- 29 Aralık 2017
- 295
- 236
- 18
Benide izlermisin rica etsem.Slm kizlar
Bugun dr gordum .Bandajlar acildi.Sabah zaten yataktan zor kalktim sanki gogsumde tas var gibi bir agirlik.Korkarak kontrole geldim.Ama dr hersey cok iyi normal dedi nasil mutlu oldum.Masaj yapildi sislikler inicek merak etme dedi.Masaj sonrasi cok rahatladim.Ameliyat gunu sayilmiyor bugun 4 cu gunummus. Foto cektim Albume ekledim.
Ilk basta bakmaya cesaret edemedim ama korkucak gibi degildi. Cok rahatladim .Insallah bir aksilik olmadan bu zorlu sureci hepimizde kolayca atlatiriz
Foto koymam mi lazım nasıl anlamadım koyYalnız foto koyman lazım izlemem için
Ben güvenirsem hemen olucam inan u dr araştırma beni strese soktu memem olacak diye saçlarım dökülecek şacsiz kalacam vallahi. Tamer taş iyi bir dr diye duydum araştırmalarimda o yönde inş yüzümü kara çıkarmazUmarım hepimiz için iyi olur canım.Ben ikinci doktorumla görüşeceğim bakalım o ne diyecek
Izlemeye aldimBenide izlermisin rica etsem.
Ece sana diklestirme de sart gibi gozukuyor.Benim fotoda eski halime bak.Bana diklestirme gorustugum drlar sart dediler.Vé arti protezBen de Cumartesi Cenk Tokata gideceğim canım beni de izleyin ,yorumlarınızı merak ediyorum .
Arkadaslar ozellikle diklestirme+protez ameliyati olan arkadaslar.... diklestirme sonrasi gogus kasi calistirmak omur boyu yasak diyenler hakkinda ne dusunuyorsunuz... dogru mu,doktorum asla eski performans olmaz dedi,buna ok,ama hic yapmamak yada yapamamak... lutfen yorum yazarmisiniz,diklestirmeden sonra agirlik calisabiliyorum diyenler eski deneyimliler var mi?
Arkadaslar ozellikle diklestirme+protez ameliyati olan arkadaslar.... diklestirme sonrasi gogus kasi calistirmak omur boyu yasak diyenler hakkinda ne dusunuyorsunuz... dogru mu,doktorum asla eski performans olmaz dedi,buna ok,ama hic yapmamak yada yapamamak... lutfen yorum yazarmisiniz,diklestirmeden sonra agirlik calisabiliyorum diyenler eski deneyimliler var mi?
Canim bende dra aynen oyle demistim.buyuk protezle toparlanir 350 koyun kesi istemiyorum diye.Ama olmaz dedi amlouatta denemis ama yaygan durdugu icin mecburen diklestirme yaptim dedi.Ancak 600cc koymak gerekirdi kesisiz dedi.Yani mecburen kesi yapildi.Insallah sonra begenirim suan asla istedigim gibi degilGördüm canım,seninkiler benimkilerden kat kat iyilermiş öncesinde ama benim dikleştimeye cesaretim yok acaba büyük protez taksa da doldursa mı Sarkık yerleri .Çünkü benim meme dokum çok yok .İçine 350 cc koysa dolarmış gibi geliyor .Seninkiler güzel olmuş.Cesursun ne güzel her ikisini de yaptırmışsın .Ben acıdan korkuyorum maalesef .Protez + dikleştirme daha ağrılıdır dimi
Ameluyati olayim ama tatilde yapayim ayni surede diye bir fikrin varsa acikcasi tatil ayni sure icinxe yapilamazYazin hem tatil hem diklestirme buyutme ameliyati olunabilirmi cok mu sey istiyorum ve buyukugune benmi doktormu karar verecek ben kafami karistirmalarini istemiyorum doktorlarin iki cocugum ve esimle antalya yada izmirde onlarda gelecek kaliteli klinik doktor onerileri yaparmisiniz cokmu karisik oldu
Muray ben de merak ediyorumMuraycım nasıl oldun,ağrıların kesildi mi?Kollarını kullanabiliyor musun?
5. Ayda ödemler gitmeye ve memenin gerçek şeklini ortaya çıkmaya devam eder. Bu bir seneye kadar devam eder. Ben ikinci senede bile değişimi gördüm.Kizlar 5. Ay fitolari koydum albumume. 0 destekli sutyenle. Kg veriyorum ama.. sanirim + yag enjeksyonu gerekicek. Yorum yapabilirsjnix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?