Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Muraycım ben seni izliyorum , çıkarmadım canım.Bir tanecik fotom (ameliyat öncesi şekilsizler )ama ameliyattan sonra bol bol atacağım inşallah

Muraycım ben seni izliyorum , çıkarmadım canım.Bir tanecik fotom (ameliyat öncesi şekilsizler )ama ameliyattan sonra bol bol atacağım inşallah
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyorum önce bi görüşmen olsun gün alırsan ameliyat için bizede dersin

Kızlar albümü olmayanı izlemeye almıyorum gizlilik açısından...

Merhaba Kızlar bende ameliyat olmak isteyip cesaretini toplayamayanlardanım küçük olan göğüslerim emzirmeden sonra iyice küçüldü ve içi boşaldı birkaç tane foto yükledim sizce kasüstü olucak kadar dokum var mı ? Ameliyat olan arkadaşlar bende sizin fotolarınızı görsem en azından nasıl Durucak bir fikir olur bana.rica etsem protez taktıranlar beni izlermisi

Bugün doktora muayene gittim kas altı istediğim boyut olacağını söyledi. Göğüs tipim en sevilen tıpış doktorlar için sarkmamis ve nerdeyse hiç yok :) bunu da ilk defa duydum istediğimiz gibi alabildiği en büyük protezi takarız dedi ikinci muayenede deneme yapılıp karar verilecek. Kas altı olacak ve kaslara uyuşturucu iğne uygulayqcagini oyuzden ağrıyı çok az hissedeceğimi söyledi doktor sizinde öyle oldu mu.

Ben daha olmadım ameliyat doktora gittin mi doktor dsha iyi bilğilendirir

Doktorun kim ve fiyat nedir

Yani bana kas altı yapıldığı için kendi adıma soylim kişiden kişiye değişiyo tabiki de şuan 10.günüm kollarımı cok kullanamasamda yine de iş falan yapabiliyorum ilk 5 gün falan saglam agrı yedim yani öyle soylim ama tabi sende olmaya bilir..

Antalya yada izmir civari gogus diklestirme buyutme ve karin gerdirme ameliyati 3 ü bir arada fiyati hakkinda bilgisi olanlar yardimci olabilirmi

Evet canim gercekten kisiden kisiye degisiyor murayla ayni gun ameliyat olduk benim ole agrim olmadi
Ama ben de kas agrisi cektim sirtim cok agridi daha fazla odemim var hic inmedi odem sirtustu yatmaya alisik degilim sirtim agrio felan ben de bole seler yasadim kisiden kisiye degisiyor

Ben geçen hafta Görkem Çalışkan’a gittim bu hafta Cenk Tokata gideceğim işten geç çıkınca hafta sonuna kalıyor hep işler Bakalım nasıl olacak

Doktorun kim ve fiyat nedir
Tamer taşa gittim. Burun ve göğüs bir yapiyor. Ama hastanın durumuna göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. Net fiyat vermem doğru olmaz ama sadece göğüs fiyatı 7 bin ve 9 bin arası fiyatları var. Böyle diyim anla artik burun yok ama bu fiyatın içinde.

Arkadaslar diklestirme yapanlardan neden ses cikmiyor,ters t teknigiyle ameliyat olanlar iz durumundan memnun mu,doktorum ters t olacak dedi,lolipop yapacak bir doktor arasam mi,zaman daraldi.... su 2 teknikle ilgili yasayanlar lutfen fikir verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…