Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Muray ben de merak ediyorum
Sanirim ayni gum ameliyat olduk
27 aralıkta oldum ben şuan 9.günüm ilk günlere kıyasla cok cok iyim tabiki daha kollarımı her anlamda kullanamıyorum henüz ama yavaş Yavaş daha iyi oloyo dün kendim duş aldım mesela bazen bi yanma batma oloyo onlarda normal kollarımı cok yukarı kaldıramıyorum ama iş yapabiliyorım allaha şükür haftaya çarşamba da kontrole gitcem bantlar cıkarılcak dikişler ne durumda bende bilmiyorum sonra iz tedavisine başlanılcak morluk vardı yüz de doksan gitti buz koyuyorum zsten sürekli onun dışında ödemler de gidiyo Cogu gitti zaten şekil almaya başlıyo gözümüz hiç doymuyor yanloz baktıkça diyorom biraz daha mı büyük olsaydı diye ama bi yandan da benim vücuduma bu uyumuş en güzel diyorum çünkü kısa zstrn uzun boylu degilim şu ameliyat sütyeninden kurtulsam kendime yeni yeni sütyenler alcam inş tabi sabır lazım kısacası iyim kızlar şuan dediğim gibi arada sancı batma oloyo onlarda normal düşündügünüz için tşk ederim..

Çok geçmiş olsun canım.İlk günlerde yazdıkların beni epeyce korkutmuştu .Canım sen Cenk Tokata mı ameliyat olmuştun.Ben Cumartesi onunla da görüşeceğim.Ama benimkilere baktıysan dikleştirme diyebilir Ondan çok korkuyorum eğer yapılabilecek gibiyse sadece silikon istiyorum .Hayırlısı.Umarım başarabilirim.Benim fotoma bakıp yorum yapabilir misin canım.Sence biraz büyük bir silikonla yapılamaz mı?Tabi doktor ne derse onu yapacağım ama yine de fikir olsun bana

İyi ki bu forum var gerçekten .Eşim sen bilirsin diyor ama bende de aşırı bir korku var.Başarabilirsem ara tatilde olacağım.Umarım ben de sizler gibi atlatabilirim .

Canim ayni gun ameliyat olmusuz ben ameliyat agrisi degil de kas agrim var sirt ustu yatamiyrm sirtim cok agrio
Batma yanma bende de var benim odemim hic inmedi kollarimi kullanmam daha iyi araba kullandim bugun.sekle felan girme yok ben de cok odemli
Hala semsert batio ama en kotusu en su sirt agrim

Bence boyut icin en iyisi dogali canim ya bana kalirsa buyuk vucuduna gore yapay duruo kuxuk daha citir bi goruntu bence

Cnm seni cok iyi anlıyorum sırt agrısı beni de yeni bitirdi sabah bi kalkıyorum tutulmuş hareket edemiyorum dümdüz yattıgımız için o yüzden peki senin kaç cc oldo yani büyük mü ödemler kişiden kişiye değişir cnm gitmesi yani bol su iç ben bol su içtim ben buz koydum bide hiç hareketsiz kalmadım yürüdüm süreklü evde hafiften iş ysptom vs yani zamanla geçicek şimdilik sabretmek lazım 310 bana tam oldı yani vücuduma göre cok dogal bikiniyle daha güzel duruyo zaten bi kaç hafta geçsin foto koycam sabırsızlıkla bekliyorum

Fotona bakmıştım cnm zaten dedigim gibi önce bi görüşmeni yap sadece silikon istedigini soylersin doktor senin için en iyisini soylicek o yüzden kafana takma bence yani sadece silikonlada düzeltile bilir gibime geliyor yinede tabi senşn beklentin ve doktorun görüşü önemli inş istediğin gibi olur

6 ci gun fotomu koydum kizlar
Son kontrolum oldu.Cok odemliyim.
Agrilar daha iyi
Ust bandaji malesef takamiyom diye Odemlerim fazla.

Kusura bakma canım zaten izliyormuşsun.Zoru başarmışsın yaraların da belli belirsiz olacağa benziyor .Çok geçmiş olsun .Ödemin olduğunu dokununca mı anlıyorsunuz .Bakınca her şey normal duruyor

Kusura bakma canım zaten izliyormuşsun.Zoru başarmışsın yaraların da belli belirsiz olacağa benziyor .Çok geçmiş olsun .Ödemin olduğunu dokununca mı anlıyorsunuz .Bakınca her şey normal duruyor
Canim cok siskinim. Memeler patliycak kadar gerginler. Ve tabiki agrida yapiyor.

Anladım canım çok geçmiş olsun her geçen gün daha iyi oluyor diyor ya kızlar sen de öyle düşün.Görüntü olarak çok iyi olmuş

Diklestirme olanlar nerde yahuuu,ters t yaptiranlarin iz yorumunu alabilir miyim,tek icime sinmeyen yontemin bu olmasi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…