Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende de ayni sekilde sol tarafimda Dunden beri hareket edince ses geliyor.
Cokmu kendimizi dinliyoruz acaba
Sag taraf rahat ama solumda hareket vé ses var.
Benimde icimde birseyler kıpırdıyor gibi karincalanma gibi garip bir his oluyor Her zaman değil arada sırada. Dedigin gibi fazla.kafamıza takıyoruz sanirim.Sirt ustu yatmaktan her yerim agridi bir yandan da ameliyat sutyeni cok fena sıkıyor. Daha sekli oturmadi yara izleri cok taze ne olacak hic bir fikrim.yok. bu is.cok meşakkatliymis :) En kolayi ameliyat safhasıymış :)

Canim sen ne zaman oldun ameliyat
Evet ameliyat sonrasi Oldukca zorlu

Kızlar ya başka kıyafet giydim de yani çıplakken güzeller büyük duruyo yani ama kıyafette eski halimde giydigim dolgulu sütyen gibi duruyor biraz daha büyük olsaydı dicem de bi yandan da vücudum daha büyük almazdı gibime geliyor

Kızlar sütyeni gece yatarken cıkarsam sorın olor mu cvplaronızı bekliyorum

4 cu güne uyandim.Gece pek uyuyamadim.Hemsire bandaji Sabaha kadar birakalim iyi olur demisti ama saat 2 ye kadar dayanabildim. Kalbim skisti resmen cikarttim.
Sol même cok hassas vé digerine gore sis
Midi bulantilarim bas donmelerim hala gecmedi.Iyilesemiycem diye korkuyorum

Geçmiş olsun cnm benim de 6.günüm bende mide bulantısı bas dönmesi vs yok çünkü onlar içim doktor ilaç verdi kullandım gitti ama sadece yatakta sırtım tutuluyor ve kalkınca mememe öylr bişi saplanıyor ki sem sert oloyo kımıldayamıyorum bildigin dikişler falan kaşınıyo benim de sporcu sütyeninden zaten illallah geldi ya ama sende sıkıntı yapma illaki zamanla iyileşcez dada cok yeniyiz bide şu ses olayı var ya bogazım un alt kısmı göğüs etrafını falan kaşısam ellesem bildiğin ses geliyo geçiciymiş ama yine de rahatsız ediyo ya gece sikilonlar dan geliyodu bile hareket edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…