Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım. Güzelleri görelim. Toparlanda .
Canim d'un bulanti yuzunden Yazamadim
Suan daha iyi
Bacaktan agri kesici igne yapilinca iyi geliyor.Hareket etemeye zorlaniyorum.Albüm nasil foto ekliycem bilmiyorum ki. Olmadi ozelden AtariM Sana ama albumede koymak isterim

Canim d'un bulanti yuzunden Yazamadim
Suan daha iyi
Bacaktan agri kesici igne yapilinca iyi geliyor.Hareket etemeye zorlaniyorum.Albüm nasil foto ekliycem bilmiyorum ki. Olmadi ozelden AtariM Sana ama albumede koymak isterim
Yeni albüm oluştur dan eklersin . Ama özelden gönder nasıl olmuş Merak ettim. Yarın dan sonra bu kadar ağrın kalmaz canım.

Merhaba,
Göğüs büyütme ameliyatı için dr arayışı içindeyim.
İstanbul-Avrupa yakasında operasyon geçirip memnun olduğunuz dr ların isimlerini paylaşabilir misiniz?
Benim bazı drlardan aldığım rakamlar 10.000-15.000 arası,bu fiyat skalası iyi midir?

Ogleye dogru ameliyat oldum
Hastanedeyim
Basdonmesi vé bulanti var.vede agri.
Ozellikle gogus kafesim cok kotu baski yapiyor.
400 cc konuldu.yapabilirsemaine foto koyarim ama sargili zaten pek bise gorunmuyor
Canım gelmiş geçmiş olsun izlemeye alırsan fotolarımızı görebiliriz

meliSSAnil canım en üstte 3 çizgi var = böyle ordan albümlere tıkla yeni albüm oluştur de gizlilik ayarlarını da sadece takip ettiğim yap direk yüklemeye başla bizde görelim :)

Kızlar benim 17 gün oldu çalışmaya başladım 1 haftadır kollarımı fazla kullandığım zaman koltuk altım acıyor sizde de böyle oldu mu ?

Birde şu ameliyat südyeni çıkarma olayına gelelim ben hiç sevemedim onu sürekli akşamları çıkarıp dinlendiriyorum hatta geçen gün sporcu südyeni giyip bütün gün onunla gezdim tabiki çok rahatsız oldum akşam hemen ameliyat südyenimi giydim şeklinde bir problem olmaz İnş bide benim ortası çok ayrık korktum sizde öyle yazınca

Nolur bana yumuşadıkça ortasının birleştiğini söyleyin ben çok dert ettim küçük yaptı diye bide burda sizleri görüyorum benimkiler iyice ufak geliyor gözüme bari ortası birleşse diyorum sabırsızlıkla yumuşamasını bekliyorum birleşir demi

Sutyensiz Birleşik durmuyor benimki . Ama yapısı öyle ayrık benim. Ama az önce resim attım bak. Birleşik duruyor . Normal okurken. Yumasadikca oluyor.

Sutyensiz Birleşik durmuyor benimki . Ama yapısı öyle ayrık benim. Ama az önce resim attım bak. Birleşik duruyor . Normal okurken. Yumasadikca oluyor.
Benimde yapısı ayrık o yüzden çok merak ediyorum yumuşayınca südyenle yada bikiniyle birleşirmi diye bide sanki ufak yaptı kafamda deli sorular

Kızlar sütyen rahatsız ediyo diye doktora sordım akşam yatarken cıkarabilirsin dedi

Benim de cok ayrikti. Sutyenle bile birlesmez gibi geliyodu. Simdi destekliyle birlesiyor. Yumusadigi icn yani. Normalde yine ayatsi ayrik. Iki ayi biraz gecti benim

İnl

Senin daha yeni, ayrik olması normal =) O sertlik mümkün değil birleşmeye izin vermiyor yan yatınca bile aralarından resmen tünel geciyordu benim de, şimdi doğal çıplak hali ayrik olsa da vücut hareketlerimle filan gayet birleşiyorlar. Sutyen daha takmadim ama, o konuda bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…