Kızlar oturur ken fark ettim artık memeler bitisyor sutyenle . Resim attım. Görmediğin memesi olmuş gibi oldu ama yumuşama hızlandı baya
Tamam canim aliyorum izlemeyeCanım beni izlermisin
Sanırım biraz acele ediyorum ama tek hayalim onların birleşmesi napayım :)Senin daha yeni, ayrik olması normal =) O sertlik mümkün değil birleşmeye izin vermiyor yan yatınca bile aralarından resmen tünel geciyordu benim de, şimdi doğal çıplak hali ayrik olsa da vücut hareketlerimle filan gayet birleşiyorlar. Sutyen daha takmadim ama, o konuda bir şey diyemiyorum
AaaBeni izlemekten çıkarmışsın =/
Nasıl yapmışım anlamadım. Kusura Bakma bilerek yapmadım. Albümü olmayan ları çıkartmış tum. Sen arada kaynamış sin.Beni izlemekten çıkarmışsın =/
Cnm bana sadece sütyen takıldı ayriyeten bant takmadılar sütyen sok sıkıyo bende senin gibiyim bide bant takılsaydı duramazdım heralde ödemler için morluklar içim flssn sürekli buz koyuyorum ben tabi sen doktorına sor yani. Ben bişi olunca hemen soruyom doktora ki yanloş bişi yapmim diye benşn de şuan sancım başladı sanki ine saployolar gögsüme ama yine de ilk güne göre iyim tabikiKizlar odem icin napmak gerekiyor?
Sutyenin ustune ayriyeten odem olmasin diye siki bir bant takildi.Ama aksam nefes alamiyorum diye cikarttiM. Gogus kafesim agriyor cok baski yapiyor.simdi kollarim bile acayip sismis durumda.Iki gogus arasi agriyor deri nefes alamiyorum.
Normal mi yoksa benmi pek nazliyim
Ben klinikten az once ciktim vé otele geldim canim .Tabi birsey olursa dr cok yakin sorarim ama nefes almak ta zorlaniyorum.Cnm bana sadece sütyen takıldı ayriyeten bant takmadılar sütyen sok sıkıyo bende senin gibiyim bide bant takılsaydı duramazdım heralde ödemler için morluklar içim flssn sürekli buz koyuyorum ben tabi sen doktorına sor yani. Ben bişi olunca hemen soruyom doktora ki yanloş bişi yapmim diye benşn de şuan sancım başladı sanki ine saployolar gögsüme ama yine de ilk güne göre iyim tabiki
Bugün 4.gnüm cnm iyiyim yine ilk güne göre ama hareket tabiki fazla yapamıyorum onun dışında sorın yok buz koyuyorum sürekli falanBen klinikten az once ciktim vé otele geldim canim .Tabi birsey olursa dr cok yakin sorarim ama nefes almak ta zorlaniyorum.
Senin kac gun oldu ?
Bana buz koymaktan bahsetmediler.Ô yuzden ilaclarimi almak disinda birsey yapmiyorum. Hala bulanti basdonmesi var.Bugün 4.gnüm cnm iyiyim yine ilk güne göre ama hareket tabiki fazla yapamıyorum onun dışında sorın yok buz koyuyorum sürekli falan
Geçmiş olsun dikkat et cnm kendineBana buz koymaktan bahsetmediler.Ô yuzden ilaclarimi almak disinda birsey yapmiyorum. Hala bulanti basdonmesi var.
Umarim bir iki gune hepsi gecer.Cumaya evime donucem.Uzun bir yolculuk béni bekliyor
Benimde yapısı ayrık o yüzden çok merak ediyorum yumuşayınca südyenle yada bikiniyle birleşirmi diye bide sanki ufak yaptı kafamda deli sorular
Muray beni izlermisin bende yeniyimSütyen sıkıyo ya o yüzden rahat edemiyorum cıkardıgom zaman daha rahatım valla
Benim de bugün 11.gunum ve kollarimi fazla kullanınca koltuk altında acı bende de oluyor..hala yer yer batma hissi, sabah kalktığımda goguslerde taş gibi sertleşme (gün içinde rahatliyorum ama sabah kalkınca kötü oluyor), dikiş yerlerinde sızlama hissediyorum..bir de çok hafif bir torba taşırken bile zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum...Kızlar benim 17 gün oldu çalışmaya başladım 1 haftadır kollarımı fazla kullandığım zaman koltuk altım acıyor sizde de böyle oldu mu ?
Ben her şekli deniyorum ama bi türlü rahat edemiyorum bişi batıyomuş gibi oloyo ama yine iyim ilk günlere göre bugün 4. Günüm hareket ediym her şekilde ama yatmaya gelince bi türlü olmıyo sırtımı yüksek tutuyorum ben yastık falan koyuyom o şekilde geçiyo zstrn hiç uyumuyorum ki geceleri uyumayı özledim ben ya bi kaç gün daha geçsin daha iyi oluruzKizlar siz protez sonrasi gece nasil yatiyordunuz.
Sanki kalbime agir bir basinc oluyor korkuyorum yatmaya nefes alamiyorum. Kalbim duracak saniyorum nasil sabahi edicem bilmiyorum
Canim sana baski yapmadimi ?Ben her şekli deniyorum ama bi türlü rahat edemiyorum bişi batıyomuş gibi oloyo ama yine iyim ilk günlere göre bugün 4. Günüm hareket ediym her şekilde ama yatmaya gelince bi türlü olmıyo sırtımı yüksek tutuyorum ben yastık falan koyuyom o şekilde geçiyo zstrn hiç uyumuyorum ki geceleri uyumayı özledim ben ya bi kaç gün daha geçsin daha iyi oluruz
Normal, bende de oldu aynısı, hele ki bandaj çok sıkı sariliydi ilk 4 gün, cumlemi bitiremiyordum konuşurken nefes alma ihtiyacı oluyordu, bir kaç güne rahatlarsınCanim sana baski yapmadimi ?
Ben kalbim skisiyo resmen
Kaburgalarim agriyo sanki
Benmi abartiyorum yoksa
Kisa kisa nefes alabiliyorum
Pisman oldum resmen
Cok agri yok ama bu baski cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?