- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Ayy canim insallahNormal, bende de oldu aynısı, hele ki bandaj çok sıkı sariliydi ilk 4 gün, cumlemi bitiremiyordum konuşurken nefes alma ihtiyacı oluyordu, bir kaç güne rahatlarsın
Cnm bana sadece sütyen takıldı sana ayriyeten üstüne başka bantta yaptıysalar ondan zorlanıyosundır benim sütyende sıkıyo basen zorlanıyodım konuşmadw nefes almakta suan iyim ama sadece dikişler acıyo batıyo yatarken zorlanıyorumCanim sana baski yapmadimi ?
Ben kalbim skisiyo resmen
Kaburgalarim agriyo sanki
Benmi abartiyorum yoksa
Kisa kisa nefes alabiliyorum
Pisman oldum resmen
Cok agri yok ama bu baski cok kotu
Bol bol su icmen gerekiyor. Bir de hareketsiz kalmamaya calis. Zaten hep oturur vaziyette oldugun icin hareket etmek.iyi gelecektir :)Kizlar odem icin napmak gerekiyor?
Sutyenin ustune ayriyeten odem olmasin diye siki bir bant takildi.Ama aksam nefes alamiyorum diye cikarttiM. Gogus kafesim agriyor cok baski yapiyor.simdi kollarim bile acayip sismis durumda.Iki gogus arasi agriyor deri nefes alamiyorum.
Normal mi yoksa benmi pek nazliyim
Canim arada kalkip yuruyorum.Birde vajinoplasti oldum.Cok su icince wcden cikamiyorum.ilk gun daha iyiydim ama bu aksam fenalastim. Nasil sabahi edicem bilmemBol bol su icmen gerekiyor. Bir de hareketsiz kalmamaya calis. Zaten hep oturur vaziyette oldugun icin hareket etmek.iyi gelecektir :)
Cnm bana sadece sütyen takıldı sana ayriyeten üstüne başka bantta yaptıysalar ondan zorlanıyosundır benim sütyende sıkıyo basen zorlanıyodım konuşmadw nefes almakta suan iyim ama sadece dikişler acıyo batıyo yatarken zorlanıyorum
vajinaplasti ve meme ameliyati ikisi birden mi oldunCanim arada kalkip yuruyorum.Birde vajinoplasti oldum.Cok su icince wcden cikamiyorum.ilk gun daha iyiydim ama bu aksam fenalastim. Nasil sabahi edicem bilmem
Tum vucudum odem doldu.
Ben 2.gün den itibaren sürekli ayaktayım hatta 1.gün bile aktif insanım normalde de o yüzden sürekli hareket yaptom tabi ağır degil şuan saçlarımı taradım yemegimi yiyorum suyumu kendim anlıyorum bazı hareketeri yapıyom sizde sürekli oturmayın yatmayın dolaşın bol bolBol bol su icmen gerekiyor. Bir de hareketsiz kalmamaya calis. Zaten hep oturur vaziyette oldugun icin hareket etmek.iyi gelecektir :)
Ödemini atman icin su icmen gerekir ama. Ben ilk gece wc ye gitmekten uyuyamamistim..mide bulantim hic olmadi. Çok.az bas donmesi. Hala da su icmeye devam. Baska turlu ödem atamayizki. Yapacak baska birsey yok :/Canim arada kalkip yuruyorum.Birde vajinoplasti oldum.Cok su icince wcden cikamiyorum.ilk gun daha iyiydim ama bu aksam fenalastim. Nasil sabahi edicem bilmem
Tum vucudum odem doldu.
Evet ben pek su icemiyorum.Hastanede bol bol sérum verdiler.ama odama ciktim yine su icmeyi biraktim. Dikkat edicem gun de iki lt icmeye.Ödemini atman icin su icmen gerekir ama. Ben ilk gece wc ye gitmekten uyuyamamistim..mide bulantim hic olmadi. Çok.az bas donmesi. Hala da su icmeye devam. Baska turlu ödem atamayizki. Yapacak baska birsey yok :/
Evet canim ayni andavajinaplasti ve meme ameliyati ikisi birden mi oldun
Ayy allah yardımcın olsun.ikisine nasıl cesaret ettin vajinaplasti o ayrı bir acısı var zaten bide meme ameliyati dusunemiyorumEvet canim ayni anda
Olmusken onuda yapayim dedim
Kaç saat sürdü ameliyatinBence sen bi güzel dinlen bütün hareketleri kisitlanmistir eminim alt bölge zaten oturamiyomusun yatamiyosun üst bölge kollarda da hareket kısıtlı allah yardımcın olsun.
Canim memelerden inanki diger tarafi dusunmeye vaktim olmuyor.Bendeki délicieux cesareti. Narkoz almisken onuda yaptirayim bari dedim.Zaten cok buyuk capli degil Daha cok distan duzeltme vé minimum derece de daraltma yapildi.Ayy allah yardımcın olsun.ikisine nasıl cesaret ettin vajinaplasti o ayrı bir acısı var zaten bide meme ameliyati dusunemiyorum
Canım özelde sadece memeye 8 500 istedi benden adana da ama yapılacak olan işleme göre değişir tabi ben topalama protes diklestirme istedim.devlet hastanesinde daha uygun bütçe yeterli gibi ama tabi değişiklik gosteriyor hastaneye goreKizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sanirim 4 saat kadarKaç saat sürdü ameliyatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?