Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Resim nereye koydunuz ..bende 2 aydir olmayi düşünüyorum.yeni evliyim çocuk olmadan olmak dahami iyi.ve iyice kilo verdiktrn sonra mi olunmali suan boy 177kilo 75
bilemem ki tatlım. Isıtıyor san yaptır. Niye erteliyorsun. Emzirmeye zararı yok. Resim koy izle beni ben de seni izlerim. Benimki gorebilirsin böylelikle. Ama ben çok minyonunmw. . Pek sana örnek teskil edemeyebilirim. Boy kilon iyi. Senin mutsuz edecek bir durum yok boy be kilonda.

Birkaç arkadaşımdan duymuştum canım.ilk gün pişman olmuslardi.1hafta sonra iyi ki olmuşum diyorlardı.senin agrilarinda geçecek insallah gün geçtikçe iyi olacaksın
Cnm morarma olmaso canımı sıktı sadece ya geçiyo biraz biraz ama görüntüsü hoş degil ya moralimi bozuyor

Tesekkurler. Yurt disindaki operasyonlarla trdekiler arasinda cok fiyat farki varmi acaba

Merhaba hanımlar ben yarışmaya Izmir'den katılıyorum
30 ocak için Ufuk Bilkay'dan ameliyat tarihi aldım. Bu 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Dr. Konusunda iyi mi yaptım acaba ona yaptıran var mi? Memnun musunuz?

Cnm suan uzandım ama arkama yastık koydum yine acıyo ya nasıl uyucam bilmiyorum bu gece sizede böylr oldu mı batıyo dikişler
Canım ben gayet rahat atlattım şanslıyım bu konuda. Bide acı esigim yüksek olduğundan kaynaklı sanırım. Sabret canım yaa napcan.. ameliyat olarak en zoru atlattin 4 . Güne kadar öyle böyle idare etmeye çalış. Allah kolaylık versin.

Kızlar bende resim koydum 17. Gün diye giydiğim südyen yılbaşı için kendime hediye aldım :) ama hala ameliyat südyeniyle daha rahat ettiğim gerçeği var tabiki

Kızlar yumuşamaya ne zaman geçer şuan taş gibi ya kaçıncı günden sonra sertliği gidiyo bide yanma oloyo sürekli bende ya buz koyuyorom durmadan morluk halen var ne zaman gitcek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…