Canım ben İzmit'te oldum ameliyat imi. Bir haftadan sonra normal hayata dönüş yapılıyor. Hatta ben 4. günden sonra ağır kaldirmak dışında her işimi kendim yapmaya başlamıştımBenide izlermisin insallah ben de en kisa zamanda olur ve paylasirim..siz nerede oldunuz ben Ankaradayim hemen randevu veriyorlarmi yoksa bikac ay bekliyormuyuz.kac gun sonra normal hayata dönüş oluyor..
Cok soru sordum sanırım
Slm , bende Almanya’dan ameliyat için tr’yi tercih edenlerdenim. Meme büyütme ve üst göz kapağı ameliyatı oldum . Benim doktorum 6-7 gün yeterli demişti .Mrb yeni yiliniz kutlu olsun....
Bilgi almak istiyorum .... ben almanyada yasiyorum gogus ameliyati olmak icin turkiyede nekadar kalmaliyim hem buyutme hem diklestirme olsun istiyorum ve sanirim karin gerdirmede olmaliyim .... kalinacak sure ve bu ameliyatlarin maliyeti hakkinda bilgisi olan yaptiran arkadaslardan tecrubeleriyle beraber yardimci olabilirlerse cok sevinirim
Kas altı olan arkadaşlar bişi sorcam kollarınızı ne kadar sürede kaldırabildniz ben hafif olan işler yapabiliyorom ama saçımı topuz bile yapamıyorum çünkü yukarı kalkmıyor ve uzanamıyo Cogu yere bu ne kadar sürer
Kas altı olan arkadaşlar bişi sorcam kollarınızı ne kadar sürede kaldırabildniz ben hafif olan işler yapabiliyorom ama saçımı topuz bile yapamıyorum çünkü yukarı kalkmıyor ve uzanamıyo Cogu yere bu ne kadar sürer
Evet canım 1 haftayı buluyor sonra gün gün daha fazla kaldırmaya başlıyorsun hiç kaldıramıcak gibi hissetmen normal ama gün geçtikçe anlıyorsun daha fazlası oluyorHerkesin farkli, ben ilk gün de kendim toplamıştım mesela sacimi. Genelde ortalama 1 hafta diyorlar ama
Bugünle tam 1 hafta oldu bazı hareketeri yapıyorum ama çoğu şeyi yapamıyorum bian önce bitse yaEvet canım 1 haftayı buluyor sonra gün gün daha fazla kaldırmaya başlıyorsun hiç kaldıramıcak gibi hissetmen normal ama gün geçtikçe anlıyorsun daha fazlası oluyor
Hayir canim sadece izlediklerim yapinca senin izlediklerin gorebiliyor.Arkadaşlar yazdıklarınızı gün gün okuyorum ben de cesaretimi toplayabilirsem ara tatilde ameliyat olacağım.Çok korkuyorum.Gizlilik ayarlarımı sadece takip ettiklerim yapınca diğerleri göremiyor değil mi?
Yani sen.oldun dimi peki gogus ameliyatini nerde oldun hangi sehirde ve maliyeti neydiSlm , bende Almanya’dan ameliyat için tr’yi tercih edenlerdenim. Meme büyütme ve üst göz kapağı ameliyatı oldum . Benim doktorum 6-7 gün yeterli demişti .
Evet canım takip ettiklerin dışında kimse görmezArkadaşlar yazdıklarınızı gün gün okuyorum ben de cesaretimi toplayabilirsem ara tatilde ameliyat olacağım.Çok korkuyorum.Gizlilik ayarlarımı sadece takip ettiklerim yapınca diğerleri göremiyor değil mi?
Ameliyattan korkma çünkü korkulacak bişi yok bi açıyon gözlerini bitmiş asıl ameliyattan sonrasını düşün sonrasında saglam acı var agrı var kas altı daha cok agrı lı oloyo ilk günü hastanede geçirirsen daha iyi olor tabi şuda var hayalinin peşini bırakma ben bırakmadım oldum yani ama ilk günler keşke olmasaydım dedim çünkü gerçekten hayatımın en sancılı en kötü günlerini yaşadım ama sonıçta bide sonuca bakmak lazım mutlulukta var sonunda ben seni cok iyi anlıyorum aynısını bende yaşadom burdaki arkadaşlarda yaşadı psikolojik bişi yani meme küçüklüğü en basiti özgüven yok yani o yüzden bence korkma gerçekten cok istiyosan zsten karşına cıkan doktor sana o güveni verince sorun yaşamazsın ama ben sana şunu söyleyebilrm bugün 7 günüm bir hafta saglam acı çektim buda acı gerçek hiçte toz pembe degil bu yanınıda bil bunları göze alarak hareket et şimdi den allah yardım etsin...Arkadaşlar yazdıklarınızı gün gün okuyorum ben de cesaretimi toplayabilirsem ara tatilde ameliyat olacağım.Çok korkuyorum.Gizlilik ayarlarımı sadece takip ettiklerim yapınca diğerleri göremiyor değil mi?
