Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar 5. Ay fitolari koydum albumume. 0 destekli sutyenle. Kg veriyorum ama.. sanirim + yag enjeksyonu gerekicek. Yorum yapabilirsjnix
Fotoğraf larin herkese açık . Eğer farkında değilsen uyarmak istedim canım. Bu arada kilo verince meme görüntüsun de değişim mi oluyor ki yağ enjeksiyonu düşünüyorsun

Fotoğraf larin herkese açık . Eğer farkında değilsen uyarmak istedim canım. Bu arada kilo verince meme görüntüsun de değişim mi oluyor ki yağ enjeksiyonu düşünüyorsun

Belki seni takip ediyordur, ben dün de demin de kontrol ettim ve fotoğraflar görünmüyor çünkü

Merhaba kizlar eski kullaniciyim uzii adiyla uyeydim bu forumu da cok takip ettim sifremi kaybettim yeni uye olmak zorunda kaldim yazabilmek adina
Ben de carsamba gunu ameliyatimi oldum bugun kontrole gidecegim.yatmak kalkmak cok zor kollarimi kullanamiyorum.sirtim agrio gece fazla uyuyamiyorum o yuzden.semsert hic yumusamadi canimi yakiolar bugun bir hafta oldu ne zaman acaba su semsert kimuldayinca canini alma durumu geccek ki acaba

Reactions: Ebh
Geçmiş olsun canım. Sertlik durumu 1 . aya kadar devam ediyor. Herkesin süreci farklı oluyor. İnşallah bir kaç gün e kollarını kullanmaya da başlarsın. Hangi yöntem le oldu Ameliyatin ?
Benim kas altı oldu ama ameliyat imin ertesi sabahi yemeği mi kendim yiyebilmistim mesela. Dediğim gibi herkesin süreci farklı oluyor. İnşallah sen de en geç on güne kadar sende kendini daha iyi hissediyor olursun

Kasalti oldum canim dokum cok azdi
Kimildamama cok musade etmio
Bir de yuzustu yatmaya alisigim ondan da zorlaniyorum.ama ins zoru gitti sayilir
Doktordan geldim simdi bir problem yokmus sukur dikislerimi aldi

Kirsehirde oldum canim ben elif keskin
Kendim istanbulda oturuyorum kardesim kirsehirde oturuyir inun yaninda oldum

Selam bende nihayet tarih aldim,cok heyecanliyim ya beklemek cok zor olacak,insallah guzel sonuclar yazanlardan olurum,artik arastirmayi kestim,ameliyat sonrasi bilgilendirme icin girerim hayirlisiyla
Ben de araştırmayı kestim. Sadece ameliyat olan arkadaşların sonrasında yaşadıklarını okuyorum bu konuda. Neler bekliyor olacak olanları diye.

Ben de araştırmayı kestim. Sadece ameliyat olan arkadaşların sonrasında yaşadıklarını okuyorum bu konuda. Neler bekliyor olacak olanları diye.
Aynen,arastirdikca kafa karisiyor, o kadar kisiye ozel bir durum ki aslinda arastirmanin anlamida yokmus,doktor 10 numara bilgilendirdi,gerisi dedigin gibi sonrasi,bu konuda fikir paylasimi cok daha kiymetli,sonrasindaki surec konusunda kk cok faydali,bakalim bizde nasil olacak gorucez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…