Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne demek cnm tabiki bir birimize destek oluyoruz peki kaç yaşındasın dokun flssn varmı boy kilo kaç onlardan bahset istersen

Ne demek cnm tabiki bir birimize destek oluyoruz peki kaç yaşındasın dokun flssn varmı boy kilo kaç onlardan bahset istersen
Şimdiden allah yardımcı olsun diyorum bendr karın ve gögüs olacagım inş senindr iyi geçer bize cesaret olur ilk uyanma anı beni korkutuyor birde doktor kim ve fiuat ne kadar kaç beden ve hangi marka olacak acaba

1.67 boyum 51 kiloyum.Dokum nasıl bilmiyorumhesaplaması nasıl oluyor?İki çocuktan sonra küçüldü ve sarktı.Yorumlarınızı takip edeceğim.350 ve üstü istiyorum .Ölçüyü doktor mu kararlaştırıyor.Ayrıca yaptıranların nasıl olduğunu nereden görebileceğim bilmiyorum.Forum da fotoğraf paylaşımı nasıl oluyor hiçbir fikrim yok

Şimdiden allah yardımcı olsun diyorum bendr karın ve gögüs olacagım inş senindr iyi geçer bize cesaret olur ilk uyanma anı beni korkutuyor birde doktor kim ve fiuat ne kadar kaç beden ve hangi marka olacak acaba
İnşallah cnm allergan natrelle olcak kaç beden olcagımı ameliyattan sonra söyleyebilirim

Cnm görüşmeye gittiginde zsten doktorlar yardımcı oloyo merek ettigin her şeyi doktora sorabilirsin yaptıranlar seni takip ettiklerinde onların fotolarını görebiliyosın

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum aklımdaki deli sorular gidermi diye ama hala kafamda sorular var.Bnim yaşım 41 ama maşallah 30 anca dersiniz.Ben büyük meme seviyorum kendimde ama maalesef eridi gitti .Silikon taktırsam acaba herzaman içerdeki silikonlar kendini bana hissettirirmi diye merak ediyorum

Bu arada resim yükleyen arkadaşlar Nasıl görebilirim sonuçları.benim yaşımda olup buna cesaret etmek kolay değil ama kadınlığın simgesidir göğüsler.Eşim bu halin güzel diyor ama yalan tabiki şöyle dolgun dolgun olsa çok daha memnun olacak biliyorum

Teşekkür ederim,ben 2011 de meme ameliyatımı oldum :)) Çok çok memnunum
Merhaba yaklaşık 6 sene olmuş yaptıralı,peki protez takıldıktan kaç ay sonra vücudunuzda yabancı bişeyin olduğunu unuttunuz.Yani eğilip kalktığınızda zıpladığınızda yada eşiniz ellediğinde protezi hissediyormusunuz?

Merhaba meme proteziyle beraber karın germede yaptırdım demişsiniz,karın germe olduğunda yani ikisi bir arada yapıldığında meme altında kesi olmuyor diye biliyorum hatta sırf bu yüzden ikisini bir arada yaptırmak istiyorum.Sizde neden meme altında kesi oldu

Kızlar , operasyondan önce doktorum meme ultrasonu çektir bir bakalım demişti.
Bugün bir tıp merkezinde çektirdim, radyolog sol memenizde 3x3mm kist var dedi. Korkulacak birşey değil, doktorunuz yorumlasın daha doğru olur dedi. Şimdi ben bunu bir doktor randevusu (kadın doğum falan) almadan yaptırdığım için en erken 6 ocak da estetikçime gösterebileceğim.
Ama o zamana kadar içim içimi yiyecek. Sizlerde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Meme dokusunda küçük kistler oluşabiliyor, bunlar bazen büyüyor bazen küçülüyor diye biliyorum. Bu kistler ameliyatı olmaya engel mi? yada zararı var mı? biliyor musunuz?

Canım aynı durum benim de başıma geldi. Hem de benim oki gögsüm de de ve ele geliyordu. Bende çok korkmustum.ama korkulacak bişey yok.onlar zaten görür görmez anliyorlar kötü olup olmadığını. Kötü bişey olsaydı mutlaka söylerlerdi. Ben hazır açılmışken aldirayım o kistleri dedim ama doktor senin sandığın kadar büyük değil gerek yok dedi. Ameliyat olalı 3 ay oldu herhangi bir problem yaşamadım. Hiç sıkıntı yapma. Çok iyi anlıyorum seni.

Merhaba. O ameliyat masasına yatip ameliyati olup çıkıp aradan 3 ay geçene kadar aklınızda ki soru işaretleri bitmeyecek ne yazikki.her dönemde aklınıza takılan bişeyler olacak. Burası onun için var zaten ben ameliyat olalı 3 ay oldu.çok şükür herhangi bir sıkıntı yasamadim. Silikonun varlığını coktaaaaan unuttum bile. Aymaya bakınca hatirliyorum :) merak etmeyin kendilerini hiç hissettirmiyorlar. Eğer yeterli göğüs dokunuz varsa doktorunuza vücudunuzun alabileceği en büyük protezi istiyorum dediğinizde sizi anlayacaktir ve size en uygun protezi koyacaktır diye umuyorum. Ama tabi doktor seçimi önemli. Bazıları kapsül riskini göze alamayip küçük protez takip riske girmiyor
Buna dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…