Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim yorumun için, içimi rahatlattın .

Kızlar cıktım şuan ameliyattan 310 cc yuvarlak takılmış size yattıgım yerden yazıyorum agrım azcık var tek elle yazıyom korkulacak hiçbişi yokmuş detaylaro elimden geldiğince yazarım
Gecmis olsun en zor kısmı atlattiniz..uyanmaniz nasil oldu kolayca uyandıniz mi

Kızlar cıktım şuan ameliyattan 310 cc yuvarlak takılmış size yattıgım yerden yazıyorum agrım azcık var tek elle yazıyom korkulacak hiçbişi yokmuş detaylaro elimden geldiğince yazarım
Geçmiş olsun canım.nasil uyudun nasıl uyandın bende merak ediyorum.en çok uyuyup uyanma mevzusu geriyor beni

Kızlar suan hastanede yatıyorum yazamıyorum tek elle yazıyom azcık iyileşim sorularınıza cvp vericem inşallah

Doktorunuz kim acaba iyi fşyat vermiş

Kızlar şuan evdeyim ameliyat olan arkadaşlar bişey sorcam meme altından konuldu bant yapıştırıyolar ya ikitane var en üstekini çıkarabilirsiniz dedi ama hemem mi cıkarim çünkü hava alması lazımmış sanırım kısa sürede iyileşmesi için siz nasıl yaptınız

Kızlar cok sert ya patlicakmış gibi sanki ya bu normal mi az cok hareket ediyom ama fena patlicak gibi

5 bin euro mu. Şaka misin sen gerçekten çok uçuk bi rakam bu. Normal sartlar alti da Maksimum 10 bin liraya halledersin. Ki oda en fazla.
Yok saka falan degilim gercek malesef.
Biz yurtdisindan gelenlere Ozel fiyat yapiyorlar. Bende zaten ô fiyati verecek degilim.
Baska bir drla 10 bin tlye anlastik cumaya ameliyat olucak insallah.

Patmaz Merak etme ılk üç gün öyle sonra yavaş yavaş düzelir canım . Vokbgecmis olsun.
Cnm durmadan kusuyorum ya cok bişi de yemedim ki ama doktor ilaç verdi agrı kesici fslan tok karnına alınıyor ymeek yiyip onu alcam ayaga kalkıp dolaşıyorım sürekli yatmıyorum bu gece napcam bilmiyorum hayırlısıyla bi geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…