Yani oldu çünkü ilk günler daha Şiş gibiydi şimdi biraz biraz gidiyo yumuşama başlıyoMuray seninkiler de degisim var mi canim goruntu olarak
Benkilerde yok hatta daha mi odemlendi ne
Benide izlermisiniz..hangi sehirde yaptirdinizKızlarrrrr foto koydum
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyorum önce bi görüşmen olsun gün alırsan ameliyat için bizede dersinMuraycım ben seni izliyorum , çıkarmadım canım.Bir tanecik fotom (ameliyat öncesi şekilsizler )ama ameliyattan sonra bol bol atacağım inşallah
Mursy beni izlemeden çıksrtmışsınKızlarrrrr foto koydum
Benide izlermisinKızlarrrrr foto koydum
Beni de izleyebilir misinizKızlar 4.gün fotosu koydum
Ben daha olmadım ameliyat doktora gittin mi doktor dsha iyi bilğilendirirMerhaba Kızlar bende ameliyat olmak isteyip cesaretini toplayamayanlardanım küçük olan göğüslerim emzirmeden sonra iyice küçüldü ve içi boşaldı birkaç tane foto yükledim sizce kasüstü olucak kadar dokum var mı ? Ameliyat olan arkadaşlar bende sizin fotolarınızı görsem en azından nasıl Durucak bir fikir olur bana.rica etsem protez taktıranlar beni izlermisi
Doktorun kim ve fiyat nedirBugün doktora muayene gittim kas altı istediğim boyut olacağını söyledi. Göğüs tipim en sevilen tıpış doktorlar için sarkmamis ve nerdeyse hiç yok :) bunu da ilk defa duydum istediğimiz gibi alabildiği en büyük protezi takarız dedi ikinci muayenede deneme yapılıp karar verilecek. Kas altı olacak ve kaslara uyuşturucu iğne uygulayqcagini oyuzden ağrıyı çok az hissedeceğimi söyledi doktor sizinde öyle oldu mu.
Yani bana kas altı yapıldığı için kendi adıma soylim kişiden kişiye değişiyo tabiki de şuan 10.günüm kollarımı cok kullanamasamda yine de iş falan yapabiliyorum ilk 5 gün falan saglam agrı yedim yani öyle soylim ama tabi sende olmaya bilir..Bugün doktora muayene gittim kas altı istediğim boyut olacağını söyledi. Göğüs tipim en sevilen tıpış doktorlar için sarkmamis ve nerdeyse hiç yok :) bunu da ilk defa duydum istediğimiz gibi alabildiği en büyük protezi takarız dedi ikinci muayenede deneme yapılıp karar verilecek. Kas altı olacak ve kaslara uyuşturucu iğne uygulayqcagini oyuzden ağrıyı çok az hissedeceğimi söyledi doktor sizinde öyle oldu mu.
Evet canim gercekten kisiden kisiye degisiyor murayla ayni gun ameliyat olduk benim ole agrim olmadiBugün doktora muayene gittim kas altı istediğim boyut olacağını söyledi. Göğüs tipim en sevilen tıpış doktorlar için sarkmamis ve nerdeyse hiç yok :) bunu da ilk defa duydum istediğimiz gibi alabildiği en büyük protezi takarız dedi ikinci muayenede deneme yapılıp karar verilecek. Kas altı olacak ve kaslara uyuşturucu iğne uygulayqcagini oyuzden ağrıyı çok az hissedeceğimi söyledi doktor sizinde öyle oldu mu.
Yok canım ya gitmedim ona bile cesaret edemiyorum ama aklımda Fatih Uygur var birde Cenk Tokat.var mı İzmir’de başka tavsiye edebileceğiniz doktorBen daha olmadım ameliyat doktora gittin mi doktor dsha iyi bilğilendirir
Tamer taşa gittim. Burun ve göğüs bir yapiyor. Ama hastanın durumuna göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. Net fiyat vermem doğru olmaz ama sadece göğüs fiyatı 7 bin ve 9 bin arası fiyatları var. Böyle diyim anla artik burun yok ama bu fiyatın içinde.Doktorun kim ve fiyat nedir
Dokror ne dedi dikleştirme şart mıymışBen geçen hafta Görkem Çalışkan’a gittim bu hafta Cenk Tokata gideceğim işten geç çıkınca hafta sonuna kalıyor hep işler Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?