Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

11. Günde torba tasiyabiliyorsan eğer çok iyisin tatlım

Fiyatlar degisiyor canim ama 15 vé 20 bin tl arasi burun vé même icin

Kızlar bişi sorcam 4.günüm ama sağ göğsüm sola göre üst kısmı daha sert bu normal mi yani zamanla yumuşak olcak Evet ama neden digeri daha sert kafama takıldı ya

Benimkilerde kucuk ve ortasi ayrik ama deri kendini saldikca sutyenle daha birlesik duzgun duruyor.Ilk gunkune gore daha dolgun ve birlesik suan.Biraz sabredelim bakalim daha iyiye gider insallah
Evet biraz sabredebilsek olacak aslında ama heyecan var işte o kadar seneden sonra memelerimiz olmuş hemen olsun istiyoruz :)

Evet biraz sabredebilsek olacak aslında ama heyecan var işte o kadar seneden sonra memelerimiz olmuş hemen olsun istiyoruz :)
Cnm sende şey oldı mı benim sağ göğsümüm üstü sola göre daha sert üst kısmı ve gözle bakılınca görülüyo sanki bi cıkın tı var gibi üst kısmı daha yüksek sola göre neden böyle bu normal mi sende eeoldu mu

Bende işe başladım 10. Gün kollarımı fazla hareket ettirince koltuk altı acıması oluyor normal o zaman hepimizde olduğuna göre bide şu göğüs ucu acıması yokmu beni öldürüyor sanki iğne batırılıyor göğüs ucuma

Canım benim öyle bi şişlik olmadı ama her zaman sol sağa göre daha iyiydi ben hep sağ tarafımı kullandığım için sağ taraf zor iyileşti bide sağ taraf koltuk altı çok acıyordu sanki batma vardı doktora sordum kasların yorgun olduğu için zor iyileşti dedi şuan bile 18. Günüm sağ taraf tam iyileşmedi büyük ihtimal seninde sağ tarafta daha fazla ödem var

Bilmiyorum cnm ya kalıcı olmaz dimi sonıçta görüntü aynı olması lazım ikisininde özelden foto atim bak istersen

Evet canım fark var belli oluyor ama ödemden bence orası ödem yapmış ellediğin zaman ne hissediyorsun
Cnm daha sert sola göre yani buz da koyuyorum neden öyle oldu anlamadım doktora da attım bakalım ne dicek ama umarım iner ya napmam gerekiyo

Merhaba. Burnumu 2009 da ve goguslerimi de temmuz ayinda Naci bey’e yaptirdim. Kimse estetikli bir burnum oldugunu amlamaz. Sorun yasamadim sukur. Goguslerime gelince... agrim neredeyse olmadi. Hastanede kalmadim. Diren de yoktu. Ozel sutyen de giydirmedi. Uyandigimda sporcu sutyeni vardi. Eve gidince ayni gun olmasina ragmen dus bile alabilecegimi soyledi. Istersem sporcu sutyenimi de cikartabilcegimi soyledi. Ve hareket verdi. Ben 2. Gunu oglumu uyutuo yedirebilmis, 4. Gunu is basi yapmistim. Naci bey cok cok iyidir

Cnm daha sert sola göre yani buz da koyuyorum neden öyle oldu anlamadım doktora da attım bakalım ne dicek ama umarım iner ya napmam gerekiyo
Ben ödem için kesinlikle ilaç alınmaması gerektiğini duydum sadece bol su iç ve doktorunu dinle derim büyük ihtimal zamanla geçecek

Ben ödem için kesinlikle ilaç alınmaması gerektiğini duydum sadece bol su iç ve doktorunu dinle derim büyük ihtimal zamanla geçecek
Cnm su içiyorum ilaç almıyorum sadece doktorun verdigi agrı kesicileri içiyorum bi sorın olmasında inşallah ne bilim ya ameliyat yaptırıp kurtulalım diyoruz ama bide oldıktan sonra bissürü dert tasa ya yok o olcak bu bu olcak mı korkusu içirisindeyiz ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…