- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Off ya insallah en kisa surede gecerSaol, cnm inşallah ama ilk gün ondan sanırım bide kas altı daha. Cok agrı oloyo bilmiyorum sizde nasol oldı ben cok kusuyorum narkoz yaramadı sanırım 3 tane farklı agrı kesici verdi doktor içtim ama yine onuda kustum
Cnm az önce ilaç içtim bulantıya iyi geliyomuş doktor ondan al iç dedi içtim bakalım nolcak yaock bişi yok oldum sonıçta acısını çekcem korkmana gerek yok ama ben zayıfım kansızlıktw vardı zaten o yüzden vücut kaldırmadı herkese aynı şey olcak diye bişi yok kafana takma ben iyileşim inşallah size yazcam burdan zstrn ilk gün bide o yüzden 3 güne geçer inşallahOff ya insallah en kisa surede gecer
Valla benim de gozum korktu simdi
Malesef bende hassasim dayaniksizim.Narkoz bende de bulanti basdonmesi yapiyor.
Zaten şişlik ler gidice ufaliyor gibi geliyor insanın gözüne. Olabilecek büyük istiyorum dersin belki 50 CC daha koparırsinMerhaba arkadaşlar, ben yeniyim.
Meme protezi ameliyatına karar verdim vereli kadınlar kulübünde sanırım 100 topic falan okudum. Siz beni tanımıyorsunuz ama ben biçoğunuzu tanıyor gibiyim Çok yararlı yorumlar var, dürüstlüğünüz ve paylaşımlarınız için teşekkürler
Ben Bursa’ da ameliyat olucam, Bugün ilk görüşmemi Mesut Özcan ile yaptım, yaşı dolayısıyla deneyimi insanı rahatlatıyor. Ama daha 4 kişiyle görüşeceğim. Doktorumu kesinleştirmedim. Tavsiyeniz varsa alırım vallahi.
Boyum 164, kilom 52, üst tarafım kemikli, h&m in 2 beden büyüten double push up sutyenlerini kullanıyorum, 36B, 75B diye de geçiyor sanırım.
Dans ediyorum, bu sutyeni taktığımda görüntü süper ama biri çarptığında yaralanıcak diye korkuyorum
Doğal bir görünüm istiyorum. Doktora da söyledim. Bir mememe 275, diğerne 250 takmayı uygun gördü. Asimetrim var çünkü.
E bir de damla mı yuvarlak mı sorusu var kafamda. Damla mı yuvarlak mı arkadaşlar? Yardım ediiiin
Mentor mü, naturelle mi sorusuyla yerli yabancı forumları taradım. İkisini kıyaslayanlardan büyük çoğunluk, naturelle’ in daha yumuşak ve doğal olduğunu söylemişler. Ben de memenin biraz bıngıl bıngıl olması gerektiğini düşünüyorum. Yani plajda uzandığımda iki el bombası yerine yayılan iki meme daha iyi hissettiricektir.
Bir de asimetriden ölesiye korkuyorum. Alman bir model var, memelernin biri Şam’a, öbürü Bağdat’ a bakıyo, maazallah..
Siz neler düşünüyorsunuz? Hangisini taktırmalıyım? Mentor, naturelle derken kafam yanıcak, gidip Pamela Anderson memesi yaptırıcam sanırım
Masaya yatmışken biraz belli mi olsa acaba?
Çok mantıklı, teşekkürlerZaten şişlik ler gidice ufaliyor gibi geliyor insanın gözüne. Olabilecek büyük istiyorum dersin belki 50 CC daha koparırsin300 deyip 400 takanlar dan olsun dr. Un. Bak iyi bir dua bu . Benimki mentor. Diğerini hiç görmedim. Buda yumuşak ama Ona daha yumuşak diyorlarlar. O senin tercihin olacak. CC konusu da büyük olsun Bence. Vücuduna göre en büyük ne işe onu işte. Zaten öyle abartı birşey yapan dr â rastlamadik .
