Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benide izlermisin rica etsem.

Ben de Cumartesi Cenk Tokata gideceğim canım beni de izleyin ,yorumlarınızı merak ediyorum .

Selam kızlar bende cuma günü Tamer tasla görüşmeye gidiyorum. Ben 2 3 yıl önce boşandım ve evliyken de hep eksik hissettim bu konuda kendimi ki şuan hem burun hem göğüs ikisini bir olucam. Ama kızım ağır basti 1 gün bile onunla ilgilenememe fikrini kaldıramadım. Tüm enerjim oydu cünki keşke ozaman yaptırsaydim ama olmadı işte kızımdan dolayı şuan net kararımı verdim ama korkuyorum yinede başa birsey olursa kızımın kimsesi yok onun herşeyi benim. Kendi bütçemden bukadar para verip birde istediğim gibi olmazsa oda beni psikolojik olarak etkileyecek kızıma karşı suçlu hissedicem kendimi. Bilmiyorum korkuyorum ve morale ihtiyacım var sanırım. Sürekli sizleri okudum aylardır sonra üye oldum derdimi anlatmaya başladım. Tamer taşı buldum benim için o önemli güne 2 gün kaldı Allahın izniyle iyi bir görüşme olmasını diliyorum

Umarım hepimiz için iyi olur canım.Ben ikinci doktorumla görüşeceğim bakalım o ne diyecek

Yalnız foto koyman lazım izlemem için
Foto koymam mi lazım nasıl anlamadım koy
Umarım hepimiz için iyi olur canım.Ben ikinci doktorumla görüşeceğim bakalım o ne diyecek
Ben güvenirsem hemen olucam inan u dr araştırma beni strese soktu memem olacak diye saçlarım dökülecek şacsiz kalacam vallahi. Tamer taş iyi bir dr diye duydum araştırmalarimda o yönde inş yüzümü kara çıkarmaz

Canım güvenilirlik açısından albüm oluşturup en azından bir tane göğüs fotonu koy.Ben öyle yaptım.Daha ameliyat olmadım ama ameliyat öncesi diye foto koydum .Onların da fikir önemli .Fikir paylaşımı yapıyoruz.Sonra ameliyat olanları fotolarını görebilirsin.

Gördüm canım,seninkiler benimkilerden kat kat iyilermiş öncesinde ama benim dikleştimeye cesaretim yok acaba büyük protez taksa da doldursa mı Sarkık yerleri .Çünkü benim meme dokum çok yok .İçine 350 cc koysa dolarmış gibi geliyor .Seninkiler güzel olmuş.Cesursun ne güzel her ikisini de yaptırmışsın .Ben acıdan korkuyorum maalesef .Protez + dikleştirme daha ağrılıdır dimi

Arkadaslar ozellikle diklestirme+protez ameliyati olan arkadaslar.... diklestirme sonrasi gogus kasi calistirmak omur boyu yasak diyenler hakkinda ne dusunuyorsunuz... dogru mu,doktorum asla eski performans olmaz dedi,buna ok,ama hic yapmamak yada yapamamak... lutfen yorum yazarmisiniz,diklestirmeden sonra agirlik calisabiliyorum diyenler eski deneyimliler var mi?

Evet sadece protez de sorun olmuyormus,diklestirme daha farkli zor bi islem,diklestirme yaptirdim sorun yok diyen birini ariyorum

Canim bende dra aynen oyle demistim.buyuk protezle toparlanir 350 koyun kesi istemiyorum diye.Ama olmaz dedi amlouatta denemis ama yaygan durdugu icin mecburen diklestirme yaptim dedi.Ancak 600cc koymak gerekirdi kesisiz dedi.Yani mecburen kesi yapildi.Insallah sonra begenirim suan asla istedigim gibi degil

Yazin hem tatil hem diklestirme buyutme ameliyati olunabilirmi cok mu sey istiyorum ve buyukugune benmi doktormu karar verecek ben kafami karistirmalarini istemiyorum doktorlarin iki cocugum ve esimle antalya yada izmirde onlarda gelecek kaliteli klinik doktor onerileri yaparmisiniz cokmu karisik oldu

Muraycım nasıl oldun,ağrıların kesildi mi?Kollarını kullanabiliyor musun?

Ameluyati olayim ama tatilde yapayim ayni surede diye bir fikrin varsa acikcasi tatil ayni sure icinxe yapilamaz
Yazi kastediosan hani ayni yaz hem ameliyat hem tatil olabilir tabi iki hafta bence zor gecio tatil yapmalik degil
Ama imkanin varsa yaza birakma kisa iyilesmis ol super olur sivaklarda zor olur sanirsam

Kizlar 5. Ay fitolari koydum albumume. 0 destekli sutyenle. Kg veriyorum ama.. sanirim + yag enjeksyonu gerekicek. Yorum yapabilirsjnix
5. Ayda ödemler gitmeye ve memenin gerçek şeklini ortaya çıkmaya devam eder. Bu bir seneye kadar devam eder. Ben ikinci senede bile değişimi gördüm.
Bu süre zarfında kiloda aldım verdim..
5 kilo vermekle bu sorun ortaya çıkmaz. Siz göğsün gerçek şeklini görmeye devam eden bir süreçtesiniz. Bende birinci senemde sağ göğüs üst kutupta protezi hissetmiştim. Yag dolgusu yapıldı,gizlendi.
Kas zarı altında doku olmayan yerlerde protezi hissetme durumu yüksek. Kas altında bile kas kalınlıgı çok yoksa,ince ise hissedilebilir..
Yeterli miktarda yag dolgusu ile sorun gizlenebilir tabi. Yada protez kas altına alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…