Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Beni takip edenler yapma çünkü seni izleyen herkes görebilir kendini saglama al benim takip ettiklerim yap cnm

Tamam canım benim takip ettiklerim yapayım ayrıca profildeki başlığı da bana yazar mısın?Oradan yükleyeyim fotoyu

Arkadaşlar foto ekledim eğer herkes görüyorsa beni uyarın lütfen umarım başarabilmişimdir

Kızlar ben hala duş almadım ya korkuyorum kapasam bile su gider diye tırsıyom napcam siz nasol yaptınız

Kızlar ben hala duş almadım ya korkuyorum kapasam bile su gider diye tırsıyom napcam siz nasol yaptınız
Ben 7. günü yapmıştım. Doktor tavsiyesiyle tabi. Dikiş yerlerinde ki bant duruyorsa eğer gönül rahatlığıyla duşunu alabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz . Doktor un ne dedi bu konuda

Ben 7. günü yapmıştım. Doktor tavsiyesiyle tabi. Dikiş yerlerinde ki bant duruyorsa eğer gönül rahatlığıyla duşunu alabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz . Doktor un ne dedi bu konuda
4. Gün işte yada sonrası duş alabilirsin dedi beyaz bantları cıkardım zateb dikiş bantları var 10 ocakta kontrolde cıkarcak o bantlar varken alabilirmiyim yoksa onların üstünden ayriyeten bişi mi yapıcam onu bilmiyorum dikişlere su gider diye korkuyorum ya

Ayriyeten bir şey koyman gerekmez benim de öyleydi. Dikişlerin üzerinde ki bant yeterli oluyor. Su geçirmez bant onlar. Su ile yaranın temas etmesi ni önlüyor..zaten öyle olmasa doktorlar banyo yapabilirsiniz diye müsaade etmezler. Sen korkmadan yap banyonu. Hem banyo yapmak kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacak

Büyük boyları var su geçirmez bantlardan al yapıştır. Banyodan sonra geri çıkart. Ben halen öyle yapıyor um.. çok su tutma o bolgene . Su da çok sıcak olmasın.

He bir de banyodan sonra hafifçe havlu ile kuruladktan sonra saç kurutma makinasıyla hafif bir şekilde kurula demişti doktar bana. Öyle yapmıştım bende.

Kizlar 5. Ay fitolari koydum albumume. 0 destekli sutyenle. Kg veriyorum ama.. sanirim + yag enjeksyonu gerekicek. Yorum yapabilirsjnix

Kizlar 5. Ay fitolari koydum albumume. 0 destekli sutyenle. Kg veriyorum ama.. sanirim + yag enjeksyonu gerekicek. Yorum yapabilirsjnix
.

Bariz bir şey yok. Bence . Geçişler elle dokunulunca size rahatsızlık veriyor sa yağ enjeksiyon u na gidin derim ben. Görüntü güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…