Yalnız şöyle de bir durum var. Evet kas altı ağrılı oluyor ama mesela ben gayet rahat atlatanlardanim. Yani ağrı durum u kişiden kişiye değişiyor.ameliyat sonrasıni Senin kadar ağrılı sancılı gecirene pek denk gelmedim ben . Ki bu forumu 1 yılı geckindir her gün okuyorum. Sen ne yazikki şanssız oldun bu konuda canım. Yani arkadaş korkmasin herkes in sancılı geçmiyorAmeliyattan korkma çünkü korkulacak bişi yok bi açıyon gözlerini bitmiş asıl ameliyattan sonrasını düşün sonrasında saglam acı var agrı var kas altı daha cok agrı lı oloyo ilk günü hastanede geçirirsen daha iyi olor tabi şuda var hayalinin peşini bırakma ben bırakmadım oldum yani ama ilk günler keşke olmasaydım dedim çünkü gerçekten hayatımın en sancılı en kötü günlerini yaşadım ama sonıçta bide sonuca bakmak lazım mutlulukta var sonunda ben seni cok iyi anlıyorum aynısını bende yaşadom burdaki arkadaşlarda yaşadı psikolojik bişi yani meme küçüklüğü en basiti özgüven yok yani o yüzden bence korkma gerçekten cok istiyosan zsten karşına cıkan doktor sana o güveni verince sorun yaşamazsın ama ben sana şunu söyleyebilrm bugün 7 günüm bir hafta saglam acı çektim buda acı gerçek hiçte toz pembe degil bu yanınıda bil bunları göze alarak hareket et şimdi den allah yardım etsin...
Ben zaten hayalinin peşini bırakma dedim arkadaşa çünkü bende yaşadım o psikolojiyi agrı konusunda da evet kişiden kişiye değişiyo hastanede yatarsan iyi olor dedim zaten sonıçta hepimiz kadınız ben olmasın demiyorum ama kötü yanı da var agrısı sancısı burdaki hemem hemem benim kadar olmasa da ki var böyle benim gibi kolları kalkmayan geceleri uyumayan ben cok okudum bizzat etrafımdanda biliyorum bunları göze alsın bilsin diye dedim yoksa dedigim gibi hayalinin peşini bırakmasın.....Yalnız şöyle de bir durum var. Evet kas altı ağrılı oluyor ama mesela ben gayet rahat atlatanlardanim. Yani ağrı durum u kişiden kişiye değişiyor.ameliyat sonrasıni Senin kadar ağrılı sancılı gecirene pek denk gelmedim ben . Ki bu forumu 1 yılı geckindir her gün okuyorum. Sen ne yazikki şanssız oldun bu konuda canım. Yani arkadaş korkmasin herkes in sancılı geçmiyor
İyi olduguna sevindimSlm kizlar
Bugun dr gordum .Bandajlar acildi.Sabah zaten yataktan zor kalktim sanki gogsumde tas var gibi bir agirlik.Korkarak kontrole geldim.Ama dr hersey cok iyi normal dedi nasil mutlu oldum.Masaj yapildi sislikler inicek merak etme dedi.Masaj sonrasi cok rahatladim.Ameliyat gunu sayilmiyor bugun 4 cu gunummus. Foto cektim Albume ekledim.
Ilk basta bakmaya cesaret edemedim ama korkucak gibi degildi. Cok rahatladim .Insallah bir aksilik olmadan bu zorlu sureci hepimizde kolayca atlatiriz
Ben seni izliyorum. Ancak resimleri göremiyorum. Sende beni izle bi de öyle deneyelim..Sağ olun kızlar bilgilendirdiğiniz için.Son bir sorum olacak fotoyu bu mesaj yazdığımız yerdeki dosya yükleden mi atacağım.Ameliyat olmamış durumumu görün ben de ameliyat sonrası sizin gibi olabilir miyim acaba diye sizlerin sonuçlarınızı görmek istiyorum .Beni takip edenler yazdım gizliliğe .Yanlış yere foto atıp rezil olurum diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?