Canım,düz yatma. Sırtına yanlarına yastıklar koy,sırt bölgeni yüksek tutmaya çalış. Hem yatıp kalkman daha kolay olur hemde morarmalarını biraz daha önlemiş olursun...arzum77 cok acıyo ya bu normal mi düz yatıyorm ama kalkamıyorum her yerim tutuluyor ve dikiş yerlerinde acı agrı hissediyorum napman gerekiyo ya ölcem bildigin agrıdan doktorun verdiklerini kullanıyorom ama bildiğin hareket edemiyorum cok acıyo ya cok
Cnm yeni oldum o yüzden foto atcak durumda degilim yardımcı olmak isterdim sana amdaaArkadaşlar ben foto ekledim daha ameliyat olmadım beni ekler misiniz?Olanları ben de görmek istiyorum Cumartesi randevum var
Saol cnm aynen yaock bişi yok artık acıyı çekcem sabretmeye çalıyorumCanım,düz yatma. Sırtına yanlarına yastıklar koy,sırt bölgeni yüksek tutmaya çalış. Hem yatıp kalkman daha kolay olur hemde morarmalarını biraz daha önlemiş olursun...
İşte,hastanede yapılan ağrı kesiciler çok güçlü oluyor. Hem rahat uyuman için etkili oluyor hemde bu ağrıları hissetmiyorsun ... Agızdan alınan ağrı kesici ilaçlar bu etkiyi vermiyor..
Artık sabırlı olacaksın,geçecek hepsi korkma..
Merhaba. Aramıza hoş geldin. Mutlaka biraz bişeyler arastirmissindir. En önemli şey doktor seçimi. Gerisi teferruat :) ebatlarıni senin göğüs kafesin belirliyor. Artı senin ne istediğin. Diklestirme ve büyütme birarada oluyor. Hastane de kalma süresi 1 gece. İyileşme süresi ortalama bir hafta 10 gun .protez markası na doktor karar verir çalıştığı forma neyse onu takar genelde mentor marka olur. Bunlarla ilgili onlarca topik var. Okumanı tavsiye ederim. Hayirlisi hakkında.Arkadaslar ben yeni uye oldum internetten bu site karsima cok cikti uye oldum meme estetigi yaptirmayi dusunuyorum ogrenmek istedigin cok sey var neye gore ebatlarina ve operasyon cesidine karar veriyorsunuz diklestirme ve buyutme bi arada oluyormu ameliyat ve iyilesme suresi nekadar hastanede kalma suresi nekadar kullanilan protez markalari nekadar onemli farkliliklari neler bilgi verirmisiniz
bugüne kadar morarma sararma olmadı ama sanki git gide büyüdüler. sanırım su içmedim şiştiler:) dikiş yerlerim biraz acıyor o da sütyen çok sıktıgından. sadece kafama takılan birşey var o da dikiş izimin bir yeri. farklı gibi. o konuyu şimdilik beklemeye aldım. iyice bir yerlerine oturmasını bekliyorum. daha 9 günlükler :) başka da sorunum yok şükür ) senin de olmaz inşaallah :)Cnm morardı bide o sende de oldu mı
Morarma memenin bir iki yerinde bu kullanılan aletlerden kaynaklı oldu. Memeninnhepsi değil. Ikı yanında . Belki tutarken yada silkonu sokarken elle yada aletle baskı yapılarda ondan morarmıştı. Memenin hepsinde olursa sıkıntı. Resim yollasana bakayım. Yada dr â resim at baksın.Cnm morardı bide o sende de oldu mı
bol bol su iç iyi gelir hareketsiz kalmamaya çalış.Buz koyuyorum zaten ayakta geziyorum ama cok agrı veriyo uykum var ama yatamıyorum
Cnm sürekli ayakta geziyorum buz falan koyuyorum çünkü ortası baya morardı şu agrım da gitse başka bişi istemiyorumbol bol su iç iyi hareketsiz kalmamaya çalış :)
310 bence çok iyi ben minyonum bana 275 taktı ama sanki ufak gibi geliyor keşke 300 falan olsaydı diyorum biraz daha iyi olda görürsün zaten artık aeninle onlar :)Cnm inan ben bile bakamıyorum ya acıdan memeyi bile unuttum çünkü tam yerine de oturmadı yeni ya nasol oldıgını bile bilmiyorum şu acılarım geçsin sütyeni cıkarıp bakcam aynada naısl olmuş diye sonra albüme koyarım bu arada 310 cc takıldı cnm daha büyüğü olsaydı rahat edemezdim gibime geliyor ne cok büyük nede küçük dolgun duruyo ama yani bende net bakamadım açıkcası
Aynrn fazlası olmazdı suan bile patlicak gibi duruyor bi kaç geçsin yumuşasın daha güzel olcak bence hepimizin şuan taş günler310 bence çok iyi ben minyonum bana 275 taktı ama sanki ufak gibi geliyor keşke 300 falan olsaydı diyorum biraz daha iyi olda görürsün zaten artık aeninle onlar :)
Izle canım beniArkadaşlar ben foto ekledim daha ameliyat olmadım beni ekler misiniz?Olanları ben de görmek istiyorum Cumartesi randevum var
27 kasımda. Elleyince Geliyor elime elime canım. Göbek fıtığı benim ki. Benim de iyileşme sürecinde hep öyle hissettim. Ikı gün felan sonra geçti. Artık elim gitmiyor. Acıdığı için elim hep oradaydı. Şimdi yok. Biraz sabret geçer. Ama morarma olan bir Kaç kişi oldu diye hatırlıyorum. Bu rada bahsetmislerdi.Seklinden masallah memnunum evet. Sen fitik ameliyatini ne zaman olmstun, yeni mi? Sanki dikisler firliycak gibi geliyo icerden
Beni izlersen görebiliyorum.Kızlar foto koydum morluk kısmını bakıp yazarmısonız normal mi diye doktor normal dedi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
Kızlar foto koydum morluk kısmını bakıp yazarmısonız normal mi diye doktor normal dedi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
Canım,düz yatma. Sırtına yanlarına yastıklar koy,sırt bölgeni yüksek tutmaya çalış. Hem yatıp kalkman daha kolay olur hemde morarmalarını biraz daha önlemiş olursun...
İşte,hastanede yapılan ağrı kesiciler çok güçlü oluyor. Hem rahat uyuman için etkili oluyor hemde bu ağrıları hissetmiyorsun ... Agızdan alınan ağrı kesici ilaçlar bu etkiyi vermiyor..
Artık sabırlı olacaksın,geçecek hepsi korkma..
Baktım canım,yazdım fotona yorum ..arzum77 cnm foto koydum baksana morluklar için benim tenimde cok hassas cok mu fazla mor sen anlarsın bu işlerden doktor normal dedi
Canım benide izleKızlar foto koydum morluk kısmını bakıp yazarmısonız normal mi diye doktor normal dedi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
Beni de izler misin :)Kızlar foto koydum morluk kısmını bakıp yazarmısonız normal mi diye doktor normal dedi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?