Kusma anestezi den olabilir. Aman dikislere zarar vermesin . Kendini çok zorlama. Kusma esnasında. Bu Gece ağrı kesiciler önemli . Okullar gecen ağrı olur. Yarın hiç bir şeyin kalmayacak İnşallah.Cnm durmadan kusuyorum ya cok bişi de yemedim ki ama doktor ilaç verdi agrı kesici fslan tok karnına alınıyor ymeek yiyip onu alcam ayaga kalkıp dolaşıyorım sürekli yatmıyorum bu gece napcam bilmiyorum hayırlısıyla bi geçse
Ertesi gün hastaneden çıkarken çıkarttılar benim bandaji. Dursun bir gün . Bence. Destekli yor bandaj. Kusmaan geçsin sonra çıkart Bence .Kızlar şuan evdeyim ameliyat olan arkadaşlar bişey sorcam meme altından konuldu bant yapıştırıyolar ya ikitane var en üstekini çıkarabilirsiniz dedi ama hemem mi cıkarim çünkü hava alması lazımmış sanırım kısa sürede iyileşmesi için siz nasıl yaptınız
Cnm zorluyorum çünkü elimde degil ister istemez kendimi sıkıyorım ya ne yesem hemen Kusuyorum iştahım yok midem bulanıyor ilaç almam için tok olmam lazım ama bişi yiyemiyorum ya napcam bilmiyorum yogurt mu yesem o mideye iyi gelirErtesi gün hastaneden çıkarken çıkarttılar benim bandaji. Dursun bir gün . Bence. Destekli yor bandaj. Kusmaan geçsin sonra çıkart Bence .
Geçmiş olsun canım.Kızlar şuan evdeyim ameliyat olan arkadaşlar bişey sorcam meme altından konuldu bant yapıştırıyolar ya ikitane var en üstekini çıkarabilirsiniz dedi ama hemem mi cıkarim çünkü hava alması lazımmış sanırım kısa sürede iyileşmesi için siz nasıl yaptınız
Cnm bazı durumlardan dolayı cıkmam gerekiyodı ama sürekli kusuyorum ve ister istemez zorluyorum dikişlere bişi olor mı acaba agrı kesici yazdı zaten 3 tane tok almamız gerekiyor ama hiç bişi yiyemiyorumGeçmiş olsun canım.
Neden hastanede kalmadın? İlk gece hastanede kalman daha iyi olurdu. Hem ağrı kesiciler yapılıyor daha iyi oluyorsun. Hemde yatıp kalkmak hastane yatağında daha rahat iyi olurdu... Kusman anesteziden dolayı,hastanede olsaydı serum takardılar rahat olurdun..
Çok geçmiş olsun canım atlatmışsın çok sevindim şu Kusma olayı kötüymüş bende hiç olmadı ki ben öksüremiyordum bile doktora sorsaydın keşke belki Kusma için bi ilaç söylerdiCnm bazı durumlardan dolayı cıkmam gerekiyodı ama sürekli kusuyorum ve ister istemez zorluyorum dikişlere bişi olor mı acaba agrı kesici yazdı zaten 3 tane tok almamız gerekiyor ama hiç bişi yiyemiyorum
Doktor narkozun yan etkisi dedi ilaç verdi iyi gelir belki kusmak sorın degil de her kusmada cnm yanıyo ya bugünü bi atlatsam yarın bu kadar olmaz heralde göğüslerm cok acıyo ya sizede oldumu ilk günÇok geçmiş olsun canım atlatmışsın çok sevindim şu Kusma olayı kötüymüş bende hiç olmadı ki ben öksüremiyordum bile doktora sorsaydın keşke belki Kusma için bi ilaç söylerdi
Kusman iyi degil tabi. Serum seni oldukça rahatlatırdı . Hafif şeyler yemeye çalış,komposto,az yağlı pirinçli ayran çorbası gibi... birde tuzlu çubuk kraker iyi gelirCnm bazı durumlardan dolayı cıkmam gerekiyodı ama sürekli kusuyorum ve ister istemez zorluyorum dikişlere bişi olor mı acaba agrı kesici yazdı zaten 3 tane tok almamız gerekiyor ama hiç bişi yiyemiyorum
Anestezi dr uyandırma aşamasında kurmayı önlemek için zaten Pek çok ilaç veriyorlar. Dr dediği ilacı kullan. Bünyen hassasmis demek ki. Kusma ne olursa olsun dört beş saate geçer tahmini. Onu dert etme. Yemek felan yeme biraz Bekle istersen. Basit şeyler ye. Muz süt muhallebili . Ilk gün katı gıda alma . Ağrı kesicileri al ama. Evet memeler haklı . Acıyacak çok zorlanip hirpalaniyorlar. Yarın geçecek. Hepimizde oldu. Sık dişini.Doktor narkozun yan etkisi dedi ilaç verdi iyi gelir belki kusmak sorın degil de her kusmada cnm yanıyo ya bugünü bi atlatsam yarın bu kadar olmaz heralde göğüslerm cok acıyo ya sizede oldumu ilk gün
Cnm suan hç bişi hissetmiyorum ya dolgunlugu uyuşturuyorAnestezi dr uyandırma aşamasında kurmayı önlemek için zaten Pek çok ilaç veriyorlar. Dr dediği ilacı kullan. Bünyen hassasmis demek ki. Kusma ne olursa olsun dört beş saate geçer tahmini. Onu dert etme. Yemek felan yeme biraz Bekle istersen. Basit şeyler ye. Muz süt muhallebili . Ilk gün katı gıda alma . Ağrı kesicileri al ama. Evet memeler haklı . Acıyacak çok zorlanip hirpalaniyorlar. Yarın geçecek. Hepimizde oldu. Sık dişini.
İlk 3 gün acı ağrı oluyor canım sonra hızla geçiyor ben yataktan kalkıp lavaboya gidemiyordum ağrıdan merak etme normal bunlr bide sen zorluyorsun şuan kusarak sana bi tavsiye katı şeyler yeme çorba tarzı sulu şeyler tüket daha iyi gelecektir ben 5 gün boyunca hiç hapşırmadım acımasın diye sen düşünDoktor narkozun yan etkisi dedi ilaç verdi iyi gelir belki kusmak sorın degil de her kusmada cnm yanıyo ya bugünü bi atlatsam yarın bu kadar olmaz heralde göğüslerm cok acıyo ya sizede oldumu ilk gün
İyi bari. Şaşırdım bi anYok saka falan degilim gercek malesef.
Biz yurtdisindan gelenlere Ozel fiyat yapiyorlar. Bende zaten ô fiyati verecek degilim.
Baska bir drla 10 bin tlye anlastik cumaya ameliyat olucak insallah.
Cnm kas altı oldum ama şıan duramıyom bildigin ölüyorum ilk gün oldıgı için agrım cok yaNe güzel inşallah ağrın sızın az olurKas altı mı oldun
İyiyim demeni bekliyorum çok üzdün bizi canım bian önce iyi ol artıkCnm sanki yırtılacakmıs gibi oloyo sıvı şeyler tüketiyorm ama yine de elimde değil kusuyorum doktora dedim eczane den ilaç önerdi inşallah geçer ya gerçekten şıan kötüyüm dua edin bana ya
Saol, cnm inşallah ama ilk gün ondan sanırım bide kas altı daha. Cok agrı oloyo bilmiyorum sizde nasol oldı ben cok kusuyorum narkoz yaramadı sanırım 3 tane farklı agrı kesici verdi doktor içtim ama yine onuda kustumİyiyim demeni bekliyorum çok üzdün bizi canım bian önce iyi ol artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?