Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Normal, bende de oldu aynısı, hele ki bandaj çok sıkı sariliydi ilk 4 gün, cumlemi bitiremiyordum konuşurken nefes alma ihtiyacı oluyordu, bir kaç güne rahatlarsın
Ayy canim insallah
Evet bandajlar o kadar skiyoki
Daha kac gun tasiycam bilmiyorum. Bende sormadim sali sabah rdv verdiler ama saliya kadar nasil dayanicam.
Mumya gibiyim aynen

Canim sana baski yapmadimi ?
Ben kalbim skisiyo resmen
Kaburgalarim agriyo sanki
Benmi abartiyorum yoksa
Kisa kisa nefes alabiliyorum
Pisman oldum resmen
Cok agri yok ama bu baski cok kotu
Cnm bana sadece sütyen takıldı sana ayriyeten üstüne başka bantta yaptıysalar ondan zorlanıyosundır benim sütyende sıkıyo basen zorlanıyodım konuşmadw nefes almakta suan iyim ama sadece dikişler acıyo batıyo yatarken zorlanıyorum

Bol bol su icmen gerekiyor. Bir de hareketsiz kalmamaya calis. Zaten hep oturur vaziyette oldugun icin hareket etmek.iyi gelecektir :)

Bol bol su icmen gerekiyor. Bir de hareketsiz kalmamaya calis. Zaten hep oturur vaziyette oldugun icin hareket etmek.iyi gelecektir :)
Canim arada kalkip yuruyorum.Birde vajinoplasti oldum.Cok su icince wcden cikamiyorum.ilk gun daha iyiydim ama bu aksam fenalastim. Nasil sabahi edicem bilmem
Tum vucudum odem doldu.

Canim arada kalkip yuruyorum.Birde vajinoplasti oldum.Cok su icince wcden cikamiyorum.ilk gun daha iyiydim ama bu aksam fenalastim. Nasil sabahi edicem bilmem
Tum vucudum odem doldu.
vajinaplasti ve meme ameliyati ikisi birden mi oldun

Ben 2.gün den itibaren sürekli ayaktayım hatta 1.gün bile aktif insanım normalde de o yüzden sürekli hareket yaptom tabi ağır degil şuan saçlarımı taradım yemegimi yiyorum suyumu kendim anlıyorum bazı hareketeri yapıyom sizde sürekli oturmayın yatmayın dolaşın bol bol

Tum vucudum odem doldu.
Ödemini atman icin su icmen gerekir ama. Ben ilk gece wc ye gitmekten uyuyamamistim..mide bulantim hic olmadi. Çok.az bas donmesi. Hala da su icmeye devam. Baska turlu ödem atamayizki. Yapacak baska birsey yok :/

Ödemini atman icin su icmen gerekir ama. Ben ilk gece wc ye gitmekten uyuyamamistim..mide bulantim hic olmadi. Çok.az bas donmesi. Hala da su icmeye devam. Baska turlu ödem atamayizki. Yapacak baska birsey yok :/
Evet ben pek su icemiyorum.Hastanede bol bol sérum verdiler.ama odama ciktim yine su icmeyi biraktim. Dikkat edicem gun de iki lt icmeye.

Bence sen bi güzel dinlen bütün hareketleri kisitlanmistir eminim alt bölge zaten oturamiyomusun yatamiyosun üst bölge kollarda da hareket kısıtlı allah yardımcın olsun.

Ayy allah yardımcın olsun.ikisine nasıl cesaret ettin vajinaplasti o ayrı bir acısı var zaten bide meme ameliyati dusunemiyorum
Canim memelerden inanki diger tarafi dusunmeye vaktim olmuyor.Bendeki délicieux cesareti. Narkoz almisken onuda yaptirayim bari dedim.Zaten cok buyuk capli degil Daha cok distan duzeltme vé minimum derece de daraltma yapildi.
Ama gogusler cok fena
Insallah te zamanda atlatirim

Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım özelde sadece memeye 8 500 istedi benden adana da ama yapılacak olan işleme göre değişir tabi ben topalama protes diklestirme istedim.devlet hastanesinde daha uygun bütçe yeterli gibi ama tabi değişiklik gosteriyor hastaneye gore

Doktor olarak pek bi tecrübem yok ama kuzenim yaptırdı konyada bilsev inceye çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…