Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bişi sorcam 4.günüm ama sağ göğsüm sola göre üst kısmı daha sert bu normal mi yani zamanla yumuşak olcak Evet ama neden digeri daha sert kafama takıldı ya
Benim da sağ taraf üst kısım çok sertti. Ama şuan sertlik kayboldu . Daha çok yenisin. Bende o sertlik yaklaşık 2. aymdan sonra kaybolmaya baslamisti

Tıpkı bahsettigin görüntü bende de vardı. Sağ üst kısım hem ele sert geliyordu hem de bakınca da bariz görünüyordu o çıkıntı. Protez aşağı doğru indikçe o çıkıntı düzeliyor merak etme

Benim
3. Ayim dolacak bir iki güne. Ve hala sağ taraf in sola göre daha fazla ödemli

Anladım cnm m saol içimi rahatlattın bugün 5.günüm agrılarom dindi tabiki hepsi gitmedi sadece yataktan kalkarken zorlanıyorum beş on dk ugraşıp öyle kalabiliyorum ve kendim kalkınca sanki proteze bi saplanıyor ve acıtıyor çıkacakmış gibi oloyo sizede oldı mı bu normal mi dikişlere bilş olcsm diye korkuyorum

Nasıl oldun iyimisin
Gunaydin
Gece yatmadan once igne yaptirmistim kas gevsetici vé agri kesici .
Simdi kalktim ama agrilarim dahada artmis.
Sol gogsum sanki daha yukarda vé daha cok agriyor.Nefes almak ta zorlaniyorum inan agrisi sirtimà vuruyor .
3 gun .Birazdan klinige inicem yine bandaj takicaklar vé igne yapicaklar.
Ben cumaya kadar duzelirmiyim bilmiyorum.

Evet biraz sabredebilsek olacak aslında ama heyecan var işte o kadar seneden sonra memelerimiz olmuş hemen olsun istiyoruz :)
Bugünüde atlatırsanndaha iyi olacaksın gelişmeleri vekliyorum

Bugünüde atlatırsanndaha iyi olacaksın gelişmeleri vekliyorum
Insallah atlaticam. Bugun daha agir gecicek gibi ,gogsume tas konulmus sanki Kaburgalarim agriyor.Sol même daha hassas .umarim haftaya duzelirim yoksa bu halde mumkun degil disari cikmak.Kol altlarima kadar sismisim

Kizlar ben de ameliyatımı oldum sonunda. Cok mutluyum. Yıllar suren karasızlıklar gitgeller sonunda bir anda karar verdim ve oldu bitti.
cesaret edemiyordum ama Zekeriya beye gidince , ilk muayenede karar verdim. Diger gittiğim doktorların hiçbiriyle boyle rahat hissetmemiştim. Zekeriya bey , Randevuda alelacele hareket etmiyor, vakit ayırıyor, uzun uzun anlatıyor tum sorulara cevap veriyor, guleryuzlu ve canayakın bir insan. Bir de diğer doktorlar ilk randevuda dakikalarca hatta kimileri saat uzunlugunda bekletiyorlar. Ama zekeriya bey tam vaktinde randevuyu gerceklestiriyor. cok saygılı personeli de oyle cok guleryuzlu ve saygılılar. Ameliyat sonrası kontrollerde de cok pozitifti.
Cok memnunum sonuctan da. Kesinilikle tavsiye ediyorum.
İyi seneler

Normal canım. Ben dikiş acısı falan hiç hissetmedim ama yataktan kalkmak ölüm gibi geliyordu. Ve sırt üstü yatmak zorunda kalmak. .. ömür boyu böyle sürecek mis gibi geliyor insana ama hepsi geçiyor canım. Ben 20. Günden sonra ameliyat olduğumu bile unutmuştum. Yan yatmanin keyfini sürmeye başlamistim . Sabret canım daha çok yenisin. Hepsi geçecek ve geriye sadece güzel memelerinin keyfini çıkarmak kalacak :)

Cnm bide bişi sorcam sol göğsümün en üstü koluma dogru olan kısmı hafif elimle bastırdıgımda ses cıkoyo yani o sesi burda nasıl anlatim kelimelerle bilmiyorum anlatılmaz da işte bildigin ses yani doktorada sordum yani niye böyle acaba bide ben sürekli hareket ediyorum kollarım falanda hareketlendim yani 5 günüm acaba ondan mı ama odun hiiiç gibi de durmak iyi degil hareket yapmamız lazım ki açılalım bol su içiyorum buz koyuyorum ama o ses kafama takıldı ya

Bende de ayni sekilde sol tarafimda Dunden beri hareket edince ses geliyor.
Cokmu kendimizi dinliyoruz acaba
Sag taraf rahat ama solumda hareket vé ses var.

Doktora sordım bakalım ne dicek gülünce bide bazen sanki ses geliyo gibi hafif ne bilim sonıçta nolır nolmaz sormak lazım doktora

Doktor dedi normal hava varmış hani vücut hem silikonı hemde o havayı zamanla emicek dedi ses gelmesü normal dedi bi kaç güne geçer falan yani normalmiş cnm sıkıntı yok

Doktor dedi normal hava varmış hani vücut hem silikonı hemde o havayı zamanla emicek dedi ses gelmesü normal dedi bi kaç güne geçer falan yani normalmiş cnm sıkıntı yok
Iyi canim ya Rahatladim. Benim drla gorusmem sali gunu. Banada hemsire cok odemlisiniz ondan demisti

Iyi canim ya Rahatladim. Benim drla gorusmem sali gunu. Banada hemsire cok odemlisiniz ondan demisti
Sıkma canını geçicek ben direk doktorumla görüşüyorım kafama ne takılırsa çünkü en azından erken önlem alınır bişi oldugın da oda saolsun cvp veriyo direk ilgili yani bugun ben cok iyim ya geçti allaha şükür agrım sadece yatmada kalkmada sorın oloyo kaşıntı fslan onlara razıyım agrım olmasında ilk 3 gün bildiğin öldüm

Bende o tarz şeyler hiç olmadı ..ama ses falan gelmesi içinde likirdamalar olması normal diye okudum hep.bu forum da bir çok kişi de de yaşadı aynı durum u ama geçici bir şey. Korkma

Kızlar memeler şıan dik ve taş gibi bunlar yumuşamaya başlayınca daha bi aşağı iner büyürmü yoksa gün geçtikçe küçülür diye kokuyorm ya cıplak iyiler Ama elbise giyince büyük durmıyolar ben elbisedende azcık taşsın istemiştim ama tabi doktor böylr uygun görmüş eski halimden iyi

Son düzenleme:
Muray beni izlemeden çıkartmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…