Toparlamislar Biraz. Yani ilk güne göre çok harika. Daha da düzelecek.merhaba kızlar 10. gün fotoğrafı koydum azcık uzaktan çektim bu sefer :)) yine de meme ucum ve kendi dokum aşağıda ve yumuşak yukarısı ise çok şişkin yani protezler hala oturmadı
inşallah canımm teşekkür ederim önceki hale göre çok şükür yinede :)Toparlamislar Biraz. Yani ilk güne göre çok harika. Daha da düzelecek.
Tabiki her ameliyat gibi meme ameliyatından sorna da iz kalıyo ama ameliyattan sonra iz tedavisi oloyo tabi doktor dan doktora değişiyo ama hemen hemen bir seneye yakın sürede izler gidiyo diye biliyorum bu dediklerim meme büyütme için küçültme hk pek bilgim yokMerhabalar arkadaşlar. Bi sorum olacaktı ameliyattan sonra iz kalıyormu ?
Ayni durum bende de var sanki regl donemindeki gibi bi hassasiyet var ama cok aciyor bi de ameliyat sutyeni baski yapiyor.Arkadaşlar meme ucu acıması neden olur benim sağ meme ucum dehşet acıyor sanki göğsüm ağrıyormul gibi hissediyorum ama değil sadece ucu acıyor
Bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar resimleri nerden görebilirim?Toparlamislar Biraz. Yani ilk güne göre çok harika. Daha da düzelecek.
Sizinde resim koymaniz yani albüm yapmaz gerekli.Bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar resimleri nerden görebilirim?
Arkadaşlar meme ucu acıması neden olur benim sağ meme ucum dehşet acıyor sanki göğsüm ağrıyormul gibi hissediyorum ama değil sadece ucu acıyor
Aynı durum benimde başıma geldi. Sonra geçti. Beni m aklıma şey geldi... ameliyatta aletlerle cekistiriyorlar ya ondan olabilir. Belki.Ayni durum bende de var sanki regl donemindeki gibi bi hassasiyet var ama cok aciyor bi de ameliyat sutyeni baski yapiyor.
Daha sonra resmini görmek istediğini z kisinin sizi izlemeye alması gerekli. Sizinde onu izlemeye almanız .Bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar resimleri nerden görebilirim?
Slm nasıl oldunuzvtoparladınız mı iyiceDaha sonra resmini görmek istediğini z kisinin sizi izlemeye alması gerekli. Sizinde onu izlemeye almanız .
Evet canım İyiyim. Dikişlere hiç bakmadım . Dr oynayıp durma dedi.Slm nasıl oldunuzvtoparladınız mı iyice
Bence ameliyat sabahı bile alınabilir, zira sonrasında 1 hafta şu degdirilmeyecek :) şahsen ben alıp da gitmiştim ameliyat sabahı..Kızlar ameliyattan bi gün önce duş alınabilir mi bi sorın olor mu
Ben bi gün öncesinden alcam yanlız bir hafta degil 3.günde alabiliyomussınBence ameliyat sabahı bile alınabilir, zira sonrasında 1 hafta şu degdirilmeyecek :) şahsen ben alıp da gitmiştim ameliyat sabahı..
Aramıza hoş geldin cnm dedigin doktorlarla ilgili bi bilgim yok o yüzden o konuda bişi diyemem ama ameliyat konusa gelince bende yarın ameliyat Olcam o süreci yaşadıktan sonra bilgilerimi paylaşırım ama bence cok korkmana gerek yok bende senim gibiydim ama sonıçta bi bayan olarak güzel mememiz neden olmasın sonuçları güzel olacak hayalin peşinden gitmek gerekir bence ben bırakmadım asla çünkü üç günlük dünya burda seni en iyi biz anlarız kız olarak hepimiz aynı heyecanı paylaşıyoroz aynı sorun meme büyütme açıkcası ben psikolojik yönden cok kötü hissettirdiğini düşünüyorum insana meme küçüklügü o yüzden mutlu olmak için göze almak lazom Heleki maddi anlamda da sıkıntın yoksa olmanı isterim ama tabi önce görüşmelerine git randıvü almışsın eminim doktorlar senşn o korkunu yenmede yardımcı olacaklar....Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım .Ben de sizler gibi meme büyütme düşünüyorum .Cumartesi Cenk Tokat’a ve Görkem Çalışkan’a randevu aldım.Hangisini önerirsiniz?Ayrıca ameliyat kaç saat sürüyor?Samimi ve gerçekçi açıklamalara çok ihtiyacım var.Birebir yaşadıklarınızı dinlemek çok isterim Çünkü istediğim kadar da korkuyorum ameliyattan
Aramıza hoş geldin cnm dedigin doktorlarla ilgili bi bilgim yok o yüzden o konuda bişi diyemem ama ameliyat konusa gelince bende yarın ameliyat Olcam o süreci yaşadıktan sonra bilgilerimi paylaşırım ama bence cok korkmana gerek yok bende senim gibiydim ama sonıçta bi bayan çoolarak güzel mememiz neden olmasın sonuçları güzel olacak hayalin peşinden gitmek gerekir bence ben bırakmadım asla çünkü üç günlük dünya burda seni en iyi biz anlarız kız olarak hepimiz aynı heyecanı paylaşıyoroz aynı sorun meme büyütme açıkcası ben psikolojik yönden cok kötü hissettirdiğini düşünüyorum insana meme küçüklügü o yüzden mutlu olmak için göze almak lazom Heleki maddi anlamda da sıkıntın yoksa olmanı isterim ama tabi önce görüşmelerine git randıvü almışsın eminim doktorlar senşn o korkunu yenmede yardımcı olacaklar..
Aramıza hoş geldin cnm dedigin doktorlarla ilgili bi bilgim yok o yüzden o konuda bişi diyemem ama ameliyat konusa gelince bende yarın ameliyat Olcam o süreci yaşadıktan sonra bilgilerimi paylaşırım ama bence cok korkmana gerek yok bende senim gibiydim ama sonıçta bi bayan olarak güzel mememiz neden olmasın sonuçları güzel olacak hayalin peşinden gitmek gerekir bence ben bırakmadım asla çünkü üç günlük dünya burda seni en iyi biz anlarız kız olarak hepimiz aynı heyecanı paylaşıyoroz aynı sorun meme büyütme açıkcası ben psikolojik yönden cok kötü hissettirdiğini düşünüyorum insana meme küçüklügü o yüzden mutlu olmak için göze almak lazom Heleki maddi anlamda da sıkıntın yoksa olmanı isterim ama tabi önce görüşmelerine git randıvü almışsın eminim doktorlar senşn o korkunu yenmede yardımcı olacaklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?