İnşallah valla eski halimi özledim hiç bişi yapamıyorum sende morluk oldı mu peki benim iki göğsümün arası mos mor oldu buz koydum şuan biraz geçti kan toplicak diye korktum dikişler acıyo suan 4. günüm yatamıyorum hiç bi şekilde patlicak diye korkuyorumhepimiz geçtik o yollardan ben ağlaya ağlaya uyuyordum hatta ne uyumak sızıyla uyanıyordum ama o acılar maksimum 1 hafta sonra tabi yine agrın acın oluyor o ayrı ama bu böyle en uc acılar 1 hafta sonra hafifliyor ben 3 hafta kendim banyo yapamadım hatta 1.ayda bile kendim yapmıyordum
bir ay robot gibi gezdim kolum kalkmadı bardak bile tutamadım.
ha şu da var hic doğal ki gibi olmayacak hisler ama iyi ki diyeceksin görüntü itibari ile
bende ilk günler senin gibi soruyordum burada herkese acım o kadar fazlaydı ki yani insanlar bu eziyeti niye yaptırıyor demiştim bana hep 1 hafta dediler gerçekten öyle sende göreceksin
buzu asla ama asla çekme sureklı buz getirsinler sana hatta ben bezelye koydum buzdolabı posetlerine iki tarafa da dondurulmus bezelyeler o kadar iyi oldu ki morluklar normal hepsi gececek buz koydukcaİnşallah valla eski halimi özledim hiç bişi yapamıyorum sende morluk oldı mu peki benim iki göğsümün arası mos mor oldu buz koydum şuan biraz geçti kan toplicak diye korktum dikişler acıyo suan 4. günüm yatamıyorum hiç bi şekilde patlicak diye korkuyorum
kaç cc oldu senınİnşallah valla eski halimi özledim hiç bişi yapamıyorum sende morluk oldı mu peki benim iki göğsümün arası mos mor oldu buz koydum şuan biraz geçti kan toplicak diye korktum dikişler acıyo suan 4. günüm yatamıyorum hiç bi şekilde patlicak diye korkuyorum
Bence bütün acilara değer. Dişinizi sıkın arkadaşlar. Yeter ki ilerki safhalarda bi sıkıntıyla karsilasmayalim.Güzel olmasına güzel arkadaşım da ben suan acıdan geberiyorum saglam bi acısı da var toz pembe degil yani 3.ginüm ne yata biliyom ne kalkıyom zor yani
Sürekli buz tutuyorum ama bazen ara veriyorum kalkıp dolaşıyorım 310 ccbuzu asla ama asla çekme sureklı buz getirsinler sana hatta ben bezelye koydum buzdolabı posetlerine iki tarafa da dondurulmus bezelyeler o kadar iyi oldu ki morluklar normal hepsi gececek buz koydukca
Çok geçmiş olsun canım. Güzelleri görelim. Toparlanda .Ogleye dogru ameliyat oldum
Hastanedeyim
Basdonmesi vé bulanti var.vede agri.
Ozellikle gogus kafesim cok kotu baski yapiyor.
400 cc konuldu.yapabilirsemaine foto koyarim ama sargili zaten pek bise gorunmuyor
Sen fotoğraf koydun mu? Canım.Kızlar bende yeniyim ameliyat olalı 16 gün oldu benide izlemeye alırmısınız??fotoları göremiyorum nasıl izli cem siz i
Hayır bilmiyorum ki daha nasıl oluyoSen fotoğraf koydun mu? Canım.
Albumlere Gel oluştur de foto yükle. Form da vardır nasıl olacağı. Detaylı anlatAbilecek Arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar . Ben seni izleyeyim . Resimleri görebilirsinHayır bilmiyorum ki daha nasıl oluyo
Çok sevinirim bende yüklerim fotoAlbumlere Gel oluştur de foto yükle. Form da vardır nasıl olacağı. Detaylı anlatAbilecek Arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar . Ben seni izleyeyim . Resimleri görebilirsin
Hayırlı olsun canım . Güle güle kullan yeni cicislerini :) aramıza hoşgeldinKızlar bu site bana okadar yardımcı oldu ki merak ettiğim herşeyi öğrendim sizden sadece okuyorum aylardır yeni yeni yazmaya basladim.Banada 16gun önce dual plan 400cc mentortakildi
ilk 4 gün çok ağrım oldu ama şuan çok iyiyim biraz sert ve sisler hala
Şiş olması çok normal benim 3 ay dolmak üzere hala ödem li lerKızlar bu site bana okadar yardımcı oldu ki merak ettiğim herşeyi öğrendim sizden sadece okuyorum aylardır yeni yeni yazmaya basladim.Banada 16gun önce dual plan 400cc mentortakildi
ilk 4 gün çok ağrım oldu ama şuan çok iyiyim biraz sert ve sisler hala
Merhaba.bende erol kesiktas a gittim görüştüm ama henuz araştırma icersindeyim ameliyatım toparlama diklestirme ve slikon olcak 8500 fiyat verdi nasıl son durum memnunmusunuz beni izler çok düşündürüyor yardımcı olursanız çok sevinirimÇok teşekkür ederim @meleklernaz Ameliyat dualplan yöntemiyle oldu. Hem dikleştirme hem de protez yapıldı. Sanırım dün hastanedeki ağrı kesicilerin etkisiyle iyi hissettim ve kollarımı yordum. Dün sağ göğsüm şişti maalesef. Sağ kolumu çok kullandim. Çok halsiz, düşük tansiyonlu ve acılı bir akşam geçirdim. Kendimi yormasaydim rahat olabilirdimBu arada Dr.um Erol Kesiktaş. Adana'da medline hastanesinde oldum ameliyatı.
Çok daha iyiyim baski hissi ve sızılar tamamen gecti.Gündelik hayatima tamamen dondum sayilir.Ama hala cok agir seyler kaldirmiyorum ve doktorum izin verdigi halde yan yatmiyorum.En azindan 1 ay olmadan biraz daha dikkatli olmaya calisiyorum.İlk gunler ne yaptim ben uzerine para verip kendimi mi kestirdim derken simdi iyi ki yaptirmistim bi daha olsa yine yaptiririm diyorum.O kadar ozguvenim yerine geldi ki o can çekistiren telli sutyenlerden kurtuldugum icin ve dekolteli kiyafetlere uzaktan bakmak zorunda kalmadigim icin cok mutluyum.Insallah ihtiyaci olan herkese nasip olurCanım sen nasıl oldun?
Keşke bende öyle diyebilsem agrım o kadar acı veriyo ki şıan bana pişman bile oldumÇok daha iyiyim baski hissi ve sızılar tamamen gecti.Gündelik hayatima tamamen dondum sayilir.Ama hala cok agir seyler kaldirmiyorum ve doktorum izin verdigi halde yan yatmiyorum.En azindan 1 ay olmadan biraz daha dikkatli olmaya calisiyorum.İlk gunler ne yaptim ben uzerine para verip kendimi mi kestirdim derken simdi iyi ki yaptirmistim bi daha olsa yine yaptiririm diyorum.O kadar ozguvenim yerine geldi ki o can çekistiren telli sutyenlerden kurtuldugum icin ve dekolteli kiyafetlere uzaktan bakmak zorunda kalmadigim icin cok mutluyum.Insallah ihtiyaci olan herkese nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?