11. Günde torba tasiyabiliyorsan eğer çok iyisin tatlımBenim de bugün 11.gunum ve kollarimi fazla kullanınca koltuk altında acı bende de oluyor..hala yer yer batma hissi, sabah kalktığımda goguslerde taş gibi sertleşme (gün içinde rahatliyorum ama sabah kalkınca kötü oluyor), dikiş yerlerinde sızlama hissediyorum..bir de çok hafif bir torba taşırken bile zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum...
Fiyatlar degisiyor canim ama 15 vé 20 bin tl arasi burun vé même icinKizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende yazinca bazan kelimeler degisiyor .Telim de fransizca kayitli diye otomatik degisiyor kelimeler.İşlem dicektim
Nasıl oldun iyimisinBende yazinca bazan kelimeler degisiyor .Telim de fransizca kayitli diye otomatik degisiyor kelimeler.
Bana même diklestirme ve protez takildi
Kas alti 400 cc mentor
Ya tezcanlilik var bende canım, 7.gunde ise dönünce normal hayata hızlı geçiş yaptim ama sinyal veriyor vücut zorlanıyorum11. Günde torba tasiyabiliyorsan eğer çok iyisin tatlım
Evet biraz sabredebilsek olacak aslında ama heyecan var işte o kadar seneden sonra memelerimiz olmuş hemen olsun istiyoruz :)Benimkilerde kucuk ve ortasi ayrik ama deri kendini saldikca sutyenle daha birlesik duzgun duruyor.Ilk gunkune gore daha dolgun ve birlesik suan.Biraz sabredelim bakalim daha iyiye gider insallah
Cnm sende şey oldı mı benim sağ göğsümüm üstü sola göre daha sert üst kısmı ve gözle bakılınca görülüyo sanki bi cıkın tı var gibi üst kısmı daha yüksek sola göre neden böyle bu normal mi sende eeoldu muEvet biraz sabredebilsek olacak aslında ama heyecan var işte o kadar seneden sonra memelerimiz olmuş hemen olsun istiyoruz :)
Bende işe başladım 10. Gün kollarımı fazla hareket ettirince koltuk altı acıması oluyor normal o zaman hepimizde olduğuna göre bide şu göğüs ucu acıması yokmu beni öldürüyor sanki iğne batırılıyor göğüs ucumaBenim de bugün 11.gunum ve kollarimi fazla kullanınca koltuk altında acı bende de oluyor..hala yer yer batma hissi, sabah kalktığımda goguslerde taş gibi sertleşme (gün içinde rahatliyorum ama sabah kalkınca kötü oluyor), dikiş yerlerinde sızlama hissediyorum..bir de çok hafif bir torba taşırken bile zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum...
Canım benim öyle bi şişlik olmadı ama her zaman sol sağa göre daha iyiydi ben hep sağ tarafımı kullandığım için sağ taraf zor iyileşti bide sağ taraf koltuk altı çok acıyordu sanki batma vardı doktora sordum kasların yorgun olduğu için zor iyileşti dedi şuan bile 18. Günüm sağ taraf tam iyileşmedi büyük ihtimal seninde sağ tarafta daha fazla ödem varCnm sende şey oldı mı benim sağ göğsümüm üstü sola göre daha sert üst kısmı ve gözle bakılınca görülüyo sanki bi cıkın tı var gibi üst kısmı daha yüksek sola göre neden böyle bu normal mi sende eeoldu mu
Bilmiyorum cnm ya kalıcı olmaz dimi sonıçta görüntü aynı olması lazım ikisininde özelden foto atim bak istersenCanım benim öyle bi şişlik olmadı ama her zaman sol sağa göre daha iyiydi ben hep sağ tarafımı kullandığım için sağ taraf zor iyileşti bide sağ taraf koltuk altı çok acıyordu sanki batma vardı doktora sordum kasların yorgun olduğu için zor iyileşti dedi şuan bile 18. Günüm sağ taraf tam iyileşmedi büyük ihtimal seninde sağ tarafta daha fazla ödem var
Ya tezcanlilik var bende canım, 7.gunde ise dönünce normal hayata hızlı geçiş yaptim ama sinyal veriyor vücut zorlanıyorum
Evet canım fark var belli oluyor ama ödemden bence orası ödem yapmış ellediğin zaman ne hissediyorsunBilmiyorum cnm ya kalıcı olmaz dimi sonıçta görüntü aynı olması lazım ikisininde özelden foto atim bak istersen
Cnm daha sert sola göre yani buz da koyuyorum neden öyle oldu anlamadım doktora da attım bakalım ne dicek ama umarım iner ya napmam gerekiyoEvet canım fark var belli oluyor ama ödemden bence orası ödem yapmış ellediğin zaman ne hissediyorsun
Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Protezin oraya kadar çıkması imkansız ödemden şişmiş gibi duruyorEvet canım fark var belli oluyor ama ödemden bence orası ödem yapmış ellediğin zaman ne hissediyorsun
İner mi yaniProtezin oraya kadar çıkması imkansız ödemden şişmiş gibi duruyor
Ben ödem için kesinlikle ilaç alınmaması gerektiğini duydum sadece bol su iç ve doktorunu dinle derim büyük ihtimal zamanla geçecekCnm daha sert sola göre yani buz da koyuyorum neden öyle oldu anlamadım doktora da attım bakalım ne dicek ama umarım iner ya napmam gerekiyo
Bence iner benimse sağ göğsümün yanı daha şişti hatta annem o daha şiş duruyor diyordu sürekli sonra bi kaş gün içinde acı da geçti aradaki farkta kayboldu senşnde inecek bekle benceİner mi yani
Cnm su içiyorum ilaç almıyorum sadece doktorun verdigi agrı kesicileri içiyorum bi sorın olmasında inşallah ne bilim ya ameliyat yaptırıp kurtulalım diyoruz ama bide oldıktan sonra bissürü dert tasa ya yok o olcak bu bu olcak mı korkusu içirisindeyiz taBen ödem için kesinlikle ilaç alınmaması gerektiğini duydum sadece bol su iç ve doktorunu dinle derim büyük ihtimal zamanla geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?