Çok daha iyiyim baski hissi ve sızılar tamamen gecti.Gündelik hayatima tamamen dondum sayilir.Ama hala cok agir seyler kaldirmiyorum ve doktorum izin verdigi halde yan yatmiyorum.En azindan 1 ay olmadan biraz daha dikkatli olmaya calisiyorum.İlk gunler ne yaptim ben uzerine para verip kendimi mi kestirdim derken simdi iyi ki yaptirmistim bi daha olsa yine yaptiririm diyorum.O kadar ozguvenim yerine geldi ki o can çekistiren telli sutyenlerden kurtuldugum icin ve dekolteli kiyafetlere uzaktan bakmak zorunda kalmadigim icin cok mutluyum.Insallah ihtiyaci olan herkese nasip olur
Hayırlısı olur inşallah, karar vermeden bilgi edinmek gerek tabikiA
Rastiriyorum hic birsey hakkinda bilgim yok ama niyetim var operasyon icin
Anlaşılmıyor bencede hiç bir şekilde silikon olduğu. İzler tamamen geçmedi bende anlaşılsa ordan anlaşılır yani . İyiki iyiki yaptırmışız diyorum bende :))ben varım neredeyse 10. ayımda sayılırım
cok rahatım aslında agrı sızı vs yok ama sağ gögsüm hala cok hassas yani nasıl desem acı değil ama hassasiyet var sol gögsüm mis gibi ama cabucak iyileşti :)
ya ama şu var ki iyi ki yaptırmışım çok mutluyum yumuşacıklar asla kimse anlamıyor silikon oldugunu
Ayşegül Sivri :)Doktorunuz kimdi acaba
Zamanla her sey duzeliyor cok az sabredin hic hatirlamayacaksiniz bile o acilariKeşke bende öyle diyebilsem agrım o kadar acı veriyo ki şıan bana pişman bile oldum
Cnm batması normal mı bazen kendim kalkıyorum yataktan ama bişi saplanıyor gibi tuhaf oloyoZamanla her sey duzeliyor cok az sabredin hic hatirlamayacaksiniz bile o acilari
Bide şuan sütyeni cıkardım hava aslın rahatlasın diye sorun olmaz dimiZamanla her sey duzeliyor cok az sabredin hic hatirlamayacaksiniz bile o acilari
Sütyeni şakın çıkarma canım.okuduklarima göre o sütyen sekli icin çık önemli.arkaslarim 3 hafta falan taktilarBide şuan sütyeni cıkardım hava aslın rahatlasın diye sorun olmaz dimi
Çok normal batiyormus gibi olur bisey saplaniyormus gibi olur ve kesi yerleri ilk gunler çok yanar.Ama 1 haftadan sonra bunlarin bir cogu geciyor.Bide şuan sütyeni cıkardım hava aslın rahatlasın diye sorun olmaz dimi
Doktorum bana ara ara cikar dedi tabi en fazla yarim saat 1 saat vucut dinlensin diye.Ben uyumadan once biraz acip dinleniyorum sonra bandajla sıkıca sarip uyuyorum.Sutyeni 1 ay takmak lazimmis ama ben daha fazla takmayi dusunuyorum cunku gercekten ise yariyor arayi birlestirip dogallastiriyor.Bide şuan sütyeni cıkardım hava aslın rahatlasın diye sorun olmaz dimi
Cnm cok sıktıgı için hava alsın dedim cok acı veriyo o yüzden yine takcam yani tabikiSütyeni şakın çıkarma canım.okuduklarima göre o sütyen sekli icin çık önemli.arkaslarim 3 hafta falan taktilar
Aynen 1 ay takcam zstrn de sıan baskı yaptıgı içim acı veriyo o yüzden biraz cıkarim dedim tekrar takcamDoktorum bana ara ara cikar dedi tabi en fazla yarim saat 1 saat vucut dinlensin diye.Ben uyumadan once biraz acip dinleniyorum sonra bandajla sıkıca sarip uyuyorum.Sutyeni 1 ay takmak lazimmis ama ben daha fazla takmayi dusunuyorum cunku gercekten ise yariyor arayi birlestirip dogallastiriyor.
Güzel olmuşlar cnm senin olalı ne kadar olmuştu bir ayı geçti mi valla bende o günleri bekliyorum ya gelse bian önce agrım sızım gitseKızlar oturur ken fark ettim artık memeler bitisyor sutyenle . Resim attım. Görmediğin memesi olmuş gibi oldu ama yumuşama hızlandı baya
Geçer canım. 33 gün olmuş benim. Valla güzel oluyor Kız. :) unutursun bu günleri.Güzel olmuşlar cnm senin olalı ne kadar olmuştu bir ayı geçti mi valla bende o günleri bekliyorum ya gelse bian önce agrım sızım gitse
İnşallah cnm sütyeni cıkardım hava aslın diye soron olmaz dimi birazdan foto çekcemGeçer canım. 33 gün olmuş benim. Valla güzel oluyor Kız. :) unutursun bu günleri.
Canım çıkart Tabi ama 10 dk en fazla . Geri tak. Şekil açısından önemli diyorlar tatlım. Bende ıkı üç saatte bir beş on dk çıkarmıştım ılk günler sonra zaten sıkmıyor. Bir hafta 10 gün sonra çıkarma isteği kayboldu bende.İnşallah cnm sütyeni cıkardım hava aslın diye soron olmaz dimi birazdan foto çekcem
Fotoğrafı atınca haber et. Merak ettim nasıl oldular.İnşallah cnm sütyeni cıkardım hava aslın diye soron olmaz dimi birazdan foto çekcem
Sütyen sıkıyo ya o yüzden rahat edemiyorum cıkardıgom zaman daha rahatım vallaCanım çıkart Tabi ama 10 dk en fazla . Geri tak. Şekil açısından önemli diyorlar tatlım. Bende ıkı üç saatte bir beş on dk çıkarmıştım ılk günler sonra zaten sıkmıyor. Bir hafta 10 gün sonra çıkarma isteği kayboldu bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?