Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İkinizede geçmiş olsun bende olsam keşke tüm acılara rszıyım demek geliyor içimden ama bir yandan da tırsıyorum yinede en zorunu atlattınız.

İkinizede geçmiş olsun bende olsam keşke tüm acılara rszıyım demek geliyor içimden ama bir yandan da tırsıyorum yinede en zorunu atlattınız.
Evet ama saglam acısı var valla ben ilk günler geberdim yani keşke yaptırmasaydım dedim evet ameliyat olduktan sonra iş bitmiyo yani sonrasondaki süreçte zor ve korkulu ben yaşamış biri olarak böyle düşünüyorum valla başkasını bilemem

Canim sana dren takildimi
Ben goremiyorum hemsire dren yok dedi diye hatirliyorum. Ses bende de geliyor vé sol même béni rahatsiz ediyor cok sis. Hani bir aksilik olsa tekrar nasil istanbula gelicem diye tirsiyorum. Insallah sorunsuz atlatiriz .bende kasinti yok daha sanirim erken.
Sargilarim yarin acilicak
Sanada sifalar diliyorum canim

Aynen katiliyorum.melesef zorlu surec ameliyat sonrasi basliyor.

Canim Bence sadece protez taktiricaksan cok korkulucak birsey yok ama ben hem diklestirme hem protez yapildi.Kesiler var tabi daha zor .Keske ihtiyacim olmasaydi sadece protezle duzeltilebilseydi.
Sen guvendigin bir drla konus icine sinerse zaten ô korkuyu atarsin

Ben protez diye düşünüyorum görüşmeye gitmedim bakslım ne diyecek doktor

Mrb yeni yiliniz kutlu olsun....
Bilgi almak istiyorum .... ben almanyada yasiyorum gogus ameliyati olmak icin turkiyede nekadar kalmaliyim hem buyutme hem diklestirme olsun istiyorum ve sanirim karin gerdirmede olmaliyim .... kalinacak sure ve bu ameliyatlarin maliyeti hakkinda bilgisi olan yaptiran arkadaslardan tecrubeleriyle beraber yardimci olabilirlerse cok sevinirim

Canim ameliyatà karar vericeksen iyi bir dr bulursun.Acaba kendine oncelikle. Zaten fotonu gonderirsin watsap uzerinden.
Hersey onceden ayarlanir. Iki haftayi goze al derim. Karin germe de olucaksin agir bir ameliyat. Yakin bir arkadasim karin germe yaptirdi 10 gun sonra eve dondu ama yinede zordu. Memede olucak 2 hafta uygun

Hayır önce den almıştım ama ayarlarda bi sorın oldu herkesi çıkarmış o yüzden yeniden aldom izlemeye çoğu arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…