Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Anlaşılmıyor bencede hiç bir şekilde silikon olduğu. İzler tamamen geçmedi bende anlaşılsa ordan anlaşılır yani . İyiki iyiki yaptırmışız diyorum bende :))

Bide şuan sütyeni cıkardım hava aslın rahatlasın diye sorun olmaz dimi
Doktorum bana ara ara cikar dedi tabi en fazla yarim saat 1 saat vucut dinlensin diye.Ben uyumadan once biraz acip dinleniyorum sonra bandajla sıkıca sarip uyuyorum.Sutyeni 1 ay takmak lazimmis ama ben daha fazla takmayi dusunuyorum cunku gercekten ise yariyor arayi birlestirip dogallastiriyor.

Aynen 1 ay takcam zstrn de sıan baskı yaptıgı içim acı veriyo o yüzden biraz cıkarim dedim tekrar takcam

Kızlar oturur ken fark ettim artık memeler bitisyor sutyenle . Resim attım. Görmediğin memesi olmuş gibi oldu ama yumuşama hızlandı baya

Kızlar oturur ken fark ettim artık memeler bitisyor sutyenle . Resim attım. Görmediğin memesi olmuş gibi oldu ama yumuşama hızlandı baya
Güzel olmuşlar cnm senin olalı ne kadar olmuştu bir ayı geçti mi valla bende o günleri bekliyorum ya gelse bian önce agrım sızım gitse

İnşallah cnm sütyeni cıkardım hava aslın diye soron olmaz dimi birazdan foto çekcem
Canım çıkart Tabi ama 10 dk en fazla . Geri tak. Şekil açısından önemli diyorlar tatlım. Bende ıkı üç saatte bir beş on dk çıkarmıştım ılk günler sonra zaten sıkmıyor. Bir hafta 10 gün sonra çıkarma isteği kayboldu bende.

Sütyen sıkıyo ya o yüzden rahat edemiyorum cıkardıgom zaman daha rahatım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…