- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Canim benide izlermisin lutfen bende seni aliyorum izlemeyeKızlar foto koydum morluk kısmını bakıp yazarmısonız normal mi diye doktor normal dedi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
Canım sonucun güzel olur inşallah. Allah yatrdimcin olsun. Haber bekliyor olucak. 400 çok iyi olur. Bomba olacaklarSlm kizlar
Yarin sabah ameliyat olucam.Diklestirme vé protez.
Dr 400 cc île guzel vé iddiali bir meme olur dedi.Bende madem onca agri sizi olucak bari degsin dedim.Umarim guzel olur Vé cabuk toparlanirim.Beraberinde vajinoplasti de olucam.Daha cok distan duzeltme olucak.
Stresliyim narkoz almak béni korkutuyor.Zor uyaniyorum bulanti basdonmesi vé tansiyon sorunu yasadim hep narkoz sonrasi.
Insallah bu defa kolay atlatirim
Ilk firsatta yazarim gelismeleri
Insallah canim cok sagolCanım sonucun güzel olur inşallah. Allah yatrdimcin olsun. Haber bekliyor olucak. 400 çok iyi olur. Bomba olacaklar
Valla cnm. Allah yardımcın olsun kas altı oldum cok agrıdı benim fırsatın varsa hastanede kal bi gece ben evde geberdim bildiginInsallah canim cok sagol
Yazarim ..
Insallah ilk firsatta foto da koyarim.
Sagol canimValla cnm. Allah yardımcın olsun kas altı oldum cok agrıdı benim fırsatın varsa hastanede kal bi gece ben evde geberdim bildigin
Slm kizlar
Yarin sabah ameliyat olucam.Diklestirme vé protez.
Dr 400 cc île guzel vé iddiali bir meme olur dedi.Bende madem onca agri sizi olucak bari degsin dedim.Umarim guzel olur Vé cabuk toparlanirim.Beraberinde vajinoplasti de olucam.Daha cok distan duzeltme olucak.
Stresliyim narkoz almak béni korkutuyor.Zor uyaniyorum bulanti basdonmesi vé tansiyon sorunu yasadim hep narkoz sonrasi.
Insallah bu defa kolay atlatirim
Ilk firsatta yazarim gelismeleri[/QUOgeçmiş olsub nşimdideb
Yürüyorm bol bol ama nedense uzanamıyorım oturunca kalkamıyorum ya ilaçlarımı düzenli alıyorm ama şıan yanma hissi var buz koyuyorum ondan sanırımSagol canim
Evet hastanede kalicam zaten.Benim de kas alti olucak.
Simdi nasilsin hala ayni derece de agriyormu
Sagol canimGeçmiş olsun şimdiden
Beni izlesene canım göremiyorumKızlar foto koydum morluk kısmını bakıp yazarmısonız normal mi diye doktor normal dedi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
Bak bu iyi haber işte :)Morarmalarım geçiyo kızlar yavaş yavaş buzda koyuyorum
Sevindim vallaMorarmalarım geçiyo kızlar yavaş yavaş buzda koyuyorum
Tabiki iyileşecek iyi olacaksın. Hatta bu günleri unutacaksınKızlar cok, saolun inşallah iyileşicem tamamen
Saol, cnm ttşk ederim bi an önce geçsin bu işkence ya bu günleri hiç unutmicam asla bu acıları hayatım da ilk kez oldum ameliyat ve cok acılıTabiki iyileşecek iyi olacaksın. Hatta bu günleri unutacaksın
Morluklar biraz koyulaşır Sonra sararır... yeşillenir falan :)) Ama geçer ,sen kendine dikkat et yeterki
valla Harika.baya toparlanmışlar gerçekten.ne mutlu sana.darisi bize insallahBir aylık olduk bizresim koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?