Evet ama saglam acısı var valla ben ilk günler geberdim yani keşke yaptırmasaydım dedim evet ameliyat olduktan sonra iş bitmiyo yani sonrasondaki süreçte zor ve korkulu ben yaşamış biri olarak böyle düşünüyorum valla başkasını bilememİkinizede geçmiş olsun bende olsam keşke tüm acılara rszıyım demek geliyor içimden ama bir yandan da tırsıyorum yinede en zorunu atlattınız.
Canim sana dren takildimiGeçmiş olsun cnm benim de 6.günüm bende mide bulantısı bas dönmesi vs yok çünkü onlar içim doktor ilaç verdi kullandım gitti ama sadece yatakta sırtım tutuluyor ve kalkınca mememe öylr bişi saplanıyor ki sem sert oloyo kımıldayamıyorum bildigin dikişler falan kaşınıyo benim de sporcu sütyeninden zaten illallah geldi ya ama sende sıkıntı yapma illaki zamanla iyileşcez dada cok yeniyiz bide şu ses olayı var ya bogazım un alt kısmı göğüs etrafını falan kaşısam ellesem bildiğin ses geliyo geçiciymiş ama yine de rahatsız ediyo ya gece sikilonlar dan geliyodu bile hareket edince
Aynen katiliyorum.melesef zorlu surec ameliyat sonrasi basliyor.Evet ama saglam acısı var valla ben ilk günler geberdim yani keşke yaptırmasaydım dedim evet ameliyat olduktan sonra iş bitmiyo yani sonrasondaki süreçte zor ve korkulu ben yaşamış biri olarak böyle düşünüyorum valla başkasını bilemem
Canim Bence sadece protez taktiricaksan cok korkulucak birsey yok ama ben hem diklestirme hem protez yapildi.Kesiler var tabi daha zor .Keske ihtiyacim olmasaydi sadece protezle duzeltilebilseydi.İkinizede geçmiş olsun bende olsam keşke tüm acılara rszıyım demek geliyor içimden ama bir yandan da tırsıyorum yinede en zorunu atlattınız.
Ben protez diye düşünüyorum görüşmeye gitmedim bakslım ne diyecek doktorCanim Bence sadece protez taktiricaksan cok korkulucak birsey yok ama ben hem diklestirme hem protez yapildi.Kesiler var tabi daha zor .Keske ihtiyacim olmasaydi sadece protezle duzeltilebilseydi.
Sen guvendigin bir drla konus icine sinerse zaten ô korkuyu atarsin
Herkes kendi albümüne yüklüyo seni izlerlerse görebiliyosın fotoları her yerde oldıgı için bu sitedede gizlilik ayarları varBirde herkes foto yukledim diyor ne fotosu nereye yukluyorsunuz
Muray sen fotoğraf koymamis miydin ? Göremiyorum benHerkes kendi albümüne yüklüyo seni izlerlerse görebiliyosın fotoları her yerde oldıgı için bu sitedede gizlilik ayarları var
Beni izlermisin3. ay fotoğraf i yükledim arkadaşlar
Canım şuan izlemeye aldım seni ama fotoğraf i olmayanlar i yada özelden atmayanlari tedbir amaçlı izlemeye almayı doğru bulmuyorum. Malum bayan görünümlü erkekler de olabiliyor forum daBeni izlermisin
İzlemeye aldımMuray sen fotoğraf koymamis miydin ? Göremiyorum ben
3. ay fotoğraf i yükledim arkadaşlar[/QUOT
Benide izlermisin lutfen
İzlemeye aldım
Sen beni yeni mi izlemeye aldin. Nasıl yani benim fotoğraflarm herkes e açık mıydi yani. Benim izlemeye almadığım arkadaşlar bi bakabilir ler mi görünüyor mu fotoğraflarmİzlemeye aldım
Canim ameliyatà karar vericeksen iyi bir dr bulursun.Acaba kendine oncelikle. Zaten fotonu gonderirsin watsap uzerinden.Mrb yeni yiliniz kutlu olsun....
Bilgi almak istiyorum .... ben almanyada yasiyorum gogus ameliyati olmak icin turkiyede nekadar kalmaliyim hem buyutme hem diklestirme olsun istiyorum ve sanirim karin gerdirmede olmaliyim .... kalinacak sure ve bu ameliyatlarin maliyeti hakkinda bilgisi olan yaptiran arkadaslardan tecrubeleriyle beraber yardimci olabilirlerse cok sevinirim
Teşekkür ederimCanım şuan izlemeye aldım seni ama fotoğraf i olmayanlar i yada özelden atmayanlari tedbir amaçlı izlemeye almayı doğru bulmuyorum. Malum bayan görünümlü erkekler de olabiliyor forum da
Canim ben az once baktim gormedimSen beni yeni mi izlemeye aldin. Nasıl yani benim fotoğraflarm herkes e açık mıydi yani. Benim izlemeye almadığım arkadaşlar bi bakabilir ler mi görünüyor mu fotoğraflarmmeliSSAnil bakar mısın canım sen
Hayır önce den almıştım ama ayarlarda bi sorın oldu herkesi çıkarmış o yüzden yeniden aldom izlemeye çoğu arkadaşıSen beni yeni mi izlemeye aldin. Nasıl yani benim fotoğraflarm herkes e açık mıydi yani. Benim izlemeye almadığım arkadaşlar bi bakabilir ler mi görünüyor mu fotoğraflarmmeliSSAnil bakar mısın canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?