Hadi bakalım.allah yardımcın olsun.haberdar et canım çıkıncaKızlar şuan yolda gidiyorum hayallerimeeeee
Çok teşekkür ederim yorumun için, içimi rahatlattın .Canım aynı durum benim de başıma geldi. Hem de benim oki gögsüm de de ve ele geliyordu. Bende çok korkmustum.ama korkulacak bişey yok.onlar zaten görür görmez anliyorlar kötü olup olmadığını. Kötü bişey olsaydı mutlaka söylerlerdi. Ben hazır açılmışken aldirayım o kistleri dedim ama doktor senin sandığın kadar büyük değil gerek yok dedi. Ameliyat olalı 3 ay oldu herhangi bir problem yaşamadım. Hiç sıkıntı yapma. Çok iyi anlıyorum seni.
5 bin euro mu. Şaka misin sen gerçekten çok uçuk bi rakam bu. Normal sartlar alti da Maksimum 10 bin liraya halledersin. Ki oda en fazla.Lutfen bayanlar bu topikte bir même ameloyatina 5 bin euro odeyen varmi?ben hep 8,10 bin tl duyuyorum hâta 6 bin tlye bile okudum.
Gecmis olsun en zor kısmı atlattiniz..uyanmaniz nasil oldu kolayca uyandıniz miKızlar cıktım şuan ameliyattan 310 cc yuvarlak takılmış size yattıgım yerden yazıyorum agrım azcık var tek elle yazıyom korkulacak hiçbişi yokmuş detaylaro elimden geldiğince yazarım
Geçmiş olsun canım.nasil uyudun nasıl uyandın bende merak ediyorum.en çok uyuyup uyanma mevzusu geriyor beniKızlar cıktım şuan ameliyattan 310 cc yuvarlak takılmış size yattıgım yerden yazıyorum agrım azcık var tek elle yazıyom korkulacak hiçbişi yokmuş detaylaro elimden geldiğince yazarım
Çok geçmiş olsunKızlar cıktım şuan ameliyattan 310 cc yuvarlak takılmış size yattıgım yerden yazıyorum agrım azcık var tek elle yazıyom korkulacak hiçbişi yokmuş detaylaro elimden geldiğince yazarım
Geçmiş olsun canım dinlen yorma kendini , en zor kısmı atlattinKızlar suan hastanede yatıyorum yazamıyorum tek elle yazıyom azcık iyileşim sorularınıza cvp vericem inşallah
Doktorunuz kim acaba iyi fşyat vermişgarip111
Canim bugun drla gorustum.S'en béni gordun suanki halimi.
Ama illa ki diklestirme yapillmali diyor.Yoksa birkac ay sonra tekrar gelirsin sarkmasindan sikayetci olursun diyor.
Ama diklestirmeye ayri proteze ayri fiyat yani 6 bin euro gibi bir para ama jest olsun diye 5 bin dedi
Geçmiş olsun darısı bize en az agrı ile atlatırız inşKızlar suan hastanede yatıyorum yazamıyorum tek elle yazıyom azcık iyileşim sorularınıza cvp vericem inşallah
Yok saka falan degilim gercek malesef.5 bin euro mu. Şaka misin sen gerçekten çok uçuk bi rakam bu. Normal sartlar alti da Maksimum 10 bin liraya halledersin. Ki oda en fazla.
Patmaz Merak etme ılk üç gün öyle sonra yavaş yavaş düzelir canım . Vokbgecmis olsun.Kızlar cok sert ya patlicakmış gibi sanki ya bu normal mi az cok hareket ediyom ama fena patlicak gibi
Gecmis olsun umarim en kisa zamanda atlatirsinKızlar cok sert ya patlicakmış gibi sanki ya bu normal mi az cok hareket ediyom ama fena patlicak gibi
Cnm durmadan kusuyorum ya cok bişi de yemedim ki ama doktor ilaç verdi agrı kesici fslan tok karnına alınıyor ymeek yiyip onu alcam ayaga kalkıp dolaşıyorım sürekli yatmıyorum bu gece napcam bilmiyorum hayırlısıyla bi geçsePatmaz Merak etme ılk üç gün öyle sonra yavaş yavaş düzelir canım . Vokbgecmis olsun.
Saol cnm inşallahGecmis olsun umarim en kisa zamanda atlatirsin
Doktorunuz kim acaba iyi fşyat
Dr ismi vermeyeyim burdan.Alaninda cok iyi oldugundan eminim ama bu fiyat cok yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?