İzlermisin cnmKızlar bende resim koydum 17. Gün diye giydiğim südyen yılbaşı için kendime hediye aldım :) ama hala ameliyat südyeniyle daha rahat ettiğim gerçeği var tabiki
Nasilbgeciyor Gece Bugün Biraz daha rahat etmişsindir.İzlermisin cnm
10 günden sonra yumasamayaw başlar. En az bir hafta taş gibi oluyor canimKızlar yumuşamaya ne zaman geçer şuan taş gibi ya kaçıncı günden sonra sertliği gidiyo bide yanma oloyo sürekli bende ya buz koyuyorom durmadan morluk halen var ne zaman gitcek ya
Cnm cok iyi uyudum iki saat şimdi kalktım buz koydum tv izliyorum uykım yok fazla yatarken dikişlerim acıyo batıyo gibi sanki yırtılacakmıs gibi ama ilk güne göre iyim morluklar moralimi bozuyor ya yabaş Yavaş gidiyo gibi kötü bişi olmaz inşallahNasilbgeciyor Gece Bugün Biraz daha rahat etmişsindir.
Yok tatlım. Bizde de oldu. Az di bizimkiler . Sıkma canını yeni memelerinin keyfin ı çıkart. Geçecek hepsi.Cnm cok iyi uyudum iki saat şimdi kalktım buz koydum tv izliyorum uykım yok fazla yatarken dikişlerim acıyo batıyo gibi sanki yırtılacakmıs gibi ama ilk güne göre iyim morluklar moralimi bozuyor ya yabaş Yavaş gidiyo gibi kötü bişi olmaz inşallah
İnşallah cnm aynen geçsin bu günler bendee yeni yeni sütyen ler almak istiyorumYok tatlım. Bizde de oldu. Az di bizimkiler . Sıkma canını yeni memelerinin keyfin ı çıkart. Geçecek hepsi.
Isin en güzel kısmı o galiba. Insan mutlu oluyor ya.İnşallah cnm aynen geçsin bu günler bendee yeni yeni sütyen ler almak istiyorum
Cnm bişi sorcam bu en üste takılı olan beyaz banto doktor çıkarabilirsin dedi ama onu cıkarırsam daha fazla acımaz mı çünkü sütyen sıkıyo ya suan ama onu cıkarmasamda hava almaz sen nasol yaptın ben şimdi napim cıkarim mi bugunIsin en güzel kısmı o galiba. Insan mutlu oluyor ya.
Ay bilemedim ki. Dr na da sor . Ama benim bandajlarimi 24 saat sonra çıkarmıştı dr. Em üst te olanı. Altta zaten var . Ama çıkartırken ağda yapar gibi acıyor. Azıcık ıslat kenarlarını.Cnm bişi sorcam bu en üste takılı olan beyaz banto doktor çıkarabilirsin dedi ama onu cıkarırsam daha fazla acımaz mı çünkü sütyen sıkıyo ya suan ama onu cıkarmasamda hava almaz sen nasol yaptın ben şimdi napim cıkarim mi bugun
Dr çıkart demiş tatlım. Atlamışım orayı.Cnm bişi sorcam bu en üste takılı olan beyaz banto doktor çıkarabilirsin dedi ama onu cıkarırsam daha fazla acımaz mı çünkü sütyen sıkıyo ya suan ama onu cıkarmasamda hava almaz sen nasol yaptın ben şimdi napim cıkarim mi bugun
Cıkarırım bugun cnm suan uyuyamadom hala yatıyom agrım oloyo tekrar kalkıyorum yaDr çıkart demiş tatlım. Atlamışım orayı.
Zaman çabuk geçiyiyor darısı bana acılar geçince mutluluk tarşfsşzdir galibaBir aylık olduk bizresim koydum
Canım beni izlememişsin göremiyorumKızlar bende resim koydum 17. Gün diye giydiğim südyen yılbaşı için kendime hediye aldım :) ama hala ameliyat südyeniyle daha rahat ettiğim gerçeği var tabiki
Daha iyi olduguna sevindimCnm cok iyi uyudum iki saat şimdi kalktım buz koydum tv izliyorum uykım yok fazla yatarken dikişlerim acıyo batıyo gibi sanki yırtılacakmıs gibi ama ilk güne göre iyim morluklar moralimi bozuyor ya yabaş Yavaş gidiyo gibi kötü bişi olmaz inşallah
NasılsınSagol canim
Ben de hiç komple uyutulmadım, en çok tedirgin olduğum konu bu. Epidural sezeryan oldum yarı hissizlikte bi tuhaftı :) narkoz olayını kafamda atlatabilirsem ameliyat olucamSaol, cnm ttşk ederim bi an önce geçsin bu işkence ya bu günleri hiç unutmicam asla bu acıları hayatım da ilk kez oldum ameliyat ve cok acılı
Canım sen nasıl oldun?Ayni durum bende de var sanki regl donemindeki gibi bi hassasiyet var ama cok aciyor bi de ameliyat sutyeni baski yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?