sorum olacaktı ameliyattan sonra iz kalıyormu ?
Tabiki her ameliyat gibi meme ameliyatından sorna da iz kalıyo ama ameliyattan sonra iz tedavisi oloyo tabi doktor dan doktora değişiyo ama hemen hemen bir seneye yakın sürede izler gidiyo diye biliyorum bu dediklerim meme büyütme için küçültme hk pek bilgim yok

Arkadaşlar meme ucu acıması neden olur benim sağ meme ucum dehşet acıyor sanki göğsüm ağrıyormul gibi hissediyorum ama değil sadece ucu acıyor

Arkadaşlar meme ucu acıması neden olur benim sağ meme ucum dehşet acıyor sanki göğsüm ağrıyormul gibi hissediyorum ama değil sadece ucu acıyor
Ayni durum bende de var sanki regl donemindeki gibi bi hassasiyet var ama cok aciyor bi de ameliyat sutyeni baski yapiyor.

Ayni durum bende de var sanki regl donemindeki gibi bi hassasiyet var ama cok aciyor bi de ameliyat sutyeni baski yapiyor.
Aynı durum benimde başıma geldi. Sonra geçti. Beni m aklıma şey geldi... ameliyatta aletlerle cekistiriyorlar ya ondan olabilir. Belki.

Slm nasıl oldunuzvtoparladınız mı iyice
Evet canım İyiyim. Dikişlere hiç bakmadım . Dr oynayıp durma dedi. . Ama on gündür Yan yatıyorum rahat rahat. Muhtemel dikiskerde iyileşti. Bantı batirmadi kan veya leke felan olmadı. Resim koydum du bakmıştın demi. Gün geçtikçe sisilikler iniyor. Daha rahat sıkıştırarak masaj yapıyorum. Acımıyor yani.

Kızlar ameliyattan bi gün önce duş alınabilir mi bi sorın olor mu

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım .Ben de sizler gibi meme büyütme düşünüyorum .Cumartesi Cenk Tokat’a ve Görkem Çalışkan’a randevu aldım.Hangisini önerirsiniz?Ayrıca ameliyat kaç saat sürüyor?Samimi ve gerçekçi açıklamalara çok ihtiyacım var.Birebir yaşadıklarınızı dinlemek çok isterim Çünkü istediğim kadar da korkuyorum ameliyattan

Aramıza hoş geldin cnm dedigin doktorlarla ilgili bi bilgim yok o yüzden o konuda bişi diyemem ama ameliyat konusa gelince bende yarın ameliyat Olcam o süreci yaşadıktan sonra bilgilerimi paylaşırım ama bence cok korkmana gerek yok bende senim gibiydim ama sonıçta bi bayan olarak güzel mememiz neden olmasın sonuçları güzel olacak hayalin peşinden gitmek gerekir bence ben bırakmadım asla çünkü üç günlük dünya burda seni en iyi biz anlarız kız olarak hepimiz aynı heyecanı paylaşıyoroz aynı sorun meme büyütme açıkcası ben psikolojik yönden cok kötü hissettirdiğini düşünüyorum insana meme küçüklügü o yüzden mutlu olmak için göze almak lazom Heleki maddi anlamda da sıkıntın yoksa olmanı isterim ama tabi önce görüşmelerine git randıvü almışsın eminim doktorlar senşn o korkunu yenmede yardımcı olacaklar....

Çok teşekkür ederim.Yarından itibaren bekliyorum gün gün gelişmelerinizi, ben de randevudan sonra yazacağım sizlere.Burada paylaşımları okumak insanı cesaretlendiriyor .Herkes için en güzeli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…