Ne demek cnm tabiki bir birimize destek oluyoruz peki kaç yaşındasın dokun flssn varmı boy kilo kaç onlardan bahset istersenÇok teşekkür ederim.Yarından itibaren bekliyorum gün gün gelişmelerinizi, ben de randevudan sonra yazacağım sizlere.Burada paylaşımları okumak insanı cesaretlendiriyor .Herkes için en güzeli olsun inşallah
Şimdiden allah yardımcı olsun diyorum bendr karın ve gögüs olacagım inş senindr iyi geçer bize cesaret olur ilk uyanma anı beni korkutuyor birde doktor kim ve fiuat ne kadar kaç beden ve hangi marka olacak acabaNe demek cnm tabiki bir birimize destek oluyoruz peki kaç yaşındasın dokun flssn varmı boy kilo kaç onlardan bahset istersen
İnşallah cnm allergan natrelle olcak kaç beden olcagımı ameliyattan sonra söyleyebilirimŞimdiden allah yardımcı olsun diyorum bendr karın ve gögüs olacagım inş senindr iyi geçer bize cesaret olur ilk uyanma anı beni korkutuyor birde doktor kim ve fiuat ne kadar kaç beden ve hangi marka olacak acaba
Cnm görüşmeye gittiginde zsten doktorlar yardımcı oloyo merek ettigin her şeyi doktora sorabilirsin yaptıranlar seni takip ettiklerinde onların fotolarını görebiliyosın1.67 boyum 51 kiloyum.Dokum nasıl bilmiyorumhesaplaması nasıl oluyor?İki çocuktan sonra küçüldü ve sarktı.Yorumlarınızı takip edeceğim.350 ve üstü istiyorum .Ölçüyü doktor mu kararlaştırıyor.Ayrıca yaptıranların nasıl olduğunu nereden görebileceğim bilmiyorum.Forum da fotoğraf paylaşımı nasıl oluyor hiçbir fikrim yok
Sizin hangi doktordu?İnşallah cnm allergan natrelle olcak kaç beden olcagımı ameliyattan sonra söyleyebilirim
Merhaba yaklaşık 6 sene olmuş yaptıralı,peki protez takıldıktan kaç ay sonra vücudunuzda yabancı bişeyin olduğunu unuttunuz.Yani eğilip kalktığınızda zıpladığınızda yada eşiniz ellediğinde protezi hissediyormusunuz?Teşekkür ederim,ben 2011 de meme ameliyatımı oldum :)) Çok çok memnunum
Merhaba meme proteziyle beraber karın germede yaptırdım demişsiniz,karın germe olduğunda yani ikisi bir arada yapıldığında meme altında kesi olmuyor diye biliyorum hatta sırf bu yüzden ikisini bir arada yaptırmak istiyorum.Sizde neden meme altında kesi olduArkadaşlar merhabalar bende uç ay önce ameleyat oldum uzun suredir girmiyotdum buraya baya mesajlar birikmiş.arkdaslat bende kilo verme ve emzirmeye bağlı göğüs sarkikligi vardı doku hic yoktu. Karar verdim ve oldum öyle çok çok ta araştırmadim çünkü kafa karışıklığı yapmak istemedim.doktoruma güvendim ve oldum 300cc yuvarlak kas altı oldum.ilk yirmi gün tabii zor geçti ama şuan uç ay oldu ve çok çok memnunum.unuttum bile herşeyi iki yasında kızım var kucagima alıp taşıyorum.yüzü koyun yatiyorum her isimi çok rahatlıkla yapıyorum.inanın hic korkulacak bisey değil izler bile kayboldu.birde ben memenin yaninda karin germede oldum.ve çok memnunum.memeler baya bi yumuşadı.çık doğal ağrı sizi hic olmuyor.tavsiye ediyorum kızlar hic korkmayın.ben ikisininde göze aldım ve yaptırdım ve iyikide yaptirmisim.
Merhaba bende devlette düşünüyorum bakmam mümkünmü resimlerinize.Bugün üye oldum ve çok sorularım varSaol canım . Oldum kurtuldum. Darısı başınıza
Canım aynı durum benim de başıma geldi. Hem de benim oki gögsüm de de ve ele geliyordu. Bende çok korkmustum.ama korkulacak bişey yok.onlar zaten görür görmez anliyorlar kötü olup olmadığını. Kötü bişey olsaydı mutlaka söylerlerdi. Ben hazır açılmışken aldirayım o kistleri dedim ama doktor senin sandığın kadar büyük değil gerek yok dedi. Ameliyat olalı 3 ay oldu herhangi bir problem yaşamadım. Hiç sıkıntı yapma. Çok iyi anlıyorum seni.Kızlar , operasyondan önce doktorum meme ultrasonu çektir bir bakalım demişti.
Bugün bir tıp merkezinde çektirdim, radyolog sol memenizde 3x3mm kist var dedi. Korkulacak birşey değil, doktorunuz yorumlasın daha doğru olur dedi. Şimdi ben bunu bir doktor randevusu (kadın doğum falan) almadan yaptırdığım için en erken 6 ocak da estetikçime gösterebileceğim.
Ama o zamana kadar içim içimi yiyecek. Sizlerde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Meme dokusunda küçük kistler oluşabiliyor, bunlar bazen büyüyor bazen küçülüyor diye biliyorum. Bu kistler ameliyatı olmaya engel mi? yada zararı var mı? biliyor musunuz?
Merhaba. O ameliyat masasına yatip ameliyati olup çıkıp aradan 3 ay geçene kadar aklınızda ki soru işaretleri bitmeyecek ne yazikki.her dönemde aklınıza takılan bişeyler olacak. Burası onun için var zatenMerhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum aklımdaki deli sorular gidermi diye ama hala kafamda sorular var.Bnim yaşım 41 ama maşallah 30 anca dersiniz.Ben büyük meme seviyorum kendimde ama maalesef eridi gitti .Silikon taktırsam acaba herzaman içerdeki silikonlar kendini bana hissettirirmi diye merak ediyorum
Izledim canım görebilirsiniz resimleri.Merhaba bende devlette düşünüyorum bakmam mümkünmü resimlerinize.Bugün üye oldum ve çok sorularım var
Allergen tercih etmenin nedeni nedir acabaİnşallah cnm allergan natrelle olcak kaç beden olcagımı ameliyattan sonra söyleyebilirim
Çünkü doktor o markayı kullanıyo cnm ve ben yumuşak istedigim için allergan tercih ediyorumAllergen tercih etmenin nedeni nedir acaba
Teşekkürler ysrın dı demi ameliyat gelişmeler den haber verÇünkü doktor o markayı kullanıyo cnm ve ben yumuşak istedigim için allergan tercih ediyorum
Bide ben regliyim sanırım onunda etkisi var değişik bir hassasiyet oldu uçlardaAyni durum bende de var sanki regl donemindeki gibi bi hassasiyet var ama cok aciyor bi de ameliyat sutyeni baski yapiyor.
Yess cnmTeşekkürler ysrın dı demi ameliyat gelişmeler den haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?