Cnm narkozun bana yan etkisi sadece ilk gün kustum o kadar onun dışında narkoz dan korkulacak bişi yok sadece şu agrılar beni yiyip bitiriyıBen de hiç komple uyutulmadım, en çok tedirgin olduğum konu bu. Epidural sezeryan oldum yarı hissizlikte bi tuhaftı :) narkoz olayını kafamda atlatabilirsem ameliyat olucamnasıl oldun buarada?
İlk güne göre iyim ama hala sancım var cnmBen de hiç komple uyutulmadım, en çok tedirgin olduğum konu bu. Epidural sezeryan oldum yarı hissizlikte bi tuhaftı :) narkoz olayını kafamda atlatabilirsem ameliyat olucamnasıl oldun buarada?
Ben uyanirken sanki mışıl mışıl bi uykudan uyanmış gibiydim :) çok rahattım. Hiç bi ne kusma ne mide bulantısı ne ağrı sizi hiç bişey yoktu. Sonrasında çok ağrı çektim ama narkoz kafası iyi bi kafaBen de hiç komple uyutulmadım, en çok tedirgin olduğum konu bu. Epidural sezeryan oldum yarı hissizlikte bi tuhaftı :) narkoz olayını kafamda atlatabilirsem ameliyat olucamnasıl oldun buarada?
Cnm kalkarken zorlanıyomısın benşm 3.ginüm yataktan yada otururken kalktıgımda hareket ediyoruz ya sanki dikişlere bişi olcak muş gibi oloyo ya bişi olmaz dimi korkuyorum olcsk diyeBen uyanirken sanki mışıl mışıl bi uykudan uyanmış gibiydim :) çok rahattım. Hiç bi ne kusma ne mide bulantısı ne ağrı sizi hiç bişey yoktu. Sonrasında çok ağrı çektim ama narkoz kafası iyi bi kafasıkıntı yok.
TeŞekkürler peki sen ölçüm yaptırdın mıMerhaba kızlar, benim görüşmelerim devam ediyo. Bugün Ali Tufan soydan ile görüştüm. ameliyatları Acıbadem, Medicabil veya Ceylan İnt’ te yapıyor. Fiyatı da hastaneden hastaneye değişiyor. Bana önerdiği ameliyat biraz meme dokum olduğu ve dans ettiğim için kas üstü oldu. 7500 TL fiyat verdi. Acıbadem’ de olursam bu fiyat 9000TLye çıkıyor. Mentor mü natrelle mi diye sordum, natrelle daha yumuşaktır ama meme dokusunun içine girdiğinde ikisi arasındaki farkı ben bile hissedemem dedi. Yani çok fark yokmuş. Ama bana seçenek sunması ve açıkça benimle konışması bana büyük güven verdi. Son olarak Alper Bayraktar ile görüşeceğim. Ama 9 ocağa randevu verebildiler en erken.
Bu arada dün de estetik int’ ten Ruza Bey ile görüştüm. O da çok açıklayıcı bir hekim. o da güven veriyor. Onun söylediği de bir miktar da yağ enjeksiyonu yapılması gerektiğiydi. Göğüs çukurum normalden daha derinmiş, keskin geçiş olmaması ve doğal durması için göğüs ortası çukurunu yağ ile doldurmayı önerdi. O da 10.500 TL fiyat verdi. Kas altı dual yapıyor o da.
Ben görüştüğüm tüm hekimlere güvendim. yalnızca Mesut Bey çok açıklayıcı değildi. Bir de yılbaşından sonra fiyat artar hemen ameliyat yapalım dedi, diğer 2 hekim “yılbaşından sonra fiyatta çok değişiklik olmaz, aceleye getirmeyin dedi” tabi bu daha çok güven veriyor insana.
Şunu da belirtmeliyim Ali Tufan Soydan teknolojik aletlerle memeleri ölçüp biçiyor, meme büyüklüğünüze göre protez öneriyor. Yani “ben 400 cc istiyorum” diye gitseniz de size şundan fazlası ya da şundan azı olmaz diyor.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur kızlar, taze bilgi diye paylaştım, sevgiler muck muck
Nasıl olsun canım iyimisinSevindim valla
Insallah gunden gune daha iyi olursun
Dün Rıza Bey basitTe
TeŞekkürler peki sen ölçüm yaptırdın mı
Hayır canım, üç hekimin de muayenesi ücretsizGörüşmeler ücretlimi
Doktorlar hangi şehirdeHayır canım, üç hekimin de muayenesi ücretsiz
Nssıl oldun iyisindir inşCnm kalkarken zorlanıyomısın benşm 3.ginüm yataktan yada otururken kalktıgımda hareket ediyoruz ya sanki dikişlere bişi olcak muş gibi oloyo ya bişi olmaz dimi korkuyorum olcsk diye
Uzandım cnm kas altı oldugu için agrılaromın geçmesi uzun sürecek sanırım bazen diyorum keşke yaptırmasaydım bu acıyı bilseydim 3 gündür geberdim her konuda şıan da morluklar var onların geçmesi içim sürekli buz koyuyorumNssıl oldun iyisindir inş
BursaDoktorlar hangi şehirde
Ogleye dogru ameliyat oldumNasıl olsun canım iyimisin
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)Ogleye dogru ameliyat oldum
Hastanedeyim
Basdonmesi vé bulanti var.vede agri.
Ozellikle gogus kafesim cok kotu baski yapiyor.
400 cc konuldu.yapabilirsemaine foto koyarim ama sargili zaten pek bise gorunmuyor
ben varım neredeyse 10. ayımda sayılırımBir yıllık olan kızlar , nerelerdesiniz . Durumlarınız nasıl çok merak ediyorum ben
Güzel olmasına güzel arkadaşım da ben suan acıdan geberiyorum saglam bi acısı da var toz pembe degil yani 3.ginüm ne yata biliyom ne kalkıyom zor yaniben varım neredeyse 10. ayımda sayılırım
cok rahatım aslında agrı sızı vs yok ama sağ gögsüm hala cok hassas yani nasıl desem acı değil ama hassasiyet var sol gögsüm mis gibi ama cabucak iyileşti :)
ya ama şu var ki iyi ki yaptırmışım çok mutluyum yumuşacıklar asla kimse anlamıyor silikon oldugunu
hepimiz geçtik o yollardan ben ağlaya ağlaya uyuyordum hatta ne uyumak sızıyla uyanıyordum ama o acılar maksimum 1 hafta sonra tabi yine agrın acın oluyor o ayrı ama bu böyle en uc acılar 1 hafta sonra hafifliyor ben 3 hafta kendim banyo yapamadım hatta 1.ayda bile kendim yapmıyordumGüzel olmasına güzel arkadaşım da ben suan acıdan geberiyorum saglam bi acısı da var toz pembe degil yani 3.ginüm ne yata biliyom ne kalkıyom zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?