Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm morardı bide o sende de oldu mı

Canım üzüldüm mesajını okuyunca ya. Öncelikle şunu söyleyeyim bu şekilde ağrı sancı yaşamanın başlıca nedeni ilk geceyi hastanede gecirmemis olman. Çünkü orada yapılan ağrı kesici igneler ilk günün vermiş olduğu o ağrıyı neredeyse sıfıra indiriyor. Benim ağrı açısından ilk gecem çok iyi geçmişti. Ne dikiş ağrısı nede başka bir ağrı hissetmedim hiç. Tek sıkıntım tamamiyle robot gibiydim. Kollarımı kullanmak ve yatakta hareket etmek imkansız di. Ve ızdırap vericiydi. Ama hemşireler ve eşimin yardimi sayesinde bu bile sorun olmadı benim için. Ve hastane yatağı konfor açısından daha rahat etmeni sağlıyor ..keşke ilk geceyi hastanede geçirme fırsatın olsaydı. İnan bu kadar agri cekmezdin. Sabret canım 4. günden sonra kendini çok daha iyi hissetmeye baslayacaksin. Ben 4. Günden itibaren yataktan ( can yakıcı olsada ) kendim kalkmaya başlamıştım ve 20 . günden itibaren de yan yatmaya başlamıştım. Şuan sana hiç geçmeyecek mis gibi geliyor dur ama sadece sabır gerekiyor. Tüm ağrı sızı lar gelip geçiyor. Allah yardımcın olsun.

Saol cnm allah razı olsun gerçekten hiç geçmicek gibi ta kötüyüm yani bazı durumlardan dolayı hastanede kalamadım mecbur cıktım bide iki memenin arası morardı baya doktor normal dedi sizde oldu mı bu

Canım hiçbir tecrübem yok ama senin için bol bol dua ediyorum ,gerçekten zor bir iş ama sabredersen Sonu çok mutlu olacak.

Saol cnm allah razı olsun gerçekten hiç geçmicek gibi ta kötüyüm yani bazı durumlardan dolayı hastanede kalamadım mecbur cıktım bide iki memenin arası morardı baya doktor normal dedi sizde oldu mı bu
Bende olmadı ama morarmalar normal. Bir çok kişide rast geldim. İçin rahat olsun geçici bir durum o

Buz koyuyorum zaten ayakta geziyorum ama cok agrı veriyo uykum var ama yatamıyorum
Çok geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın sonucu düşün acın hafifler belki

Doktora tekrar gitme imkanın var mı bi görün belki anormal bi durum olur allah korusun kusma geçti mi

Doktora tekrar gitme imkanın var mı bi görün belki anormal bi durum olur allah korusun kusma geçti mi
Doktorla telle konuşuyorum sekreteride aradı normal flssn dedi agrı 4 gün sürer dedi morarmalar için telaş yapma geçicek dedi buz koyuyorum agrı kesici içiyom ama yine de agrım var kusmam geçti vnn

Benimde kasaltı oldu canım biliyorum nasıl olduğunu çok iyi anlıyorum seni

Benimde kasaltı oldu canım biliyorum nasıl olduğunu çok iyi anlıyorum seni
Şuan kahvaltı falan yaptom mide bulantısı gitti cnm biraz daha iyim acıyo dikişler ama inşallah bi kaç güne girer normal hayatıma dönmek istiyorum

Şuan kahvaltı falan yaptom mide bulantısı gitti cnm biraz daha iyim acıyo dikişler ama inşallah bi kaç güne girer normal hayatıma dönmek istiyorum
Hergün bi tık daha iyi olacaksın bu hep böyle oluyor bende hiç geçmicek hiç iyi olamıcakmışım gibi hissediyordum ama geçiyor İnan anlamıyorsun bile

Mrb yeni geldim araniza bende gōgus estetigi dusunuyorum almanyada yasiyorum evliyim 2 cocugum var netur bir operasyon yaptirmaliyim operasyonlar nekadar suruyor yani hic birsey bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Bu kadar acı veren memişleri görmemiz lazım zaten çok uğraştırdı seni :)
Cnm inan ben bile bakamıyorum ya acıdan memeyi bile unuttum çünkü tam yerine de oturmadı yeni ya nasol oldıgını bile bilmiyorum şu acılarım geçsin sütyeni cıkarıp bakcam aynada naısl olmuş diye sonra albüme koyarım bu arada 310 cc takıldı cnm daha büyüğü olsaydı rahat edemezdim gibime geliyor ne cok büyük nede küçük dolgun duruyo ama yani bende net bakamadım açıkcası

Canım sende benim gibi çok sancılı geciriyorsun. Ben bildiğin felçli gibiydim bir hafta boyunca. Ne tuvalete gidebildim ne yemek yiyebildim. Yanındaki kişinin sabri çok önemli burda. Ama merak etme 4 5 günden sonra pek bişey kalmıyor. Ben 20. Günden sonra desteksız kalkabiliyordum. Acı çekiyorsun ama sonu güzel. Şuan için hertürlü morarma sanci batma patlama hissi içinde likir likir etme hissi hepsi normal. Hiç takma kafana.

Saol, cnm ya sizde olmasanız morel nerden alcam bilmiyorum ya şıan otordom valla hiç yoktan iyim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…