- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Tesekkurler canimGeçmiş olsun ve hayırlı olsun :)
Canim d'un bulanti yuzunden YazamadimÇok geçmiş olsun canım. Güzelleri görelim. Toparlanda .
Yeni albüm oluştur dan eklersin . Ama özelden gönder nasıl olmuş Merak ettim. Yarın dan sonra bu kadar ağrın kalmaz canım.Canim d'un bulanti yuzunden Yazamadim
Suan daha iyi
Bacaktan agri kesici igne yapilinca iyi geliyor.Hareket etemeye zorlaniyorum.Albüm nasil foto ekliycem bilmiyorum ki. Olmadi ozelden AtariM Sana ama albumede koymak isterim
Canım gelmiş geçmiş olsun izlemeye alırsan fotolarımızı görebilirizOgleye dogru ameliyat oldum
Hastanedeyim
Basdonmesi vé bulanti var.vede agri.
Ozellikle gogus kafesim cok kotu baski yapiyor.
400 cc konuldu.yapabilirsemaine foto koyarim ama sargili zaten pek bise gorunmuyor
Sutyensiz Birleşik durmuyor benimki . Ama yapısı öyle ayrık benim. Ama az önce resim attım bak. Birleşik duruyor . Normal okurken. Yumasadikca oluyor.Nolur bana yumuşadıkça ortasının birleştiğini söyleyin ben çok dert ettim küçük yaptı diye bide burda sizleri görüyorum benimkiler iyice ufak geliyor gözüme bari ortası birleşse diyorum sabırsızlıkla yumuşamasını bekliyorum birleşir demi
Benimde yapısı ayrık o yüzden çok merak ediyorum yumuşayınca südyenle yada bikiniyle birleşirmi diye bide sanki ufak yaptı kafamda deli sorularSutyensiz Birleşik durmuyor benimki . Ama yapısı öyle ayrık benim. Ama az önce resim attım bak. Birleşik duruyor . Normal okurken. Yumasadikca oluyor.
Yok Kız birleşirBenimde yapısı ayrık o yüzden çok merak ediyorum yumuşayınca südyenle yada bikiniyle birleşirmi diye bide sanki ufak yaptı kafamda deli sorular
Hadi İnş sabırsızlıkla bekliyorum:)Yok Kız birleşirdaha seninkiler yeni. Bir aysonra belli olur ortalama .
Canim Foto koydum bakabilirsinmeliSSAnil canım en üstte 3 çizgi var = böyle ordan albümlere tıkla yeni albüm oluştur de gizlilik ayarlarını da sadece takip ettiğim yap direk yüklemeye başla bizde görelim :)
Nolur bana yumuşadıkça ortasının birleştiğini söyleyin ben çok dert ettim küçük yaptı diye bide burda sizleri görüyorum benimkiler iyice ufak geliyor gözüme bari ortası birleşse diyorum sabırsızlıkla yumuşamasını bekliyorum birleşir demi
Beni izlermisin20. Gün şerefine size sütyen show yaptim kızlaarr
İnlÇok daha iyiyim baski hissi ve sızılar tamamen gecti.Gündelik hayatima tamamen dondum sayilir.Ama hala cok agir seyler kaldirmiyorum ve doktorum izin verdigi halde yan yatmiyorum.En azindan 1 ay olmadan biraz daha dikkatli olmaya calisiyorum.İlk gunler ne yaptim ben uzerine para verip kendimi mi kestirdim derken simdi iyi ki yaptirmistim bi daha olsa yine yaptiririm diyorum.O kadar ozguvenim yerine geldi ki o can çekistiren telli sutyenlerden kurtuldugum icin ve dekolteli kiyafetlere uzaktan bakmak zorunda kalmadigim icin cok mutluyum.Insallah ihtiyaci olan herkese nasip olur
Canım beni izlermisinCanim d'un bulanti yuzunden Yazamadim
Suan daha iyi
Bacaktan agri kesici igne yapilinca iyi geliyor.Hareket etemeye zorlaniyorum.Albüm nasil foto ekliycem bilmiyorum ki. Olmadi ozelden AtariM Sana ama albumede koymak isterim
Nolur bana yumuşadıkça ortasının birleştiğini söyleyin ben çok dert ettim küçük yaptı diye bide burda sizleri görüyorum benimkiler iyice ufak geliyor gözüme bari ortası birleşse diyorum sabırsızlıkla yumuşamasını bekliyorum birleşir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?