Ic dikislerdir Onlar. Benim fıtık ameliyat ı olduğum yerde bende hissediyor um. Memeler i daha elleyemiyirum. Nasıl şekil büyüklük memnunmusun. Oturmuştu r şekli artık seninkilerin.Kizlar merhaba:) benim iki ayi biraz gecti ameliyat olali. Dikis yerlerime elimle degince hala alt kisimda sutyen teli var gibi bi his oluyor. Sanki icte kucuk tel dikisler vrmis da derimi zorluyomus disari cikmak icin gibi bi his. Bi de dikis yerlerim hafif aciyo hala. Normal mio
Arkadaşlar,meme ameliyatı ilk gün geceyi muhakkak hastanede geçirmeye çalışın. Evde içilen ağrı kesiciler ile hastanede yapılan ağrı kesici iğnelerin etkisi çok farklı. Ayrıca her türlü komplikasyonda ,ateş,Kusma,tansiyon düşüklügü yada yüksekliği durumunda hemşireler bilinçli şekilde müdahale ediyor. Ne olursa olsun,bir ameliyat sonuçta. Narkoz alıyoruz Allah korusun...
Normal canım. Arzumun da dediği gibi hastane de verilen ağrı kesiciler daha kuvvetli. Istersen bir acile git . Igne yaparlar iyi gelir. Ya tüh. Keşke kalsaydın hastanede. Acil e git tatlım.Kızlar hareket edemiyorum ya dümdüz yattım lavobaya gitmel için uyandım ve kardeşimin yardımıyla kalktım dikişler flaam acıyo memeler taş gibi sert ta ölcem bildiginiz siz naptınız bu agrı normal mı
Bilmiyorum cnm ya ilaçta aldım bissürü ilaç aldım zatenNormal canım. Arzumun da dediği gibi hastane de verilen ağrı kesiciler daha kuvvetli. Istersen bir acile git . Igne yaparlar iyi gelir. Ya tüh. Keşke kalsaydın hastanede. Acil e git tatlım.
Kuzum ya insallah geçer gider hemen.rabbim şifa versin.Kızlar hareket edemiyorum ya dümdüz yattım lavobaya gitmel için uyandım ve kardeşimin yardımıyla kalktım dikişler flaam acıyo memeler taş gibi sert ta ölcem bildiginiz siz naptınız bu agrı normal mı
Saol, cnm işkence çekiyorom bugunler geçsin başka bişi istemiyorum gerçekten böyle olcanı hiç tahmin etmedim oturup agladım gece uyku yok bşi yok pofffKuzum ya insallah geçer gider hemen.rabbim şifa versin.
Cnm bişi sorcam bazen yardım almadan kendim kalkıyorum cok cnm yanıyo ama mecbur hareket ediyorum dikişlere zarar gelmez dimi acıyo çünküNormal canım. Arzumun da dediği gibi hastane de verilen ağrı kesiciler daha kuvvetli. Istersen bir acile git . Igne yaparlar iyi gelir. Ya tüh. Keşke kalsaydın hastanede. Acil e git tatlım.
Yok bişey olmaz. Benim bir hafta sonra aşırı hareket etmem nedeniyle açıldı. Ilk gün dr hareket et bişey olmaz demişti. Olmadı da.Cnm bişi sorcam bazen yardım almadan kendim kalkıyorum cok cnm yanıyo ama mecbur hareket ediyorum dikişlere zarar gelmez dimi acıyo çünkü
Peki açıldığında naptın cnm doktora mı gittin yenidenYok bişey olmaz. Benim bir hafta sonra aşırı hareket etmem nedeniyle açıldı. Ilk gün dr hareket et bişey olmaz demişti. Olmadı da.
Kızlar hareket edemiyorum ya dümdüz yattım lavobaya gitmel için uyandım ve kardeşimin yardımıyla kalktım dikişler flaam acıyo memeler taş gibi sert ta ölcem bildiginiz siz naptınız bu agrı normal mı
Seklinden masallah memnunum evet. Sen fitik ameliyatini ne zaman olmstun, yeni mi? Sanki dikisler firliycak gibi geliyo icerdenIc dikislerdir Onlar. Benim fıtık ameliyat ı olduğum yerde bende hissediyor um. Memeler i daha elleyemiyirum. Nasıl şekil büyüklük memnunmusun. Oturmuştu r şekli artık seninkilerin.
Cnm cok acı çekiyorum ya böylr olcanı bilmiyodım bide sizde şey oldumu ortası morardı hep ya iki gögsümüm ortası doktor aradı normal dedi zamanla geçicek dedi bız koy 1 hafta dediIlk gun düz yatma hatasına ben de düşmüştüm. Bir iki gün sırt üstü ama egimli, uzanır gibi yatıp sırtını hafif yüksekte tutarsan daha rahat edersin, kalkman filan da daha kolay olur. Yasadigin her şey normal, ama gerçekten ameliyattan 2-3 gün sonra duzelmeye basliyor. O goguslerinin tas gibi olma hissi de geçecek hem, merak etme =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?