Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar yumuşamaya ne zaman geçer şuan taş gibi ya kaçıncı günden sonra sertliği gidiyo bide yanma oloyo sürekli bende ya buz koyuyorom durmadan morluk halen var ne zaman gitcek ya
10 günden sonra yumasamayaw başlar. En az bir hafta taş gibi oluyor canim

Nasilbgeciyor Gece Bugün Biraz daha rahat etmişsindir.
Cnm cok iyi uyudum iki saat şimdi kalktım buz koydum tv izliyorum uykım yok fazla yatarken dikişlerim acıyo batıyo gibi sanki yırtılacakmıs gibi ama ilk güne göre iyim morluklar moralimi bozuyor ya yabaş Yavaş gidiyo gibi kötü bişi olmaz inşallah

Bükük bantları bugun cıkarcam diger alttaki bantı doktor cıkarıyo zstrn memem in etrafında cokcaz bi morluk var gibi ama en cok ortasında vardı fotoda ki gibi o azaldı gibi gibi

Yok tatlım. Bizde de oldu. Az di bizimkiler . Sıkma canını yeni memelerinin keyfin ı çıkart. Geçecek hepsi.

Isin en güzel kısmı o galiba. Insan mutlu oluyor ya.
Cnm bişi sorcam bu en üste takılı olan beyaz banto doktor çıkarabilirsin dedi ama onu cıkarırsam daha fazla acımaz mı çünkü sütyen sıkıyo ya suan ama onu cıkarmasamda hava almaz sen nasol yaptın ben şimdi napim cıkarim mi bugun

Ay bilemedim ki. Dr na da sor . Ama benim bandajlarimi 24 saat sonra çıkarmıştı dr. Em üst te olanı. Altta zaten var . Ama çıkartırken ağda yapar gibi acıyor. Azıcık ıslat kenarlarını.

Dr çıkart demiş tatlım. Atlamışım orayı.

Daha iyi olduguna sevindim

Kızlar bugün 3.günüm yanma var ya elimi sürmüyorm ama kaşınıyo ve yanıyo morluklar falan

Saol, cnm ttşk ederim bi an önce geçsin bu işkence ya bu günleri hiç unutmicam asla bu acıları hayatım da ilk kez oldum ameliyat ve cok acılı
Ben de hiç komple uyutulmadım, en çok tedirgin olduğum konu bu. Epidural sezeryan oldum yarı hissizlikte bi tuhaftı :) narkoz olayını kafamda atlatabilirsem ameliyat olucam nasıl oldun buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…