Bir ay sonra sutyen alisverisinde daha da iyi olacaksin :)Kızlar cok, saolun inşallah iyileşicem tamamen
İnşallah cnm yaBir ay sonra sutyen alisverisinde daha da iyi olacaksin :)
Birkaç arkadaşımdan duymuştum canım.ilk gün pişman olmuslardi.1hafta sonra iyi ki olmuşum diyorlardı.senin agrilarinda geçecek insallah gün geçtikçe iyi olacaksınKızlar cok, saolun inşallah iyileşicem tamamen
Resim nereye koydunuz ..bende 2 aydir olmayi düşünüyorum.yeni evliyim çocuk olmadan olmak dahami iyi.ve iyice kilo verdiktrn sonra mi olunmali suan boy 177kilo 75Bir aylık olduk bizresim koydum
Teşekkürler canım. Darısı başınızavalla Harika.baya toparlanmışlar gerçekten.ne mutlu sana.darisi bize insallah
Resim nereye koydunuz ..bende 2 aydir olmayi düşünüyorum.yeni evliyim çocuk olmadan olmak dahami iyi.ve iyice kilo verdiktrn sonra mi olunmali suan boy 177kilo 75
Cnm morarma olmaso canımı sıktı sadece ya geçiyo biraz biraz ama görüntüsü hoş degil ya moralimi bozuyorBirkaç arkadaşımdan duymuştum canım.ilk gün pişman olmuslardi.1hafta sonra iyi ki olmuşum diyorlardı.senin agrilarinda geçecek insallah gün geçtikçe iyi olacaksın
Tesekkurler. Yurt disindaki operasyonlarla trdekiler arasinda cok fiyat farki varmi acabaMerhaba. Aramıza hoş geldin. Mutlaka biraz bişeyler arastirmissindir. En önemli şey doktor seçimi. Gerisi teferruat :) ebatlarıni senin göğüs kafesin belirliyor. Artı senin ne istediğin. Diklestirme ve büyütme birarada oluyor. Hastane de kalma süresi 1 gece. İyileşme süresi ortalama bir hafta 10 gun .protez markası na doktor karar verir çalıştığı forma neyse onu takar genelde mentor marka olur. Bunlarla ilgili onlarca topik var. Okumanı tavsiye ederim. Hayirlisi hakkında.
Nasılsın murayValla acıdan sonucu degil de bian önce yaşamayı düşünüyorum ölcekmişim gibi agrım var
Cnm suan uzandım ama arkama yastık koydum yine acıyo ya nasıl uyucam bilmiyorum bu gece sizede böylr oldu mı batıyo dikişlerNasılsın muray
Canım ben gayet rahat atlattım şanslıyım bu konuda. Bide acı esigim yüksek olduğundan kaynaklı sanırım. Sabret canım yaa napcan.. ameliyat olarak en zoru atlattin 4 . Güne kadar öyle böyle idare etmeye çalış. Allah kolaylık versin.Cnm suan uzandım ama arkama yastık koydum yine acıyo ya nasıl uyucam bilmiyorum bu gece sizede böylr oldu mı batıyo dikişler
Bu arada beni izle istersen.Cnm suan uzandım ama arkama yastık koydum yine acıyo ya nasıl uyucam bilmiyorum bu gece sizede böylr oldu mı batıyo dikişler
Ameliyat sütyeni kaç ay kullancaz bilgin var mı?Kızlar bende resim koydum 17. Gün diye giydiğim südyen yılbaşı için kendime hediye aldım :) ama hala ameliyat südyeniyle daha rahat ettiğim gerçeği var tabiki
Baya baya var hemdeTesekkurler. Yurt disindaki operasyonlarla trdekiler arasinda cok fiyat farki varmi acaba
Bana 1 ay dediler canımAmeliyat sütyeni kaç ay kullancaz bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?