Hayır öyle degil yorumun altındakine koyarsan herkes görürCanım fotoyu bu yorumun altındaki dosya yükleden mi atacağım .Öyşeyse hemen atıyorum ve seni takip edeceğim
Kendi profil ayarlarına gir ordan yapıloyoCanım fotoyu bu yorumun altındaki dosya yükleden mi atacağım .Öyşeyse hemen atıyorum ve seni takip edeceğim
Beni takip edenler yapma çünkü seni izleyen herkes görebilir kendini saglama al benim takip ettiklerim yap cnmSağ olun kızlar bilgilendirdiğiniz için.Son bir sorum olacak fotoyu bu mesaj yazdığımız yerdeki dosya yükleden mi atacağım.Ameliyat olmamış durumumu görün ben de ameliyat sonrası sizin gibi olabilir miyim acaba diye sizlerin sonuçlarınızı görmek istiyorum .Beni takip edenler yazdım gizliliğe .Yanlış yere foto atıp rezil olurum diye korkuyorum
Bekle özelden yazim sanaTamam canım benim takip ettiklerim yapayım ayrıca profildeki başlığı da bana yazar mısın?Oradan yükleyeyim fotoyu
Arkadaşlar foto ekledim eğer herkes görüyorsa beni uyarın lütfen umarım başarabilmişimdir
Benide izlemeye alabilirsinArkadaşlar foto ekledim eğer herkes görüyorsa beni uyarın lütfen umarım başarabilmişimdir
Ben 7. günü yapmıştım. Doktor tavsiyesiyle tabi. Dikiş yerlerinde ki bant duruyorsa eğer gönül rahatlığıyla duşunu alabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz . Doktor un ne dedi bu konudaKızlar ben hala duş almadım ya korkuyorum kapasam bile su gider diye tırsıyom napcam siz nasol yaptınız
4. Gün işte yada sonrası duş alabilirsin dedi beyaz bantları cıkardım zateb dikiş bantları var 10 ocakta kontrolde cıkarcak o bantlar varken alabilirmiyim yoksa onların üstünden ayriyeten bişi mi yapıcam onu bilmiyorum dikişlere su gider diye korkuyorum yaBen 7. günü yapmıştım. Doktor tavsiyesiyle tabi. Dikiş yerlerinde ki bant duruyorsa eğer gönül rahatlığıyla duşunu alabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz . Doktor un ne dedi bu konuda
Ayriyeten bir şey koyman gerekmez benim de öyleydi. Dikişlerin üzerinde ki bant yeterli oluyor. Su geçirmez bant onlar. Su ile yaranın temas etmesi ni önlüyor..zaten öyle olmasa doktorlar banyo yapabilirsiniz diye müsaade etmezler. Sen korkmadan yap banyonu. Hem banyo yapmak kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacak4. Gün işte yada sonrası duş alabilirsin dedi beyaz bantları cıkardım zateb dikiş bantları var 10 ocakta kontrolde cıkarcak o bantlar varken alabilirmiyim yoksa onların üstünden ayriyeten bişi mi yapıcam onu bilmiyorum dikişlere su gider diye korkuyorum ya
Büyük boyları var su geçirmez bantlardan al yapıştır. Banyodan sonra geri çıkart. Ben halen öyle yapıyor um.. çok su tutma o bolgene . Su da çok sıcak olmasın.4. Gün işte yada sonrası duş alabilirsin dedi beyaz bantları cıkardım zateb dikiş bantları var 10 ocakta kontrolde cıkarcak o bantlar varken alabilirmiyim yoksa onların üstünden ayriyeten bişi mi yapıcam onu bilmiyorum dikişlere su gider diye korkuyorum ya
He bir de banyodan sonra hafifçe havlu ile kuruladktan sonra saç kurutma makinasıyla hafif bir şekilde kurula demişti doktar bana. Öyle yapmıştım bende.Ayriyeten bir şey koyman gerekmez benim de öyleydi. Dikişlerin üzerinde ki bant yeterli oluyor. Su geçirmez bant onlar. Su ile yaranın temas etmesi ni önlüyor..zaten öyle olmasa doktorlar banyo yapabilirsiniz diye müsaade etmezler. Sen korkmadan yap banyonu. Hem banyo yapmak kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacak
Slm canım, ben İstanbul ataşehirde Aralık 2016 da oldum.Yani sen.oldun dimi peki gogus ameliyatini nerde oldun hangi sehirde ve maliyeti neydi
.Kizlar 5. Ay fitolari koydum albumume. 0 destekli sutyenle. Kg veriyorum ama.. sanirim + yag enjeksyonu gerekicek. Yorum yapabilirsjnix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?