Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar biri bana yardım etse .Ben ameliyattan sonraki fotoları görmek istiyorum.Çok korkuyorum ilk haftadan.Yolun balındayım henüz.Randevum cumartesi İzmir’deki Görkem Beye.İlk günleri bana anlatır mısınız?kesinlikle Kas altı olacak benimkisi bende göğüs dokusu yok .Şişlik ağrı kapsül dedikçe korkuyorum.İki tane sezeryan oldum onun gibi bir ağrı mı acaba .Beni takip edince mi ben görebilirim fotoları .Lütfen biraz cesaret verin bana

Diklestime olacakmisin

Ilk gün ağrı olur . Ama ikinci güne birşey kalmaz. Ilk gün de hastanede ağrı kesiciler veriyorlar. Rahat atlatırsın. Ben çok ağrı çekmedim. Üçüncü günden sonra hepsi geçiyor. Uzanırken ve yatarken ağrı acı hissediyor sun. 10 günden sonra onlarda kalmıyor. Korkma. Sezariandan daha az ağrı çektim. Ekstra bakım yapacak kendini zorlayacak bebek yok yanı onunda rahatlığı var. Sonuçta ameliyat ağrı kişiden kişiye değişir. Ama Gerçekten korkulacak birşey yok. Ilk gün üstünü başını toparlamakta zorlandım. Ama ikinci gün wc ve üstümü başımı kendim yaptım hallettim. Ameliyattan 20 saat sonra normal hayatıma döndüm. Yavaş hareketler ediyordum. 20 günden sonra uzanma erişmek için artık problem almadı... başka varmı canim

Su halinle resim köy. Beni izle bende seni izleyeyim. Resim koymayanlari izlemiyor um. Eski mesajları olmayanlarda. Bu arada ben sadece protez kondurdum. Diklestrme yok. Sarkmalarim vardı. Sarkmasi olmayıp protez koyduranlardan farklı benim ki. Diklestirme olmadığı için çok iyi degil.

Bence çok iyi dogal duruyor

Kızlar yara izim iyi durumda değil, aşırı yanma hissi var 4-5 gündür, gittikçe de artıyor. Doktorum tabi ki yine pek oralı olmadı, albüm yaptım, bir bakıp fikir belirtebilir misiniz? Özellikle ameliyatı üzerinden zaman geçen, bizden daha tecrübeli arkadaşlar, belki benzer durumları yaşayıp atlatmışsınızdır

garip111
Canim bugun drla gorustum.S'en béni gordun suanki halimi.
Ama illa ki diklestirme yapillmali diyor.Yoksa birkac ay sonra tekrar gelirsin sarkmasindan sikayetci olursun diyor.
Ama diklestirmeye ayri proteze ayri fiyat yani 6 bin euro gibi bir para ama jest olsun diye 5 bin dedi

Lutfen bayanlar bu topikte bir même ameloyatina 5 bin euro odeyen varmi?ben hep 8,10 bin tl duyuyorum hâta 6 bin tlye bile okudum.

İzle bı cnmm.bakalim

Canım Türkiye de isen halen benim dr bir görüş ... saçmala ma çok para ya. Ben altı bin oldum. Yazık ya. Dikleştirmeyi ben bilemem kesin olarak ama benimkiler den durumun çok çok iyi. Benimkiler bile duzeldi o halden bu hale şükür. Seninkiler de olabilr . Diye düşündüm.

Aynı doktora ameliyat olmuş biri olarak şuan yıkıldım niye bu hale geldi o ilaç mı getirdi yada senin alarjin mi oldu acaba o ilaca karşı çok canın yanıyor mu o gülçini ara bağır çağır bence paraya gelince altından girip üstünden çıktılar şimdi neredeler

Canım baktım resimlerine. arzum77 sende ekli mı bilmiyorum ama istersen baksın resimleri ne bi. O hepimiz den daha uzman ve bilgili bu konularda. Kesinlikle seni yönlendirecektir ve içini rahatlatacak şeyler yazacaktır. Forumda Böyle bir durumu yasayanla karşılaşmıştır o muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…