Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

O yüzden béni izlemeye almani istedim.Yani bende pek bu konuda bilgi li degilim gerci ayarlari sadece izlediklerim gorebilir yaptim ama .

Kızlar ameliyattan sonra kapsül olmuşmaması için ne zaman masaja başlamamız gerekiyo nasıl bi msj. Yapmamız gerekiyor bilgisi olan lutfen paylaşsın

Kızlar ameliyattan sonra kapsül olmuşmaması için ne zaman masaja başlamamız gerekiyo nasıl bi msj. Yapmamız gerekiyor bilgisi olan lutfen paylaşsın
Ameliyat olan arkadaşlar.ameliyata girmeden önce sakinleştirici falan verdiler mi size.uyuma ve uyanma nasıl oluyor.bende 2 haftaya olucam ameliyat.uyuyup uyanmak olayı geriyor beni biraz.

Ameliyat olan arkadaşlar.ameliyata girmeden önce sakinleştirici falan verdiler mi size.uyuma ve uyanma nasıl oluyor.bende 2 haftaya olucam ameliyat.uyuyup uyanmak olayı geriyor beni biraz.

Ben de aynı konuda gergindim. Ameliyat öncesi odada sedyeye aldıklarında damar yolundan sakinleştirici verdiler, hemşireyle etkisini konuşuyorduk ki 3 saniye sonrasını hatirlamiyorum. Odamın kapısından çıkarken gitmişim (yorgunluğun da etkisi olabilir tabi) ameliyathaneyi birak, koridoru bile gormedim. Sonrasında da beni yatağa geri yatıracakları zaman ağrıyla uyandim. Korkulacak hicbir şey yok gerçekten, merak etme

Bu arada tecrubeli arkadaslar, benim ilk reglim 3 gün erken gelmisti, şimdi cumadan beri ikinciyi bekliyorum. Ameliyat olalı 1.5 ay oldu iste, ikinci perioda da etki etme ihtimali var mi ameliyatin, gecikme normal midir?

3 sn.diyorsun iyiymiş o zaman.senin olduğun hastanede olucam bende.baya etkiliymiş demek ki sakinleştiricileri.bazilari ameliyathanede uyandırıp ameliyata başlıyoruz diy bilgi veriyorlar falan yazmışlar internette.korkmustum açıkcası.hatirlamamak en güzeli.tesekkur ederim canım

Canım Ebru durmuşa mı ameliyat olacaksın

Canim o konuda rahat ol.Ben ameliyathaneye girdim bana nereli oldugumu ne is yaptigimi soruyordu aneztezi dru.ona cevap verdigiimi bile hatirlamiyorum.Bir uyandim odadayim vé hersey bitmis. Ben niye ameliyat olmadiim diye sordum vé ameliyatiniz gayet guzel gecti merak etmeyin odanizdasiniz dediler.Ellerimler memelerime dokununca anladim ameliyat oldugumu.Yani korkmana gerek yok.Ama ameliyat sonrasi surec daha zor

Teşekkür ederim canım.her güzel şeyin bu zorluğu var.katlanicaz artık :)

M Miskinnnn merhaba, beni de korkutan bir dusunceydi narkoz almak uyanmak uyanamamak kismi ama en kolay kısmıda oymuş meger.Çunkü ne zaman girdiniz ne zaman ameliyat oldunuz hicbir sey anlamiyorsunuz.Ameliyata giriste anestezi doktoru size bir seyler sorarken siz cevaplayamadan uyumus oluyorsunuz.Ben uyandigimda hicbir sey hatirlamiyordum hemen elimi gogsume attim ve sişligi hissedince bunlar artik benim mi diye dusunup mutlu olmaktan gerisiyle ilgilenmedim.İciniz rahat olsun

Canım şuan izlemeye aldım seni ama fotoğraf i olmayanlar i yada özelden atmayanlari tedbir amaçlı izlemeye almayı doğru bulmuyorum. Malum bayan görünümlü erkekler de olabiliyor forum da
Benide izlermisin insallah ben de en kisa zamanda olur ve paylasirim..siz nerede oldunuz ben Ankaradayim hemen randevu veriyorlarmi yoksa bikac ay bekliyormuyuz.kac gun sonra normal hayata dönüş oluyor..
Cok soru sordum sanırım

Beni izlermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…